Pai spune alor tai si apoi du-te cu unu din ei sau cu amandoi la director, explici situatia, daca nu ia o masura. Te transferii.
MARE GRESEALA FACI DACA ITI VOPSESTI PARUL DIN CAUZA UNOR PROSTI!
Nu mai baga in seama barfele unor oameni josnici care n-au alta ocupatie in afara de a jigni pe cei din jur... Pana la urma chiar daca erai vopsita, care ar fi fost problema lor? Fiecare e liber sa faca ceea ce doreste. Daca ai chef iti faci si suvite in culorile curcubeului, nu inteleg de ce ar trebui sa le pese altor persoane atat de mult de parul tau. Sa-si vada de viata lor! Normal ca parul se mai deschide in timp... de exemplu eu m-am nascut cu parul brunet si in timp s-a deschis pana la saten, sau sora mea s-a nascut cu parul blond si acum il are saten inchis. Povesteste-i mamei tale despre aceasta problema si spune-i sa vorbeasca cu diriginta sau cu acei profesori care se iau de tine! In cel mai rau caz, transfera-te la alta scoala si gata, scapi de toti oamenii aia enervanti! Sau poti ramane aici si sa ignori oamenii prosti! Daca nu te duci la scoala le dai satisfactie, mai bine te duci si te prefaci ca nu iti pasa deloc de ceea ce spun ei, fii o persoana puternica!
Daca nu ai pete pe piele, irisul si pielea nu si-au schimbat culoarea atunci nu ai albinism.Dar ar putea fi doar un defect genetic.Esti obligata sa vorbesti cu parintii tai, ei mai rau nu-ti vor face.
Pai pielea mea a inceput sa se faca tot mai alba si irisul din caprui acum am observat ca e asa mai verzui. A da si acum am observat ca am o pata pe nas mai inchisa decat culoarea pielii mele.
Urgent vorbeste cu cineva in caz contrar situatia se va agrava iar cu timpul iti vei pierde vederea...
Vorbeste cu parintii tai, mergeti la director si rezolvati problema.Nu ii baga in seama pe toti ofticatii
Toti comenteaza fara rost! la multi le place barfa! si eu am in clasa o fata care sa vopsit si profa de mate a scos+o la tabla si a uitat o formula de calcul si i-a zis ca vopsita poate sa fie dar de invatat nu poate si fata asta are 3 culori in cap dar tu nu ii ascuta pe restul sunt doar niste vorbe care vor trece! problema ta nu este ca a mea! in care toti colegi si cei din clasele mai mari ma fac curva si pe mine si pe prietena mea! deci nu ii baga in seama ca si eu ma simt ca si tine doar ca nu ii mai bag in seama! 1 si le+am zis ca sunt nesimtit! mie si prietenei mele au incercat sa ne bage matura in... si ne lovesc peste fund! deci sa nu ii bagi in seama!