1. Am Invatat Ca Dureaza ani Sa Castigi incredere
Si Ca Doar In Cateva secunde poti sa o Pierzi.
2. Cum e cand persoana iubita te ignora, cum e cand cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plange dar n-ai ce-i face! iti vine sa urli dar te abtii, taci, plangi.
3. Va veni o data vremea cand in urma vei privi... ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii. dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca. "Asa a fost o data!"
4. Cerul plange cu lacrimi de sange, ca ai luat-o pe ea si m-ai uitat pe mine!
5. Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi.
6. cand iti va fi dor de mine, aminteste-ti un singur lucru: ma-i lasat sa plec.
7. Sunt ca un inger fara aripi... fara speranta, si condamnat la suferinta si singuratate.
8. Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca. tot ce poti face este sa fi o persoana iubita, restul depinde de ceilaltzi.
9. Cel mai trist este sa te îndrăgostești de băiatul pe care îl iubeste cea mai buna prietena a ta, știind ca n-ai nicio șansa, dar asta-i dragostea nu te poti abtine, e dureros sa stii ca nu -l poti avea. Doare, trece. Trece oare? Doare si nu trece.
10. parca noi fetele suntem facute sa suferim.sa fie blestemat baiatul care a facut o fata sa planga.
11. Ai FoSt FrUkTuL InTeRzIs DiN KrE Am GuStAt. acum Fara tine ToTuL E schimbaT.
12. nu-ti visa viata, traieste-ti visele.:X:X:X
13. cand omul drag te-a parasit nu regreta ca te-a iubit a fost un las si te-a lasat nu regreta ca a plecat se va intoarce intr-o zi si eu din nou iti va vorbi...nu-l asculta inselator cu glasul lui nemuritor.ca el sin nou v-a pleca si tu din nou vei suferii cum ai facut din prima zi.
14. Am pierdut tot ce aveam şi după aceea mi-am dat seama că nimic din ce am pierdut nu era al meu într-adevăr.
15. Cea mai grea lovitura in sufletul meu, este sa ma simt in plus acolo unde altadata eram totul!
16. Cel Mai Dureros Mod De A`ti Fi Dor De Cineva E Sa Stai Chiar Langa El, Stiind Ca Nu Il Poti Avea.
17. cand te-am cunoscut mi-a fost teama sa te plac...cand te-am placut mi-a fost teama sa te iubesc.cand te-am iubit mi-a fost teama sa nu te pierd. iar acum cand te-am pierdut, mi-e teama ca nu te voi mai avea niciodata.
18. in ziua in care te- ai nascut. a plouat, Au fost lacrimile lui dumnezeu.care a pierdut cel mai frumos inger pe care il avea.
19. imi va fi dor...
imi va fi rece...
dar timpul nu va vindeca...
ci doar va trece...
20. Invata sa invingi lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare...
21. "am o viata de trait
si in lacrimi am iubit
am plecat si tine minte
nu iubi fara cuvinte " :X
22. Visele nu ti le dau! nu m-i le poti lua! Sa visez e viata mea :X
23. Nu mai vreau sa aud cum plange sufletul tau
Ma doare, stii ca ma doare, cand te uiti spre cer
Acolo voi fii eu, aproape de tine mereu
Nu mai vreau sa aud cum plange sufletul tau
Ma doare, stii ca ma doare, cand te uiti spre cer
Acolo voi fii eu.
24. e tarziu sa imi ceri sa mai fiu cea de ieri.cand uh acum esti nicaieri. dupa cate ne-am zis. m-am inchis intr-un vis.acolo totul e asa cum mi-ai promis.
25. Sunt o proasta ca te-am iubit
Desi nu e vina ta
Eu te vreau pe tine
Si u o vrei pe ea!
26. ti-am aratat de prea multe ori ca mi-e greu fara u... dar nu ti-a pasat, ai crezut ca e o gluma.ai plecat my departe cu ea si m-ai lasat in urma.iti zambesc, crezi ca mi-e bine... dar nu stii c inseamna suferinta pentru mine.
27. Se intampla in viata sa iubesti dar sa fi ranit. iti iei viata de la capat, vrei sa uiti tot dar amintirile sunt mereu in inima ta aducantu-ti aminte ca iubirea este cel mai frumos lucru care te poate condamna la suferinta.
28. Am Invatat Ca OrIcAt mi-ar PaSa MiE
Altora S`aR pUtEa Sa Nu Le PeSe.
29. N-am stiut sa pretuiesc tot ce aveam...ca t pierd nu banuiam. dar stiu ca nu pot sa te mai am.
30. Cand sufletul meu nu va mai fi, cand clopotul va bate sa parasesc pamantul cand oameni fara mila imi vor sapa mormantul cand viata pentru mine nu va mai exista numai atunci si eu pe tine te voi uita.
31. Cand privesc spre cer chipul tau il zaresc in pustiu
Incet incerc sa ma ascund, e prea tarziu
Totu-n jurul meu se afla in trecut
Eu te-am iubit tu n-ai stiut.
32. Sufletul meu plange, plange dupa tine. Acum tu esti cu alta eu nu mai am pe nimeni.
33. Tu poti sa te-ndoiesti de soare,/ De focul ce scanteie-n stea,/ De legile nemuritoare,/ Dar nu si de iubirea mea.
34. Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!
35. Acum cand te iubesc, te rog nu spune NU, doar pentru tine mai traiesc. Te rog iubeste-ma si tu!
36. In intuneric tu esti lumina care imi da viata… singura mea speranta… sg’ul meu motiv care m-a mai tine la suprafata.
37. E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie.
38. Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin.
39. Ploua acum… Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie… atat de mult imi este mi-e dor de tine!
40. Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna "te iubesc!", iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata… dar se pare ca nu o v-oi avea.
41. In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta.
42. Am visat prea mult ce nu trebuia…am vrut prea mult ce nu trebuia…acum toti sunt fericiti…. iar eu plang printre zambete si rasete.
43. Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand!
44. Deseori zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celor ce plang!
45. Stau in camera mea rece… Privesc in jur si mi se pare Ca pereti se strang in jurul meu… Ma simt singura… Totul e intunecat si rece, intocmai ca inima mea… Inchid ochi si incerc sa uit de tot.
46. Regret ca esti departe / si nu te pot vedea / dar te am mereu aproape / in inimiora mea.
47. Incep sa realizez cat de departe esti de mine, caci simt un gol imens in suflet care doare si nu poate fi alinat decat de mangaierea ta! Iti simt lipsa, IUBIRE.
48. Imi place sa ma plimb prin ploaie. pentru ca nimeni nu vede ca eu plang.
49. Intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine.
50. Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te v-or impiedica sa vezi stelele.
funda plzz
1. tu poti sa te-ndoiesti de soare/ de focul ce scanteie-n stea/ de legile nemuritoare/dar nu si de iubirea mea.
2.in dragoste sa nu faci din durerea altuia fericirea ta
3.nu-mi stricati proasta dispozitie
4.aiurea...aiurea mint ca nu-mi pasa.aiurea mint ca nu mai conteaza.aiurea ma
5. va veni o zi cand imi vei spune "eu nu sunt pentru alta sunt pentru tine" daar eu iti voi sopti incet "pentru mine ai fost acum fii pentru alta".
6. aduti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai sa-i schimbi pe ceilalti.
7.totul trece dar totul nu se uita.*
sper ca am fost de ajutor asa cat de cat.numai bine! si sa-ti treaca supararea repede :*:*
Sa faci diferenta intre alte fete si fata ta, sa stii ca toate te vor, dar niciuna nu te iubeste ca ea'
"Nu am nevoie sa mi se`arate vreun drum sau sa fiu invatata cum sa gandesc acum!
Daca`as putea fi acolo n`ar mai fi asa Si fac pariu ca prezenta mea ar schimba ceva Si sti ca ma lupt si indiferent ca sunt departe Sufletul meu e acolo si nimic nu ne desparte`!"
Iar am iesit pe strazi in casa nu mai rezist``` De astazi tin regim de vise`, sa te uit mi-am promis``!"\
Am nevoie de cineva da\' n\'am nevoie de Oricine... eO am nevoie doar de cei care au nevoie de mine!:X"
Lumea vorbeste prostii ca sa te schimbe si te minte.numai tu poti vedea si dincolo de cuvinte.
Ma-ntreb ea stie, ea stie oare, ca e doar o alta sau poate nu.sau poate ea e ce cauti tu."
Nu ma crezi in stare? Nici o problema, nu ma cred nici eu! d.aia ferestate de ziua in care o sa prind tupeu!
invata sa suferi de vrei sa iubesti, invata sa fii liber de vrei sa traiesti, nu dispera cand viata te apasa si nu plange de-al tau destin... caci dupa lacrimi viata-i mai frumoasa, cum dupa soare ceru-i mai senin.
_[-[? Si realizez ca pot.[Sa uit tot]? Ca si cum n-ar fi existat deloc. Intorc privirea peste umar, intalnesc un altu` in drum, poate am pierdut ce aveam, pentru altceva mai bun?]-]_]"
`• Fiecare poveste are un sfarsit. Dar. In viata. Fiecare sfarsit are un nou inceput. •
• M'ai atras cum ai stiut numai tu • Si'am ramas doar a ta cu sufletul • M'ai atras cum nu a facut'o altcineva • Si de atunci locul tau e in inima mea •
• Esti locu'n care intotdeauna m-am intors • Tu ma aduci la normal cand sunt intoarsa pe dos •
Lipsita de orice cod moral, prefer sa fiu decat sa par!
Un aeroport de pe care vin si pleaca zambete !
Trist contemporan in trenuri te pierzi, imbecil si naiv in lucruri usoare visezi. Ce creezi cand oamenii din jurul tau pier. Fara balanta, cu stampila, strict efemer.
Te doare cand vezi ca nu-mi pasa si zic : Lasa, nu mai conteaza, viata ta e r0z. Dar carioca e la mine!
Incearca sa ai un zambet ascuns in inima ta si nu varsa pentru nimeni nici macar o lacrima! Nu-s as de buna de pus in rama, dar n-am regrete. stii, refuz sa cred ca sunt o drama!
Sper ca te-am ajutat!;*
te pup!:****
Statusuri de suparare 1: " Tu poti sa te-ndoiesti de soare,/ De focul ce scanteie-n stea,/ De legile nemuritoare,/ Dar nu si de iubirea mea… "
Statusuri de suparare 2: " Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat! "
Statusuri de suparare 3: " Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape… "
Statusuri de suparare 4: " Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca esti dragostea mea… "
Statusuri de suparare 5: " Acum cand te iubesc, te rog nu spune NU, doar pentru tine mai traiesc. Te rog iubeste-ma si tu! "
Statusuri de suparare 6: " E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste, si acela sunt EU! "
Statusuri de suparare 7: " In intuneric tu esti lumina care imi da viata… singura mea speranta… sg’ul meu motiv care m-a mai tine la suprafata… "
Statusuri de suparare 8: " E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie… "
Statusuri de suparare 9: " Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand! "
Statusuri de suparare 10: " Afara-i frig si innorat/ Stau singur, trist si suparat/ Afara ploua si-i urat/ Simt inima vibreaza-n gat/T u acolo, eu aici/ Vad lumini de licurici/ Tu esti acolo, eu aici… "
Statusuri de suparare 11: " Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin… "
Statusuri de suparare 12: " Ploua acum… Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie… atat de mult imi este mi-e dor de tine! "
Statusuri de suparare 13: " Cand soarta imi va spune sa parasesc pamantul, cand oameni fara mila imi vor sapa mormantul, cand zile pentru mine nu vor mai exista, atunci dar nici atunci eu nu te voi uita… "
Statusuri de suparare 14: " Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna "te iubesc!", iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata… dar se pare ca nu o v-oi avea… "
Statusuri de suparare 15: " Nu-mi stricatzi praosta dispozitzie… "
Statusuri de suparare 16: " In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta… "
Statusuri de suparare 17: " Am visat prea mult ce nu trebuia…am vrut prea mult ce nu trebuia…acum toti sunt fericiti…. iar eu plang printre zambete si rasete… "
Statusuri de suparare 18: " Tu de vei iubi pe altul… eu nu pot sa te opresc dar te rog sa iti fie mila de cuvantul TE IUBESC! "
Statusuri de suparare 19: " Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine. dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine… "
Statusuri de suparare 20: " Ai fost, esti, vei fi totul pentru mine, chiar daca pare imposibil eu tot o sa te iubesc enorm… "
Statusuri de suparare 21: " Dorul e focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile… "
Statusuri de suparare 22: " Deseori zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celor ce plang! "
Statusuri de suparare 23: " Iubirea te inalta, iubirea te coboara, iubirea iti da aripi, iubirea te omoara. Nu ma ucide, iubeste-ma! "
Statusuri de suparare 24: " Azi esti orbit de fericire si ai uitat ca cineva traieste doar pentru tine. Dar maine vei cadea dintre nori si vei privi in urma… ma vei vedea acolo si vei sti ce inseamna regretul… "
Statusuri de suparare 25: " Stau in camera mea rece… Privesc in jur si mi se pare Ca pereti se strang in jurul meu… Ma simt singura… Totul e intunecat si rece, intocmai ca inima mea… Inchid ochi si incerc sa uit de tot… "
Statusuri de suparare 26: " Cel mai trist lucru in viata e sa-l vezi pe cel pe care-l iubesti iubind pe altcineva… "
Statusuri de suparare 27: " Alerg spre tine cu 120/h si parca dureaza o vesnicie. De ce nu esti langa mine!? "
Statusuri de suparare 28: " Acum tot ce a fost intre noi pare demult… incerc sa-mi amintesc dar nu pot …tu probabil m-ai uitat, in timp ce eu traiesc doar pentru tine… "
Statusuri de suparare 29: "Regret ca esti departe / si nu te pot vedea / dar te am mereu aproape / in inimiora mea… "
Statusuri de suparare 30: " Maine vei regreta ca azi mi-ai spus adio si ma vei cauta, crezand ca eu inca te astept. vei cauta disperat sa-mi gasesti iubirea, insa doar cand ma vei gasi vei realiza ca ai cautat ceva ce a murit demult… vei plange atunci cum am plans si eu, dar va fi prea tarziu… "
01. A cazut si ultima petala de trandafir … s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna
02. A cazut si ultima petala de trandafir… s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna
03. A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca!
04. Acum tot ce a fost intre noi pare demult… incerc sa-mi amintesc dar nu pot …tu probabil m-ai uitat, in timp ce eu traiesc doar pentru tine…
05. Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima, doar una care sa-mi inece obrazul, sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart…
06. Alerg spre tine cu 120/h si parca dureaza o vesnicie. De ce nu esti langa mine!?
07. Am invatat ca dureaza ani sa câstigi încredere si doar câteva secunde sa o pierzi.
08. Am invatat sa plang cu zambetul pe buze….
09. Am mai pierdut inca o clipa, inca un an, inca o viata degeaba… te-am pierdut pe tine…
10. Am visat prea mult ce nu trebuia…am vrut prea mult ce nu trebuia…acum toti sunt fericiti….iar eu plang printre zambete si rasete…
11. As vrea sa fiu cum o sa fiu Asa ca lasati-ma sa traiesc asa cum stiu Lasati-ma sa fac si bune si rele Ca sa stiu macar ca sunt greselile mele…
12. As vrea sa fiu un fulg de nea chiar daca as trai putin macar as fi pentru o zi fericita si apoi as muri linistita…
13. As vrea sa pot da timpul inapoi… sa intorc clepsidra… si sa te pot privi din nou in ochi… sa pot sa-ti spun cat te iubesc!
14. Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna "te iubesc!", iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata… dar se pare ca nu o voi avea…
15. Atinge steaua de neatins si nu-i uita pe cei care au crezut in tine…
16. Azi esti orbit de fericire si ai uitat ca cineva traieste doar pentru tine. Dar maine vei cadea dintre nori si vei privi in urma… ma vei vedea acolo si vei sti ce inseamna regretul…
17. Cand iubeste un baiat !
18. Cand razi toti vor rade cu tine…dar atunci cand vei plange o vei face singur
19. Cand se zbate pe uscat
20. Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca…
21. Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand!
22. Caut cu o torta stinsa… raspunsuri inghetate pe veci…
23. Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape
24. Ce sa fac ca lacrima sa nu se mai plimbe pe obrazul meu?
25. Cel mai nasol lucru este sa te simti in plus acolo unde candva erai totul…
26. Daca as putea rade , nu as mai plange…
27. Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele…
28. Daca toti oamenii ar sti ce spun ceilalti despre ei, n-ar mai exista in lume nici macar patru prieteni.
29. Daca tu pleci totul se duce se duc iluziile mele si cu ele rostul meu. Daca tu pleci viata mea este cea care se va duce. Daca tu pleci sufletul meu se va duce la ca si soarele cand vine noaptea!
30. Dar mai grea a unei fete
31. De ce ai ales sa ma minti cand puteai sa imi zici totul in fata, de ce ai ales sa imi ranesti sufletu, cand eu tineam la tine. Am avut incredere ca timpul se va scurge printre noi dar de fapt se scurge pe obrajii mei!
32. DND aspir…….la o viata mai buna
33. Doamne a trecut atata timp si inca nu am putut sa-l uit, a intrat atat de adanc in inima mea incat numai cand ii aud numele lacrimile imi cad, iubeste-ma ca la inceput, dar am uitat n-am cum sa-ti cer asa ceva pentru ca tu nu m-ai iubit niciodata ( (
34. Dorul e focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile.
35. Dorul e focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile…
36. Dragostea e un munte pe care il urci razand si il cobori plangand.
37. Durerea ce in suflet o port, nu pot s-o mai suport, in lacrimi ma topesc in lacrimi ma trezesc… de ce oare TE IUBESC ?
38. E atat de frig … lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc . traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata
39. E atat de frig… lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc… traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata…
40. E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie…
41. Fiecare cuvant e o speranta in plus… cu fiecare clipa trecuta moartea mea e mai aproape… iar eu inca visez…
42. Grea e viata unui peste
43. Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine . dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine…
44. Imi place sa ma plimb prin ploaie… pentru ca nimeni nu vede ca eu plang…
45. In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…
46. Incep sa realizez cat de departe esti de mine, caci simt un gol imens in suflet care doare si nu poate fi alinat decat de mangaierea ta! Iti simt lipsa, IUBIRE…
47. Incep sa realizez cat de departe esti de mine, caci simt un gol imens in suflet care doare si nu poate fi alinat decat de mangaierea ta! Iti simt lipsa…
48. Indiferenta ta, raneste sufletul altora…
49. Inima mea e rupta in doua, jumatate din ea e inca la tine, dar ce pacat ca nu mai suntem impreuna…
50. Intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine…
51. Iubirea te inalta, iubirea te coboara, iubirea iti da aripi, iubirea te omoara. Nu ma ucide, iubeste-ma!
52. Iubirea te inalta, iubirea te coboara, iubirea iti da aripi, iubirea te omoara. Nu ma ucide, iubeste-ma!
53. Ma dor ochii ptr ca nu te pot vedea, bratele-mi sunt goale pentru. ca nu te pot inbratisa, buzele-mi sunt reci ca nu te pot saruta, inima mi se frange ca nu esti a mea!
54. Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca esti dragostea mea…
55. Mai bine mor pentru ceva, decat sa traiesc degeaba…
56. Maine vei regreta ca azi mi-ai spus adio si ma vei cauta, crezand ca eu inca te astept. .vei cauta disperat sa-mi gasesti iubirea , insa doar cand ma vei gasi vei realiza ca ai cautat ceva ce a murit demult… vei plange atunci cum am plans si eu , dar va fi prea tarziu…
57. Marile incendii se nasc din scantei mici…
58. Mi-ai furat inima si ai luat-o cu tine… m-ai lasat undeva, de unde nu mai pot privi, de unde nu mai pot scapa! Ajuta-ma si tine-ma in brate…
59. Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc…
60. Nimeni nu merita lacrimile tale si acela care le merita sigur nu te va face sa plangi.
61. Nu stiu ce a fost intre noi…o dragoste, o minciuna, o obisnuinta….dar orice ar fi fost a fost un vis frumos… dar acel vis a ajuns sa ma raneasca…nu mai pot sa traiesc asa…
62. Nu te lasa invins de rau/ dar nici cuprins de bine/ nici tu nu te cunosti/ candva vei fi surprins de tine
63. Nu-mi stricatzi proasta dispozitzie…
64. Opusul dragostei nu este ura. Este indiferenta.
65. Ploua acum… Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie… atat de mult imi este mie dor de tine!
66. Potzi PLANGE…fara A IUBI:X Dar nu poti IUBI:X…fara A PLANGE
67. Sa ai cu cine, sa ai unde…… dar sa n-ai cu ce !
68. Singura, fata in fata cu noptile si cuvintele…
69. Spune-i ca l-am uitat, spune-i ca nu ma mai gandesc la el, spune-i ca nu-l mai iubesc, dar ca ti-am spus toate astea printre lacrimi…
70. statusatorul
71. Stiu ca te uiti la ea si te gandesti la mine…O atingi pe ea dar ma simti pe mine…Ti-e sete de mine dar te racoresti cu ea…Stiu ca ma vrei pe mine dar te multumesti cu ea…
72. Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat….
73. Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii.
74. Toata lumea e suparata cand sunt eu fericita si toata lumea e fericita cand sunt eu suparata…mai bine sunt mereu suparata decat sa fie ceilalti suparati….dar acum, nimeni nu-mi poate lua fericirea…
75. Totul e ca o lume de cristal, iar eu sunt doar un ciob de sticla…
76. Tu de vei iubi pe altul… eu nu pot sa te opresc dar te rog sa iti fie mila de cuvantul TE IUBESC!
77. Uitarea sigur va veni vor trece clipele pe rand cand la trecut te vei gandi pastreaza-ma o clipa-n gand…
78. Vezi tu….nu pot sa te uit…fiind te iubesc prea mult…insa tie ti-e usor….mie insa imi vine sa mor…
79. Viata poate fi inteleasa doar privind in urma, dar poate fi traita doar privind inainte
80. Vreau sa fiu singur in pustietate, sa nu vad lumina zilei, doar intunericul adancul sufletului…
81. Zambesc la stele, si ele……….
82. Zambetul celui care sufera este mai dureros decat lacrimile celui care plange…
Mihaela8997 întreabă: