1. Cand tu ai aparut in viata mea totul s-a schimbat. Pana atunci nu stiam ce inseamna cu adevarat cuvantul te iubesc. Tu m-ai invatat sa iubesc, mi-ai aratat ce inseamna iubirea si mi-ai incalzit sufletul cu dragostea ta. Iti multumesc pentru asta si te iubesc din tot sufletul. Acum mi-am dat seama ca nu vreau sa mai pierd vreun minut fara tine, am sa-ti fiu alaturi mereu! Te iubesc enorm de mult, esti totul pentru mine, esti viata mea!
2.Te iubesc pentru ca. imi alungi singuratatea intr-o lume plina si aglomerata.Te iubesc pentru ca, fara tine e greu si nu ma pot regasi.Te iubesc si sunt definitia fericirii eterne.Te iubesc pentru simplele banalitati pe care le faci, te iubesc pentru ca bei apa, pentru felul in care te incalti, pentru felul in care porti diferite obiecte.Te iubesc pentru linistea daruita clipelor alaturi, te iubesc pentru ca imi zambesti, pentru ca ma alinti, pentru ca ma atingi, imbratisezi.Te iubesc pentru ca sarutul tau ma face sa simt ca traiesc fara regrete.Te iubesc pentru ca noptile sunt minunate alaturi de tine, triste cand lipsa ta umbreste zambetul meu.Te iubesc pentru ca traiesc implinirea mea totala.Te iubesc pentru ca esti totul meu.Te iubesc pentru viitorul meu, al nostru.Te iubesc cand te alinti, te ador cand imi vb.Te iubesc pentru a tot ce esti, realizezi sau nu.Te iubesc in mod obsesiv.Te iubesc in mod patetic.Te iubesc orbeste.Te iubesc. Stii ce? Te iubesc si pentru simplul fapt ca existi.
3.Sunt mii si mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranta le meriti, eu din pacate nu le stiu pe toate ca sa ti le spun.din pacate nu pot atinge soarele sa ti-l daruiesc. nu pot atinge stelele pentru a ti le darui. nu-ti pot da nimic mai mult decat sufletul meu, trupul meu.intreaga mea fiinta!
Si daca iti spun ca te iubesc inseamna ca te iubesc pentru ceea ce esti, pentru ceea ce ma faci sa simt cand sunt cu tine, pentru sufletul tau de aur. pentru tot ceea ce reprezinti pentru viata mea.
Si cum sa nu te iubesc cand pentru tine simt ceea ce nu am simti pentru nimeni niciodata? Cand tu ma faci sa ma simt cea mai importanta persoana din intreaga lume? Cum sa nu visez la tine.cum sa nu te vreau langa mine in fiecare clipa.cum sa nu te iubesc.cum sa nu vreau sa te stiu langa mine tot restul vietii? Nu am cuvinte de ajuns ca sa-ti spun tot ceea ce simt pentru tine. sper doar cu timpul sa-ti pot demonstra toata dragostea pe care ti-o port.TE IUBESC
4.Ooo, cat as sta sa te privesc! sa-ti mangai tamplele usor, cuvinte dulci sa iti soptesc, sa imi dormi la piept. Ma sting usor si mor. Sa simt suflarea-n parul meu, soptindu-mi cand si cand Te voi iubi de-acum mereu cu glasul tau cel bland si dulce. Sa te simt si sa te-ador. Nu m-as satura vreodata, sa-ti sarut fiecare por. Sa-nchid ochii si sa simt, degetele pe-a mea piele, sa ma mangai, sa te-alint. Istoviti sa adormim in cearceafuri moi Si in vis sa ne iubim.E greu a rade. Cand ochii sunt plansi cand ultima speranta cin viata mi s-a stins. Nu-ti cer flori din fundul marii, nu-ti cer stelele ceresti Doar atat iti cer eu tie... Iti cer sa ma iubesti!
5.Nu te iubesc parintii care teau nascut cum te iubesc eu de cand te-am cunoscut.
6.Este noapte, tarziu. Peste oras s-a asternut o liniste deplina. Este un cer senin, plin de stele. Privesc pe fereastra, admirand jocul luminilor de pe strada. Insa, gandul imi zboara departe, la noi. Inchid ochii si- mi imaginez ca esti langa mine. Parca iti simt si atingerile, si parfumul. Ma cutremur! Un fior placut imi strabate intreg corpul. Ascult muzica noastra preferata si din nou gandul imi zboara la tine. Iti simt prezenta chiar si cand nu esti langa mine, fiindca esti o parte din mine.
Te chem cu gandul. Astept sa vii.Vino, tu, alesul inimii mele! Vino cu al tau superb suras, cu a ta privire blanda, patrunzatoare, cu a ta voce calda si duioasa, care stie sa ma linisteasca de fiecare data! Vino ca sa te mai admir macar o data, sa te mai sarut! Vino ca sa imi mai alungi noptile triste si pustii, sa indepartezi nelinistea din sufletul meu! Vino, caci fara tine nu sunt eu! Tu esti TOTUL pentru mine. Tu faci ca secunda sa se transforme in eternitate, atunci cand suntem impreuna, ca raiul sa coboare pe pamant, ca inima mea sa tresara de fericire. Tu, numai tu!
Deschid ochii. Ai venit. Suntem fata in fata. Ne privim intens. Simt cum ochii tai verzi- albastri ma sorb treptat- treptat. Zambim. Te apropii de mine si ma saruti cum numai tu stii. Totul dispare in jurul nostru cand suntem impreuna. Totul se contopeste. Totul reinvie. Nu mai exista trecut sau viitor, traim doar prezentul, bucurandu- ne din plin de el. Te iubesc!, imi spui. Si lumea e numai a noastra.
7. Iubirea este sentimentul cel mai pur.sentimentul care inalta spre cei mai inalti nori si poate aduce cele mai fericite momente din viata unui om.sa ai parte de iubire inseamna sa traiesti cu adevarat…se spune ca a iubi inseamna a trai si ca un om care nu a iubit niciodata nu a trait.si este adevarat pentru ca iubirea te face sa vezi partea frumoasa a vietii, te face sa traiesti cu adevarat, sa vezi tot ce este minunat in jur, sa simti vibratiile sentimentului atat de cald. A iubi este ceva magnific este ceva ce se intalneste o data in viata si atunci este pentru totdeauna.
8.Sa sti ca imi este greu sa scriu in cuvinte ce simt pentru tine.pur si simplu nu imi sunt de ajuns, vreau doar sa stii ca te iubesc, mai mult decat iti poti inchipui.esti tot ce mi am putut dori, eu sau orice femeie care viseaza la barbatul perfect.Sunt foarte fericita ca te am intalnit esti unicul barbat din viata mea, impliniream mea totala.te iubesc si te voi iubi mereu.
9.As vrea sa-mi spui doar :Te Iubesc, si-ti jur pe dumnezeu de sus caci dupa aceea
cat traiesc; voi fi a ta caci Te Iubesc
Si-o lacrima din ochii tai de-ar curge, intreg univers ar plangeCaci
eu.ti-o voi plati vu sange
10. DRAGUL MEU TE IUBERSC ATAT DE MULT. FIECARE CLIPA TRAITA LANGA TINE IMI UMPLE
INIMA DE FERICIRE.TU ESTI TOTUL PT MINE
11.Te iubesc sa nu te indoiesti nici o clipa de acest luctru.Dau totul pentru tine, pe mine insumi si tot ce-mi apartine.Mi-e asa dor de tine, mai bine sa mor decat sa traiesc o clipa fara tine.PENTRU CA ESTI INIMA MEA.
12.Te iubesc ingeras pana and moartea ne va despartii.Sa stii ca te iubesc mult si te
voi iuni in continuare!
13.Mi-am dat seama tarziu ca viata meita traita dar niciodata nu-i tarziu sa te iubesc sa iti dovedesc ca t iubesc a fost de ajuns o privire atunci cand noi ne-am intalnit si parca ne stiam demult.Ma doare ca nu te mai am ca mai lasat sa traiesc din amintiri mi-e frica sa iubesc mi-e frica sa traesc nu are rost sa traesc nu te-am uitat cand ai plecat si ai ars totul in urma ta nu te-ai uitat cum mi-ai frant inima mea.
fundita, te rog.
Http://claudia79.flu.ro/post/1087/
http://www.krimket.ro/declaratie-de-iubire.php?id=11
http://feminin.netul.ro/......na-iubita/
Am vrut sa le selectez eu pe toate si sa dau copy-paste da nu am putut ca erau cam multe:)).de fapt foarte multe.
Sper sa iti placa scumpo. Fundita?:*
Când nu te văd sufletul mi-e asemenea copacilor dezgoliţi de frunze, asemenea unei păsări închisă într-o colivie sau asemenea unui munte, îndepărtat şi rece. Eşti pentru mine fiinţa care îmi redă speranţa şi calmul în momentele dificile.
Te iubesc pentru ca imi alungi singuratatea intr-o lume plina si aglomerata.Te iubesc pentru ca, fara tine e greu si nu ma pot regasi.Te iubesc si sunt definitia fericirii eterne.Te iubesc pentru simplele banalitati pe care le faci, te iubesc pentru ca bei apa, pentru felul in care te incalti, pentru felul in care porti diferite obiecte.Te iubesc pentru linistea daruita clipelor alaturi, te iubesc pentru ca imi zambesti, pentru ca ma alinti, pentru ca ma atingi, imbratisezi.Te iubesc pentru ca sarutul tau ma face sa simt ca traiesc fara regrete.Te iubesc pentru ca noptile sunt minunate alaturi de tine, triste cand lipsa ta umbreste zambetul meu.Te iubesc pentru ca traiesc implinirea mea totala.Te iubesc pentru ca esti totul meu.Te iubesc pentru viitorul meu, al nostru.Te iubesc cand te alinti, te ador cand imi vb.Te iubesc pentru a tot ce esti, realizezi sau nu.Te iubesc in mod obsesiv.Te iubesc in mod patetic.Te iubesc orbeste.Te iubesc. Stii ce? Te iubesc si pentru simplul fapt ca existi.
anonim_4396 întreabă:
AnaM021 întreabă:
Geo2969686 întreabă: