| ally21 a întrebat:

Vreau si eu cateva sfaturi de folos va rog frumos.In vara anului 2010 am fost combinata cu un baiat, de pe data de 17 Iunie si ne'am despartit la fix o luna, pe 17 Iulie.Motivul : "Tin la tine, dar nu te iubesc.asa ca n'are rost"... Voia sa ramanem prieteni. Dar incercand sa ma impac cu el, am facut niste faze urate, care l'au facut sa ma indeparteze de tot de el. Mi'a parut rau.Treceau zile, nopti.eu plangeam.Am mai fost cu 3 baieti de atunci.Insa pe el nu-l puteam uita.Am renuntat la orice baiat.Si speram in continuare ca poate poate se schimba ceva. El este verisor de al 3-lea cu cea mai buna prietena a mea, Iulia.Si ei 2 vb foarte des.Si el[baiatul de care imi place.nu dau nume] o tot intreba pe prietena asta a mea, de mine.Cu cine sunt? Cine e baiatul ala? Daca il cunoaste. I'a spus Iuliei ca " daca nu as fi fost proasta, el era si acum cu mine". Insa eu nu'mi aduc aminte sa fi facut ceva care sa'l deranjeze in relatia pe care am avut'o. Apoi, de o luna incoace, am inceput sa vorbim mai des.Si sa abordam diverse subiecte.Intr'o seara, am iesit pe afara, eu, baiatul asta, Iulia si cu iubitul ei. Apoi am mers toti la Iulia acasa sa ne uitam la un film.Acolo el m'a luat in brate. m'a sarutat.si chiestii.De atunci nu a mai dat nici un semn de viata.Nu stiu ce sa cred. Iubitul prieteni mele mi-a zis ca a facut toate fazele alea ca sa ne simtim toti bine sa fie o seara frumoasa.Insa, nu stiu ce sa cred. M'a distrus si mai rau din acea seara.Si eu de 7 luni nu pot sa'l uit.Nu cred ca ar fi facut fazele din seara aia daca nu ma placea macar 1%. Credeti ca mai exista sanse sa fiu cu el? Dati'mi si mie niste sfaturi utile va rog.Multumesc Frumos!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si eu am fost in aceiasi situatie insa eu l-am uitat si de atunci nu am putut sa iubesc nici un baiat si eu chiar daca l-am uitat tot parca ma mai atrage ceva la el si sincer am suferit enorm de atunci nu am putut sa ma mai indragostesc de alt baiat si am ranit multi pe baza asta