| Baiatultrist28 a întrebat:

Buna vreau sa va spun și eu o întrebare dacă am rămas repetent la skl și nu am mai mers aproape de 5ani totuși eu aveam 13 ani și eram mai prost acum m-am gândit bine și as vrea să mă duc înapoi la skl și nu știu dacă mai mă primește ce sa fac în situația asta îmi poate explica cineva acum am 16 ani și am rămas în clasa 5 cred adică am fost înjurat de copii că eram um pic mai gras și toți râdeau de bine și plus că a murit și bunicul și vine unu și mi-a spus de morți eu m-am enervat și mise umplut paharu și am aruncat banca peste acel copil și el a plâns și mi-a spus că se duce la directuare și eu am plecat de la skl deși eu am vrut sa iau bacalaureaul și sa fac cv cu viața mea dar din contra că toți se luau de mine nu am mai mers și na in ziua de astăzi îmi pare foarte rău că nu am mai mers să nu uit faptul că am crescut între țigani adică să nu uit faptul că și eu sunt de ernie Roma dar na eram mai mic mai inocent și acum îmi pare foarte rău că nu am mai mers la skl îmi poate spune cineva daca mai e o seansa sa mai pot merge la școală în apoi eram in clasa 5 adică eram in prima și de a 5 si de atunci nu mai știu ce să mai fac

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Te poti inscrie sa-ti termini scola generala la o clasa speciala organizata de progarmul " A DOUA SANSA" unde poti face comasat 2-3 ani de scoala generala, intr-unul singur.
Trebuie doar sa mergi la Inspectoratul Scolar din orasul/judetul unde locuiesti, sa vezi ce scoala din judetul tau au aceste clase speciale, fiindca numai acolo te poti inscrie si poti recupera anii pierduti.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti face studiile gimnaziale (cl.V - VIII) in programul "A doua sansa" si apoi chiar sa continui cu liceul, forma cu frecventa la seral sau cu frecventa redusa sau cu o scoala profesionala.
In continuare ai putea face chiar si o facultate sau o scoala postliceala.

| vatadezahar24 a răspuns:

Bună! În situația ta, primul pas ar fi să discuți cu părinții tăi pentru a te sprijini. Apoi, mergi la școala unde ai fost înscris ultima dată și discută cu directorul sau cu un consilier școlar despre dorința ta de a relua studiile. Există programe speciale și soluții pentru astfel de cazuri, cum ar fi școlile de recuperare sau programul „A doua șansă" care te pot ajuta să îți continui educația. De asemenea, poți contacta Inspectoratul Școlar Județean pentru îndrumări suplimentare. Este important să îți exprimi clar dorința de a învăța și de a-ți finaliza studiile.

| simplaexistenta a răspuns:

Imi place ca ai scris totul intr-o propozitie