Tocu` e inalth, efectu` e scontath... Toate privirile se intorc automath`!
|>| Ce? Tu o stiai cand plangea cu ursuletZu in mana? Pai uite`o acum pe tocuri la unu in masina |>|
Da, pe asta mica nu o mai intereseaza ca tu te gandesti la ea, ea se pisa pe grija ta!"
E fiara ce`atrage prada cu un zambet inOcent...LicOarea cea letala cand cautSi un sentiment; x
Ce`ai patSith fetita de te uitSi asa la mine`? Ai ceva Q mine`? Sau e doar thema de sine ca`s mai bOona decat tine`?
Nu'ti Spun Ca Altele: " TE ROG NU MA UITA "... Eu Iti Spun: " UITA'MA DE VEI PUTEA
Ea e Barbie. Altele-ar vrea s`o imite dar la cat de scumpa e, nu isi pot permite
Atac frontaL.verbaL.de oriCE feL.calc in picioare orice SufletzeL.nu se meriTa sa aSculti nimiQ.tOti au intereSe.asTa ziC. #
"Le pun conditii` la toti care` ma vor. Uita`te da` nu atinge si uite-asa eu ii omor"
Te tin la distanta, Ma fac ca nu iti dau importanta, Situatia`i mai complicata, Sunt o fata RASFATATA
Intodeauna fetele au iubit cu inima, dar cum baietii nu au reusit sa treaca dincolo d forme, s`au hotarat si fetele sa nu mai treaca dincolo d portofele
De cate ori vad visele cum se sfarsesc, de atatea ori ma ambitionez sa reusesc! Am drumul meu si asta nu se va schimba, se aude o voce : shhh` : speranta moare ultima!
O vezi? Nu e tristă chiar deloc. Zambeşte suav, are privirea de foc! E fericită şi o ştii bine. Dar ea deja nu se mai gandeşte la tine!;;]
N`o să mă schimbe nimeni niciodată! Am rolul principal. De fetiţă
răsfăţată
Ai bani, maşina si ţoale de firma Dar ce folos, Te fac oricum, dintr`o privire eşti pe jos!
*I'a Zapacit Pe Baieti A Facut Din Ei Valetzi, Merge Purtata de Tandrete K e O mARE fINETE, Bn Arata Bn sE PoartA, cand isi AratA Talentu dObOarA ToT clAsAmentu
Hai Uita-te La Mn K Mereu Imi Merge Bn…Hai Uita-te Incoace.Nu`s Figuri De La Versace, Nici Arfe Originale, Ci Doar Fitze Mondiale…
"". Ea nO Are NevOie De Uh Cca Are Pe Buze GlOsS Sh`Are P Fata`Un Zambet DeLiCiOs Ea E Cca Aeru` ->Te LAsSa Farh ReSspiRatie. BlOndh, Ochi Ccaprui, SurSsa Uh de InspiRaTie!:
. Inima spune : "Cui ii pasa? " iar mintea spune "Tie Proasto! ".
● Eå nu se ´ compara cu restul ´. e tot ´ ce åi visat´. Åi 0´ viata normala´!? 0 så ´ti-o deå peste cåp´! ●
"Dåk ´åi nevoie Știi că sůnt ´ åici :* Strigă-mă´și vin Nu-ti fåce griji ´!"
.Nu pot sa te`nlocuiescc. Ca tine nu mai gasesc.; x Nu vreau. Nici n.as incerca.Sa iubesc pe altcineva.; x
• Zambesc`! Nu regret`! Nu am gresit`.am iubit`! il iubesc:X si am simtit!`; x
El nu sup0rtă să mă vadă plângând `! Îmi spune că sunt un înger, iar îngerii nu plâng `! :-x`
Am fost ce nu voi mai fii niciodata! Acum sunt asa cum nimeni nu se asteapta!
Parca e ea.Cea care spune mereu "te iubesc" in loc de "multumesc":X
Nu Ma Laud De Frumusetze Sh Nici De Mare Finetze.Am Yo Farmecu`Meu Asha Dupa norocu`Meu.Nu`s Mare Frumusetze Shy Nici Mare Tandretze.Dar Daca Ma Cunosti. Ajung Sa`ti Fiu Feblete:*
Si tu crezi ca se uita la tine. sa nu mori proasta iti zic eu : Nu. pentru ca ma are pe mine
* Pisii`. Nu fii speriata :*. Daca vroiam sa ti`l iau il luam de prima data `!
~ Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii :o.tu mereu crezi ca pun botu`.hai c`o faci pe idiotu :*!
~ Totsi baietii dp` tine zbiaraa " Kitty esti criminalaaa!; x ".
~ Ai vrea s-o ai mereu cu tine :p, stii bine ca prea mult nu tine. E pustoaica rau =p~, e greu #:-s. Vrei s-o faci de casa, ai tupeu :*!
~ Lumea e buna. Numai de dat din gura. qnd te uiti in oglinda vezi aceiasi figura. qndva prea copilaroasa. acum prea matura `; x.
~Şi mă gândesc la ce nu e permis. La ce e interzis. La ce eu numesc : vis!
~Tu comentezi de alţii, dar uită-te la tine! Ea ştie să ţină un şmecher, tu de abia te ţii să nu faci pe tine.
vorbele MeLe DoR? Da Ce Ai VrEa? Sa Te AlInTe? tine’Te BiNe Ca De Acum InCoLo Nu Te Mai LoVeSc Cu CuViNtE
*Fhăii,. Vezi că eu nu.s subiectu' tău de bârfă :*. Ce pot să îţi fac dacă mă.ta a făcut o târrrfă ).
Iubirea nu este un targ: te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru ca te iubesc. [ Liviu Rebreanu ]
$ Si`mi aduq amintee. Cum imi zambea Shii ma priveaa. Si`mi spunea Nu te Lua dupa Lumeaa asta reaa! $
↑ Baietzii au balansu` lor fenomenal. Dar intotdeauna fetele au rolu` principal.; p ↑
• Stiu am un talent nativ, sa folosesc un zambet fin pe post de sedativ! •
Unde sunt eu e si el se stiee! Lumea sa stiee il iubesc la nebunie! :X Hai zdreanto iesi in fata dai tu pofta de viata Arunca gesturi de tarfa din tine Suge-o cum stii tu mai bine Te ia cu el. tu ai vrut Dar se pisa pe tine si ma alege tot pe mine!
Şi ce dacă plouă nouă ne convine, Să plouă nouă nopţi şi nouă zile Nouă ne convine! :X
Vei şti că e despre noii şi poate vei zâmbi Da` sigur vei uita a doua zi :-J Cum ai uitat şi când eram copii.
Fiţe la maxim şi impresii până la refuz.E chiar asa cum zic... Şti bine că nu mă ascund! Panaramelee care vorbesc aiurea se duc la Fundd`
Inainte sa plec am suflat aburi peste imaginea ta, si am scris cu degetul DISPARI din viata mea!
Poartaa tocuri inalte siiii are parul` lasat pe spate` [ ] este delicata, rujata si` atent parfumata` [ ] tandra si fina extrem de felina [ ]
Sunt atatia ce ii spun: " Stii papusa. te iubesc! ". Si asa de simplu le raspunde : " Sorry boy. Da` nu esti ce`mi doresc!
Ce a fost al meu, acum e restul tau. Daca esti femeie tare, fa'l sa-ti cada la picioare. Te'nseala cu mine?! Clar! Nu da 2 bani pe tine
●Să nu`ti tReacă prin gând că mă poti avea la degetU` miC / Să mOară măta de nu stiU prea biNe să prOfit^
• nu sunt singura in ploaie si vant. am cei mai buni prietenei de pe pamant.
♥ Şi se-ntreabă " Fata asta zâmbeşte aşa mereu? ". Iar ea-i răspunde " Întotdeauna, nu mereu! "
Fata` asta `! ` `. Nu `e proasta` deloc`!`.Nu `se vinde` ieftin `. fiindca` ea vrea TOT`!`
Am crescut!`Am lasat in urma` un trecut! si-acum, cu capu` sus, pot spune ca am ajuns unde am vrut!"
Ea e Barbie vie...dar nu vine dintr`o cutie se imbraca in roz si are pretentii 1000
Aud vorbe parsive despre Mine. Si continua barfa! Da` cand ajunge la Mine barfa;-x Isi cere scuze t_a_r_f_a.=]
♥ Sunt inger in prezenta si Demon in esenta ♥
♥ fA ca zambetul Tau sa schimbe lumea Nu cA Lumea Sa schimbe zambetul Tau ♥
♥ O privesti p ea Si ma vezi pe mine Nu vrei sa Recunosti Iti esTe dor stii binee!
♥Las lumea sa sPuna Ce vrea Eu sunt fata desteapta Si Imi vaD de treaba mea sincer nu prea imi pasa de nimeni♥"
Sunt genul de persoana Care niciodata nu a pierdut nimic.Si daca am pierDut.Am pierdut Ce nu mi-a trebuiT
Iubeste-O pana mori. fata cA ea nu gasestide 2 ori.♥"
♥Si chiar nu ma intereseaza ce crezi despre mNe.inainTe sa zici ceva. uita-te La tine :*
•Nu mai vorbi p la spate cu multa perversitate Ca Te vede DumneZeu ce n'Ai tu noi o sa avem mereu♥
o strangi La pieptul tau cA acum ceva timp si Nu ai renunta la ea pT nimic iN schimb♥○•
"Draga nu ma privi cu ura. Spui Ca te iubeste.dar eu sunt mai bunA.Si ink Cv papusa e mare diferenta intre mine si tine eu nu Am sange de TaRfa in mine
♥Am un suflet d copiL ce refuza sa creasca.si mi-e egal cu -0- Tot Ce zice lumea asta proasta."
unii ma acuza si ma judeca fara sa ma cunOaska.AsTa inseamna ca ma invidiaza.si daca ma invidiaza inseamna ca Eu am cE ei nu vor avea niciodata. oricat ar incerca.
♥ Sunt inger in prezenta si Demon in esenta ♥
Zambeste mereu. chiar daca Ti'E greu.zAmBeshte.Fii tare.ViatzsA DiveLor.mOartEa taRfeLor.
► Apropo '. stii cum e Vorba fratee. iubeste-o din suflet dar deovedeste-i Si prin fapte.
//SpunE fa despre mine ce'Oi vrea ca mie imi place atentia tha. Oricum nu Faci 2 bani in Fata meaa \\ ║
.░ M'am SatuRat De toate ♥ De VorBe faLse.MiNcinoAsSe.Si poAte ca Din BunaTate.Le cred pe ToaTe!▒
Tu nu stii` n`Am mai simtit nicicand asa Tot ce mi-as doRii e Sa fiuu` mereu in iniMa ta!"
•♥ Extraordinara? Si Dc nu? M`am SatuRat sa ma criticati intrunaa.akM e timpul sa Va tineti drEaq Guraa` :* ♥•
.•♥ UmbLa voRbe DespRe mine ca La teLefonuL fara Fir.dar nu`i nimic. Face parte din paRfumuL meu.Sa faC ataTea viCtime in DrumuL meu. ♥•"
♥AcuM imi ZboaRa prin MinTe multe Cuvinte! Decat sa zic ceVa gresit mai bine numay zick nimic!
♥ Am inVatat Ca totul se intampLa cu un Rost.Am inVatat Sa nu RegRet ceea ce'A foSt.Am inVatat Ca orice s'Ar intampLa tot pe tine te iubesc.Ce m'aSh faCe fara tinee? Nu vReau sa ma gandesc.
♥Nu Da explicatii niciodata peNtru Ca pRieteNii tai Nu au nevoie De ele.iaR dusmanii oRicum nu Te'aR creDe ♥!
