| AnonimMiha a întrebat:

Vreau si eu citate frumoase, maxime!
Funda:*.

Răspuns Câştigător
| Ralluca98 a răspuns:

ZambeSte, traieSte` . invatSa Sa Speri` . dOreShte, iubeSte` . ai grija Cat Ceri` love struck

Regret mereu cand ne certam doar din prostii,caci suntem amandoi ironici si plini de orgolii!

Nu` te` ingrijora` din cauza` oamenilor` din trecutul` tau` . Exista` un motiv` pTr` care` nu au reusit` in viitorul` taw` !

O sa ramâna amintiri blocate în ochii nostri goi . Ca se`nvarte ceasul si nimeni nu-l va da inapoi ."

• Ca nimeni nu stie mai bine ca tine ce simti • Il iubesti doar pentru tine nu pentru parinti •"

• Nu conteaza in ce maniera ne'am imprietenit • Conteaza ca suntem de nedespartit •

Lumea vorbeste prostii ca sa te schimbe si te minte,
Urmeaza-ti calea caci tu poti vedea si dincolo de cuvinte ...

Am ramas aceeasi eu si spun Sunt capabila de orce acum Am un avantaj in fata voastra Concurati cu mine nu imi pasa!

~ Momentul enervant când tu vrei să închei o conversaţie, iar celălalt nu se mai opreşte din vorbit... X_x

~ E amuzant cum ne amintim mii de versuri din melodii, dar nu ne amintim lecţia la şcoală . ^_^

Duci un cap pe umeri da` capu` nu te duce.Ca ti-am intins un deget ca sa ai ce suge _|_

Te uiti la ultima poza si ai zambit, si strangi din dinti.Esti acelasi copil, dar ai uitat cum e sa simti.

Nu-i place plimbarea, nu merge cu floarea Nu-i plac romantismele, vrea provocarea

Lumea e plina de impresii . Candva , cumva, Sa nu ai impresia ca esti totul pentru cineva

Spunea ca a fost o greseala ca au fost impreuna.Dar inca mai tremura si viseaza ca o tine de mana!

Fiecare clipa departe de tine este ca o lupta intre rau si bine !

chiar as plange pentru tine ! Dar imi curge rimelul !

Daca m-ai lasa sa fiu asa cum sunt, certurile ar disparea fara nici un cuvant

Mai bine fa sa vezi cat de mult te respect O sa te umplu de sange sa fi Lady in Red

Gata am tras cortina, nu te mai pot ierta nici daca-ti recunosti vina.

DaCa plec, fiti siguri, pleC fara amintiri vorbe rupte dintr-o colectie de dezamagiri.

Viata merge înainte ce a fost a fost. Nu te poti abtine si nu îl poti uita, îl iertai mereu chiar daca îti gresea

E nasOl sa ma sufOci cu dragOstea ta.tu nu intelegi ca imi place libertatea ?

Ai crezut ca esti UNIC ca te voi iubi mereu.dar acum esti un nimic,esti un NIMENI, dragul meu!

Copilu` din mine se tine De nebunii intruna Dar nu-i pierd urma Il voi pastra in suflet pentru totdeauna:X

ºAi habar oare ,mai precis,te doare faptul ca cel mai bun prieten vine si dispare?°

♥ E povestea ei, cu bune și cu rele a trecut, peste toate și a arătat că poate realiza tot ce a visat

♥ Când îmi merge puțin bine și zic și eu că reușesc, atunci mai rău, dar tot mai rău în mo.rții mei greșesc .

♥ Poate ar fi timpul să alegi, rămâi cu mine sau pleci ?

♥ În lumea asta în care toți își văd de ale lor, și dacă ași fi dentist nu ma.și uita în gura lor !

♥ Dupa ploaie nu vine întotdeauna soare, din viața asta pleci un oarecare .

