Buna! poate ca prietenele tale au dreptate.tu vreodata i-ai facut avansuri, te-ai dat la el sau i-ai aratat intr-un fel ca il placi? daca da poate baiatul si-a dat seama ca il placi si vroia sa te faca geloasa cu chestia de la status! insa mai e o varianta baiatu chiar nu te place.o iubire nu se uita asa de usor deci va dura ceva timp...incearca sa-l uiti si cauta alt baiat de care sa te indragostesti si daca dupa aia va vani la tine sa iti zica ca te iubeste sa ii zici:"Dar eu cand te-am iubit tie nu ti-a pasat daci acum nici mie nu imi pasa"Si daca si atunci daca va face asta si inca il iubesti lasa-l sa astepte unpic si poate dupa dar incearca sa nu mai suferi ca sunt sigura ca sunt multi baiatii care te plac si o sa te mai placa de acum inainte.Fundita sau vot te rog daca e de folos!
Stai relax poate el chiar nu te place si un poti sa il faci sa te placa cu forta iar daca o sa ii faci avansuri iar el nu te place o sa arati penibil in fata lui daca chiar te place o sa vina el la tine si cand esti absolut convinsa ca te place atunci poti sa te arati interesata iar daca nu se intampla nimic lasa-l in pace o sa iti treaca incearca sa te uiti in jur si o sa vezi ca multi baieti viseaza la tine succes:*:*