Eu l-as fi ignorat. As fi admis ca arata bine, dar nu pot sa mi-o doresc pe una dintr-o revista pentru ca nu sunt l...giu.
Eu ii bagam revista pe gat. Nu te sfatuiesc sa faci la fel. Hai sa-ti povestesc ceva. Eu am trait aproape taoat viata in mediu cazon. Tatal meu a fost ofiter si eu asemenea. In Academie aveam un coleg care pretindea ca facuse box. Ne bazaia pe fiecare si ne arata croseu, directa de dreapta, etc. L-am lasat luni de zile si tot ii spuneam: "Mariane liniste-te pana ti-e bine". Intr-o zi i-am zis: "Mariane stii ce? Hai sa ne batem! Care pica, pica". A fost de acord si ne-am batut. I-am dovedit ca si eu stiu box si de atunci nu ma mai bazait in veci. Oamenii sunt foarte lasi si cu putin tupeu ii poti invinge. Un pic de curaj, doar. Bafta!
Deci sincera sa fiu am fost si eu in locul tau deci stiu cum e, si cred ca te intrebi ce am facut nu am facut nimic deoarece stiu ca pana la urma se plictiseste si no sa te mai sacaie ca doar nu o s-o faca mereu chestia asta, sper ca te am ajutat.
VibeTrix întreabă:
Andra0987654321 întreabă: