anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va spun niste intamplari ca re mi se intampla mie si surorii mele de cativa ani.
Dormim in aceeasi camera dar in paturi diferite (dar suntem aproape una de alta). Noaptea ma scol si spun niste chestii ciudate fara sens si uneori sunt constienta de ceea ce zic si uneori nu (adica sunt treaza si parca sunt nevoita sa zic chestii fara sens). Odata am dat cu prosopu in sora mea (noaptea) a doua zi imi povestise si nu imi aminteam sa fi facut asta. Sau cand vorbesc cu ea o ating. Ce am zis mai sus asta se intampla si ei.
De ce facem lucrurile astea?

1 răspuns:
| VreauSaAjut2000 a răspuns:

''noaptea ma scol si spun niste chestii ciudate fara sens'' = somnambula
''... si uneori nu ( adica sunt treaza si parca sunt nevoita sa spun chestii fara sens '' = nu aveti cum sa fiti nevoite, v-ati creat un tic, daca spui ca de cativa ani, incercati sa va culcat inapoi imediat dupa ce va treziti.
''Odata am dat cu prosopu in sora mea (noaptea) '' = normal ca nu-ti amintesti, erai somnambula, sau ai visat urat, uneori oamenii se manifeste urat cand viseaza urat, tremura, incep sa se zbata.
'' Cand vorbesc cu ea o ating '' = ti-ai creat un tic sa o atingi atunci cand ii vorbesti si ea la fel.
Alte explicatii nu cred ca ai putea avea la problema asta; )