anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa vand un telefon Nokia e72, pe negru. Il am de anul trecut, si arata ff bine, mereu am avut husa de cauciuc de protectie si nu prezinta zgarieturi. Are tot ce vrei, te poti uita la filme si poti downloada o multime de app. Eu am dat cam 11 milioane pe el anul trecut iar acum observ ca s-a ieftinit. Credeti ca daca il vand cu 10 milioane il cumpara cineva? Problema e ca parintii nu prea sunt de acord cu vinderea lui pentru ca e un telefon f bun dar m-am cam plictisit de butoane si vreau sa revin la touch. Si de aceea am nevoie sa scot cat mai multi bani pe el.Am nevoie de pareri urgent!

Răspuns Câştigător
| r4uLLLLLL a răspuns:

Pai l-ai putea pune pe un site de licitatii incepi de la 8-9 milioane Si cine ofera cel mai mult, bineinteles pui cateva zile in care cei care doresc telefonul sa ofere. Apoi cine iese castigator daca tie ati convine iei legatura cu el iar trimiterea prin posta maxim 40 lei happy Good luck!

2 răspunsuri:
| GiuliaGiuly a răspuns:

Poi..ai putea sa il vinzi cu 10 milioane, si sa iti cumperi cu touch. arate-le prietenilor sau cunostintelor telefonul si poate ai noroc, mult succes! eu zic ca ar merge sa il vinzi la 10 milioane acum depinde de tine.

| Katt a răspuns (pentru r4uLLLLLL):

Hmmm, f buna ideabig grin. Stii cumva si un site de asta?happy:*