Priveste-ma atent ,Si poate cu regret. ! M-ai vazut cu el ,si te-ai uitat inSistent.CrEdeai ca voi suferii?!Acum nu mai plang,Acum rad, Sa stii !
Par mereu inocenta si copilaroasa.Asa tOtzi imi cad in pLasa !

Ea se ridica,il trage dupa ea si`i zbiara "Te iubesc,iti jur!dar nu mai vreau sa doara

• Imi spuneai ca sunt cOpilaroasa Iarta`ma dar copilu asta nu are timp de o relatsie serioasa !

• Merita un oscarr pentru cat de bine joaca Ii spune ca il iubeste S`o mai ierte o dta El crede si tace Cum il minte pe el Cu inca doi, trei face la fel

Bravo! Bingo! Da’ tot ma pis pe tine,
‘N urmمtorii 15 ani sa bârfesti tot despre mine winking:*
Te-am mirosit din prima si nu e de mirare,ca esti mai zdreanta decat presul ma-tii de la intrare! winking

De`atatea barfe m`am intoxicat, Dar sa stii un om nebarfit, e un om ratat! Mersii ca imi faci reclama:*laughing

Barfeste.ma iubita:* si asa nu iti suport fatawinking Tu iti strici gura iar eu imi traiesc viatatongue

Intr-o zi sper sa te ineci cu rahatul pe care il mananci .:*laughing

Tacci`!e un cuvant potrivit pentru.` tine pai` de cand vb uhh de mine`?` Inchidetzy guraa` ! Stapanestetz`i uraa`! Foloseste`ti Gura doar at.` Cand SuGy puLa`!

NeurOnul tau infect isi cam bate joc de tine, Cand vOrbesti mult fara rOst te faci de rusine`!

Taccy` dracul. vOrbeste`n punga Si phe` urma mi`o day`.mie`Nu esti in stare`.S vb dspre mine`.N`ai venith` u la **** mea. Sa vezi c e bine sau nu e bine`. ajea ca sugeo bine`.
Si urqte` p peretzy D invidie`:*winking

Barfeste tarf.o , ca barfa te caracterizeaza. estica o musca infectata ... si o fata idi0ata :-l

eşTi tare`n cLeanţãã doar cand e de faţã muLtã lumee`
cand eşTi doar tu cu mine`.sPui ca au fost doar gLumee`=p~ oh go on Iesiii!

Ma barfesti? Stai linistita : K nu ma jignesti` . Doar imi demontrezi cat d proasta esti :*laughing

Vreau sa stii ca n-am sa renunt! Orice ar fi, te iubesc prea mult...love struck

Doar ochii tai ma linistesc,cand ma privesc.Cand spui in soapte te iubesc.As vrea sa opresc timpu' sa ramai asa.Sa nu te schimbi nici cand iubirea mea.

` te-am ales` p Tne` :-x` pentru ca` tuu` ` Erai Diferit` :]` ♡` Pt ca` :*` tu` Erai` ` Ceea` c mi-am d0rit` ` ♡`. →` [ Te` iubesc` :-x` ]

Iti multumesc ca ma inveti sa iubesc Te voi pastra in inima mea pentru totdeauna`;x
Vreau sa rad cu tine, vreau sa plang cu tine, vreau sa traiesc, jur vreau sa mor cu tine, vreau s`avem copii, vreau s`avem o viata, vreau sa termin o etapa, alta e in fatalove struck

Din cauza ta , sunt atât de fericită în aceste momente!

тє ιυвєѕ¢ :χ`ρєηтяυ ¢α `:»`тє ιυвєѕ¢`:χ !

Ce`am simtit pentru tine nu am mai simtit niciodata : x . Este un sentiment Ciudat : x . dar sincer . incepuse sa imi placa : x . Te iubesc :*:*

Si ma accepti asa cum sunt. De asta pentru mine esti cel mai scump de pe pamant :-x

Ai locul tău în inima mea şi nimeni nu ţi-l poate ocupa !

Dau` play . :] Si prezint` 2 copii ce se iubesc ;x !

