Nu este adevarat, sunt doar povesti. Alege tu, nu exista o regula. Cu ce te simti bine aia sa si porti.
Salut nu e adevarat eu am 13 ani si portde anul trecut in sutien saniii arata mult mai bine iar cand faci sport intelegi tu...
eu te.as sfatui sa il porti insa cand vii de la scoala da.l jos si nu dormi cu el!
funda?
P.s am 13 ani
Da asa se spune ca daca portii sutieni ti se lasa sanii! dar depinde cat de mari ai sani poate ii ai mici sau poate marii! cel mai bine ar fi sa portii bustiera dar si sutienuul!
Da e adevarat, este mai bine bustiera sau deloc pentru ca esti totusi la o varsta destul de fragedadaca porti bustiera sau sutien o sa te doara spatele tio garantez SUCCES
Buna! Eow iti spun sa ramai la bustiera, e mult mai potrivita pentru varsta ta, eu asa am facut! Si e adevarat din cauza sutienului se lasa sanii
Buna!
Dupa mine, daca ai ajuns sa ai nevoie de sutien, este mai bine sa-l poti pe acela pentru ca ascunde mai bine in comparatie cu bustiera prin care uneori de vad forme...
Faza cu lasatul sanilor nu stiu daca e adevarat si sincer nu cred, nu am mai auzyt!
Bafta!
E mult mai buna bustiara si mult mai comoda si eu am sutine si bustire si imi place sa potrt bustire :Xsi cu sani lasati asa stim si eu fund
a?
Da e adevarat.eu cel putin asa stiu ca mi-au zis mai multe persoane.tu inca esti mica si nu cred ca ai nevoie urgenta sa porti. oricum bustiera e mai buna, e mai comoda.incearca sa poti bluze mai stramte ca sa ti tina ficsi, macar pe acasa incearca sa stai fara.:X
Stai linistita, daca o sa porti sutien nu o sa ti se lase sanii. Sutienele de calitate sunt concepute in primul rand pentru a oferi o buna sustinere a sanilor in special pentru sanii mari. Daca nu ai sani mari iti recomand bustiera. Poti folosi sutienul atunci cand porti ceva mai decoltat sau atunci cand iti doresti sani mai mari (sutiene cu burete sau sutiene push up)
Buna.
Da intr-adevar ai dreptate sanii se pot lasa din cauza sutienului, mare grija sa nu poti sutienul si noaptea!
Deocamdata esti prea mica pentru sutien incearca sa porti bustiera macar pana la 13 ani este mai bine pentru tine asa!