♥.Voi fi LanGa tinE cand probLemeLe sunt multe.Voi fi mereu ceA care va stii sa te aScuLte.Voi Shty prin Ce'ai trecut si Ca iti este Greu.FiinDca DeMuLt La feL am patit eu.♥
"♥E o prOstie, nu? Sa iubeSti pe cineVa care te-a ranit. Dar e o prOstie si mai mare sa creZi ca cineVa care te-a ranit te iubeste! ♥"
♥Nu DisPerA cand soaRta te apaSa si nici nu pLange Pentru`aL tau deStin.CaCi dupa Chin Viata e mai frumOasa Cum duPa pLoaie CeruL e SeniN.♥
♥.˘Invata din GreSheLi.Si Nu uita sa sPeri.Si CanD prObLemeLe Sunt multe Zambeste Chiar daca nimeNi nu o sa te'AscuLte.♥ ▓
♥ Tu mi'ai ReDat speRanta.m'ai facuT sa cred in tine.Tu esti sinGuruL care poatE sa inteleaga cE'i Cu mine!
Am AuZiT ca fRaieRiI Ma vorbesc pE La sPaTe.Ma DoArE`N *** de bArFa Ta. OriCuM nu`ti sUfAr Fata.Tu ItI bati Gura, IaR eU imi TrAiEsC viata \ :*!
♥ • Cu TimpuL intelegi Ca doaR ceL ce e CapAbiL sa te iuBeasCa cu DefeCteLe tale. fara a inCerCa sa tE schimBe, iti poaTe aduCe feriCireA pe care ti'oO doresti. • ♥"
♥ Ti'Am aRataT preA mult cAt am tinut La tine.Si nu ti'A paSsat ai uiTat de mine.aKm am uiTat si eu.suNt FeriCitaa :X.Viata e FruMoaSsa.O traiesc de'akM asa.numai imi paSsa; x ◘◘◘
. vorbiti ce vreti deSpRe minee. Vreti nu vreti mereu imi Va fi BiNee! DraGii mei.Stati Linistiti. nu Ma raniti. Doar imi Demonstrati cat de putin Ganditi!"
"♥ Pacat ca iGnoRam pe cey ke ne aDoRa si AdoRam pe cey kE ne iGnOra.pAkat ca ii iuBim pE ceY ce ne ranesc si ii RaniM pe Cey ce nE iubesc.
╝ Nu pRiVi in sPate Lasa iN urMa tot ke'A fosT Tu incercai Sa Te riDici eL tE trAgEa in josS Dar nu CeDa.cand sti ca inca mai pOtzi.Ca tine Sunt putinE.Ca eL sunt toti :* ╣
X cNee mAy bineSs ca eA ma intelege meReu.cNee imi e alaturi La bineSs si gReu. Doar ea e SinGura kE stie ke'Mi doresc.Si tocmai de aia my mami'Ss.Th' iubesc; x :X
aM stiLuL meu ProPriu in Viata.Fac un PaS si Stau in fata ♥
M-am gândit la statusu' ăsta toată ziua
Dragul meu chiftea prajită,
Tinichea hodorogită,
Te iubesc şi te ador
Ca pe-un pui de curcă chior laughing
Opriţi planeta... vreau să cobor
Îmi e dor de tine.de căldura ta... în zilele când mă culcam cu tine... draga mea pijama
Elodia... dacă intri... dă şi tu un buzz că suntem îngrijoraţi pentru tine laughing
Toata lumea vrea sa ajunga in Rai... dar nimeni nu vrea sa moara
Chiar cand credeam ca am ajuns pana la capat, se gasi unu' sa mute capatu' mai incolo
Nu va deranjati sa ma deranjati caci nici eu nu ma voi deranja sa citesc, mai ales sa va raspund
Daca nu ai auzit de mine inseamna ca nu ai cultura generala
Uite si cateva linkuri :* :x
Http://www.statusuri.ro/statusuri-haioase-funny.html
Http://statusuri.net/
http://statusuri.de-calitate.ro/category/statusuri-amuzante/
SPER SA ITI FIE DE AJUTOR :x PLS FUNDA;))
StefiLove întreabă: