| iulia19908 a întrebat:

Vreau sa va spun ceva. Din ultima vreme nu am chef de viata. Ma gândesc ca poate fi din cauza telefonului deoarece stau mai mult pe el decat stăteam înainte. M-am reapucat de vechiul obicei sa stau pana la 1 noaptea pe telefon. Sunt o persoana timida si la școală vorbesc numai cu doua colege (câteodată uita si ele ca exist), in fine.
Cu învățatul stau bine, dar parca la acest capitol am început să stau cam prost. Sunt în clasa a 8-a. Si de fiecare data ma compar cu varianta mea veche (care era mai buna). Nici curat numai fac asa de mult in casa deoarece nu am chef, nu simt ca trăiesc. Nu prea mai tin cont de nimic. De fiecare data sunt îngândurata si imi pun o mulțime de intreabari la care nu găsesc răspuns si imi imaginez cu as avea eu viata altfel. Cel mai mult timp imi petrec viata in casa (asta daca nu merg la școală). Nu prea mi se întâmplă nimic in viata. Asta ma sperie deoarece nu vreau sa imi stric notele la școală. Asta înseamnă că imi voi strica viitorul. Ce sa fac?

1 răspuns:
| AnonimaaaaG a răspuns:

Parca esti eu din trecut. Doar ca eram obsedata de calculator. Si chiar mi-am stricat notele de la scoala si am inceput sa invat prost. N-am avut prieteni si nu pot sa zic ca acum am foarte multi. Am cativa, dar buni. Fa-ti prieteni, ei te pot ajuta sa iesi din casa si sa mai uiti de telefonul ala. Sau daca chiar nu vrei sa iti strici notele, lasa telefonul ala oricum. Fa-ti in ambitie. Gandeste-te " ala sa fie mai bun ca mine? nu se poate" si asa incepi si inveti. Baga-te in seama cu lumea, nu sta asa.
Fa-ti prieteni, iesi din casa cu ei. Distreaza-te, pana nu o sa fie prea tarziu si o sa zici " n-am facut nimic in toata adolescenta". A, uite-ma. Am 18 ani si am prieteni, da, dar am doar 2-3 care chiar imi sunt aproape. + iubitul. Crede-ma, nu m-am distrat deloc, stau in casa cu zilele, ies si eu dupa scoala. Atat laughing dar pot sa zic ca mai am timp. Poate abia acum incepe distractia.
Lasa rusinea. Fii tare. Gandeste-te la viitorul tau. Aranjeaza-te si prinde curaj, baga-te in discutii. Iesi mult cu prietenele alea 2. Imprieteneste-te cu prietenii lor.
Ai grija de tine si nu-ti strica viata din cauza telefonului. Nu-ti faci viata cu telefonul. Nu iesi si nu te distrezi cu telefonul.
Te-am pupat.
Lasa un semn daca ai citit asta, sa stiu ca n-am scris degeaba.