Dintr`o mie de băieţi . N`au niciunu ochii tăi

Sunt extrem de simplă şi extrem de clară... dar pot fi şi extrem de calmă şi extrem de vulgară

Merg p-acelasi drum,cu privirea-n fata Fara sa ma uit in spate,stiu exact ce vreau de la viata ;x

Ştii.N`o să uit nimic, n-o să uit nici un moment, nici un zâmbet, nici o privire.Nimic !

De câte ori văd o persoană că zămbeşte îmi amintesc că , acolo , undeva , el încă ma iubeşte

Fericirea mea e`n privirea ta şi orice aş face nu mă pot feri de ea :X

A inceput ca o gluma,la un suc,prostii Nu credeam ca o sa vreau sa te vad in fiecare zi ;x

Sa`ti spun ce m`a facut sa ma gandesc la el.Era asa atent ,da si eu la fel ! Subtilitatea este cheia stii tu ,nu? Asta plus un zambet...numele si numarul !

Ştii, nimic nu poate să te înlocuiască. Avem vise împreună care trebuie să se împlinească !

Lupta pentru cine t iubestee`, baga`tsi pla`n cine`tsi greseste`!

Nu'i aşa, puiule ? Ştii că ţin la tine. Din prima clipă ai reprezentat lumea pentru mine !

Aude ce vrea`. înţelege numai ce`i convine`.oftică te că nu o doare de tine .

Măă super pis pe tinee` Adu`Ţi amiNte ca şi tuu` ai facut`0 când am avut super nevoie` de tinee

Funda? batting eyelashes

2 răspunsuri:
| DragosConstantin a răspuns:

Ori de cate ori simtim ca nu mai putem continua lupta cu viata, speranta ne sopteste in ureche, pentru a ne reaminti: Sunteti puternici! // Prietenia este singura afectiune curat omeneasca; toate celelate isi au inceputurile la animal si sunt fizice. // Poate ca prietenia nu este decat aceasta: o prezenta care se intregeste cu alta prezenta. Prietenii de obicei se cauta, iar cand s-au gasit, adeseori tac. // Modestia e nevoia stelei de a nu fi deosebita de lumanari in ochii muritorilor, e tacerea pe care o impune sufletul carnii in multe momente ale existentei. // Daca as putea intoarce timpul catre ieri, pasii tai catre ce zare ar duce? Te-as mai gasi strangand la piept comori de vise ca un copil? Daca as putea intoarce timpul numai catre maine, sa nu mai fie nicio urma spre trecut, unde te-as mai gasi? Si atunci si acum esti in cartea vietii mele scris cu sufletul etern. // Lumina si lauda, Dragoste si ispasire, armonie si pace. Atinge-ma, asalteaza-ma, distruge-ma si fa-mi inima. // Bunatatea valoreaza mai mult decat cunostintele, mai mult decat banii, mai mult decat onoarea, pentru persoanele care o poseda. // Bunatatea din ochii lui Dumnezeu o vedem de cate ori ne ridicam privirea spre un cer senin, iar imensa bunatate a intregii sale fiinte o simtim de fiecare data cand tragem in piept aerul curat al unei zile insorite de mai.// Calea intelepciunii este doar pentru acei care ratiunea este doar o mica parte si insuficienta pentru a explica lumea in care traim. // Trebuie sa ceri intotdeauna oamenilor intelepti un sfat si sa faci tocmai contrariul celor ce-ti spun. Atunci poti sa ajungi departe in viata. // Fii ceea ce esti pentru ceea ce nu poate fi partenerul tau, iar el va exista pentru ceea ce tu nu poti fi.

| Lauritzza a răspuns:

*Tăcerea asta dintre noi... Doare.
*Și partea proastă e că nu-i nimeni langă tine să te aline.
*Frigul trebuia să-mi înghețe mainile, nu sufletul.
*Să te aștepți la ce-i mai rău, de la cine nu e rău.
*Acum că ai plecat, nu mai am nimic.

Întrebări similare