* Povestea mea continua la nesfarsit in stilu` clasic foarte fericit!
* Fara aberatii, spune totul discret. Stii ca, nu-mi place s'o ard indecent
* Mmm.Si când aveam probleme îmi spuneai:"Sunt aici, nu te teme!"Te iubesc`!
* Îl iubesc pentru ca stiu ca asta-l face fericit!
* Vrei ceva? Mai bine lasa Nu am! Nu stiu! Nu vreau! Nu'mi pasa!
* Si uitandu`te la ea uiti de toate...Pentru tine ea e totul si asa va ramane pana la moarte!; x
* Parca ceva s`a schimbat, nu mai sunt la fel, mai de mult eram indiferenta, acum incep sa sper!
* Sa poti sa fii acelasi când totul e schimbat, sa poti sa fi indiferent când totul te-a marcat.
* Ai O multzime de motive dar de fapt n`ai nimic.
* De ce să spunem "lasă" când ar fi multe de zis. Sau să facem la fiecare pas un compromis?!
* Toţi te iubesc că vor doar să te f**ă! Eşti tare fato! Cea mai mare paraşută!
* Nu-ti face griji pentru oamenii din trecutul tau... Exista un motiv pentru care nu sunt si-n prezentul tau!
* incerc sa ma prefac ca sunt o dura cand viata imi da o alta lovitura.
* Nu prea o mai suporta lumea =]] OK... super tare! xx. Inca un motiv sa fie exact asa in continuare; d.: * [Iubbiree;;] ]
* mi-am spus : ‘ sTop! sTai! ‘ … pOTsi aGaTa pe aLtii DaCa pe eL nu`L ai
* Niciodată să nu înlocuiesti un suflet bun, cu un chip frumos!;*
* Ca daca e departe nu te simti intreg`. Spui : pune.o intre o mie de fete! ca tot pe ea o aleg!
* Si sunt norocoasa ca.l pot tine in brate curand, cand altele tin in mana niste poze plangand!
* Tot ce înainte nu voiam –> Acum ma obsedeaza! [;>] Tot ce înainte îmi placea –> acum ma enerveaza!
* Numai amintirea spune ca : "Asa a fost odata!"
* As vrea sa dau timpu`napoi, stiu e imposibil.As vrea sa te mai strang in brate, stiu pare penibil.
* Tu în gând cu el, el cu ea de mână. Si când te gândesti că erati de mult timp împreună.
* [[ Am ramas aceiasi eu si spun: sunt capabila de orice acum! ]]]
* Tu pui botu’, ăla se distrează. În fine, tu eşti proasta lui, deci nu contează.
* Si pentru ea nu insemni nimic.Nu intelegi? Chiar esti tampit?
* Dependenta? Odata de tine.Acum doar de o tigara!
* Au fost zile si nopti,Au fost tigari si sticle! Au fost zambete, Si lacrimi,Si diverse tentative!:-> *"
* Si nu vrea părerile nimănui`.Tu proastă` ce eşti`. te fuţi` pe sentimentele lui`
* Ciudat, incă iti simt absentza, pare aberant…
* Cand esti obishnuit sa fii ranit.; ] obishnuiestisa raneshi; ]
* Si`mi spuneai ca sunt prea copilaroasa,Scuza`ma dar copilul asta n-are timp de o relatie serioasa
* Toti imi spun: "Nu renunta!", "Nu mai plange!", "Totul va fi bine!". Dar eu las capul in jos si le spun: "Nu`i pasa de mine. "
*Te uiti la ultima poza si ai zambit, si strangi din dinti…Esti acelasi copil, dar ai uitat cum e sa simti.
* Las`o sa cada, sa se raneasca, sa planga, sa simta ca traieste! Caci sti mai bine ca toti… ea, intr-un sfarsit, mereu zambeste!
* Ramai cu bine! Nu mai esti al meu baiat! Te mai dau odata`n mata.te pup si am plecat!
* Sunt eu mica, da`s a dracu`, nu stii ce ma duce capu!
* Oare doare"? Ti’am zis ca dupa ceva timp`trandafirul moare`
* Nu`i ℓăsa să tє`atingă.ia`ℓє suƒℓєtu-n ţintă. arată`ℓє că poţi zâмbi chiar şi cu iniмa ciobită!
* indifeRenttt pRinn Cee vOmm tReceeee`.Sii Catt va fi d gReuu` daCaa tuu tRecii peSteee` tRec si Euuu`!
* Orice cuvant sIncerci sa vorbesti dar te... te balbai, Se lasa in jOs pana la sOl si din priviri iti spune: "Vreau shOpping in mOll!
* Fii atent la piept ce strangi.Ca daca azi esti fericit, maine s-ar putea sa plangi
* Cuminte? Timida? Aparentele inseala... Inainte sa ma descrii. vezi sa nu faci vreo greseala
* Adauga Putin Fard.Si Un Zambet Fals Dar Dulce.Si Nimeni Nu Va Sti K Inima Iti Plange.
* Nu ti-am cerut parerea, nu-mi pasa ce crezi... Stiu ca ai sa inchizi ochii atunci când nu o sa iti mai placa ce vezi
* Degeaba vreau de toate. Pur si simplu nu se poate!
* Imi Navalesc In Minte Cuvinte Ce`Mi Spuneau..."Copilo Ia Aminte! Privirea Lui te Minte! "...
* A inceput ca o gluma;; ] stii tu; ]. Prostii : - J Nu credeam ca o sa vreau sa te vad in fiecare zi x
* Ai fost candva plapuma ce ma`nvelea peste noapte Tin sa te anunts ai fost de cea mai proasta calitate
* Cand esti obishnuit sa fii ranit.; ] obishnuiestisa raneshi; ] Cand esh prea des vorbit, incepi sa te gandestidc numai crezi in povesti...
* Cateodata simti ca stai in loc si te apuca stresu` Te gandesti incerci sa aflii Care e demersu`
Fundaaa?
Prea dulce ca sa fiu Light`! (nu e originala. dar e misto)
Fut muste`! tu bazai?
...inspirate si tu din melodii...
BellaRouzyyGirl întreabă:
anonim_4396 întreabă: