| Mexy96 a întrebat:

vreau sa va zic ca e naspa la liceu, cel putin in clasa mea deoarece am cazut intr-o clasa plina de cocalari si pur si simplu nu e stilul meu. Ei iti petrec timpul batandu-si joc unul de altul bineneinteles ca ma includ si pe mine si au tot felul de faze nasoale care pe mine ma enerveaza, nu stiu cat mai am sa devin depresiv am incercat sa ma comport ca ei dar nu ma simt bine, nu sunt in pielea mea mai am si multi profesori aiurea de exemplu la franceza, pe care eu nu am facut-o in generala si acum am dat de o profesoara care ma dispera si nu am intrat pe la orele ei, mama mi-a recomandat sa intru macar asa la corigenta o sa fac ceva, iar ea are un stil de a ne invata de pe foi si cum am lipsit imi lipsesc unele deci nu imi pot face tema si nici sa invat pentru test, mie naspa, ma simt prost as vrea sa imi schimb stilul de gandire voi ce sfaturi aveti?sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-ai gândit să schimbi liceul? Mai este puțin și va veni cel de-al II-lea semestru.
Dacă nu te integrezi în clasa aceea nu înțeleg de ce nu te muți la un alt liceu pe un alt profil unde crezi că ai face față mai bine.
Pe de altă parte, comportamentul ăsta poate dura puțin.Sunteți doar în clasa a IX-a și e vorba de o trecere care produce niște schimbări.Cu toții am fost oarecum ciudați pe clasa a IX-a.Eu pe clasa a IX-a nu mă simțeam pre confortabil și nu mă identificam cu nimeni din clasă, dar acum pe a XI-a totul este bine pentru că s-au maturizat cam toți și nu se mai prostesc, în plus s-au legat prietenii frumoase, așa cum cred că va fi și în cazul tău.Dar repet, dacă simți că locul tău nu e acolo, mută-te!
Baftă!