| Beke123 a întrebat:

Vreau si eu descriere pentru ask.fm, eu nu am nicio idee

8 răspunsuri:
| andrei1237 a răspuns:

Poti sa iti scrii numele, de unde esti, zodia si la sfarsit iti lasi adresa de facebook.

| 12AA a răspuns:

Nu e atat de greu, scrie lucrurile pe care tu le vezi interesante la tine happy cum eşti tu sau ce vrei tongue

| Catrinutza29 a răspuns:

Ask.Fm e un site in care te poti inregistra sau te poti loga cu facebook-ul. Acolo primesti intrebari la care sa raspunzi, de exemplu "Cati ani ai" sau ceva de genu. Poti pune si tu intrebari altora daca vrei. Funda?

| criiele a răspuns:

Pui intrebari si primesti raspunsuri poti da like ca pe facebook dar numai ca nu iti mai poti da singur

| InceputulUnuiSfarsit a răspuns:

Am observat ca la descriere cei mai multi folosesc citate. De ce nu incerci si tu? Uite cateva exemple:
Pretuieste in viata lucrurile mici, caci o lumanare va reusi ceea ce soarele nu va putea niciodata: sa lumineze in intuneric

Tot ceea ce oamenii iti spun ca nu poti face, incearca si ai sa vezi ca poti!

Trupul omenesc este frumos numai in masura in care oglindeste sufletul!

Asa e lumea asta. Rade om de om si dracu de toti.

Prostia se zbate mereu sa ajunga in primele randuri pentru a fi observata; inteligenta sta in spate pentr a observa.„Invinge durerea, razi cat se poate, caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte..."

„Luati în considerare cât de greu este sa te schimbi si vei întelege ce sanse mici aveti sa-i schimbati pe ceilalti."

"În viata nu conteaza unde te afli, ci pe cine ai alaturi."

"Nimeni nu pierde pe nimeni, pentru ca nimeni nu poseda pe nimeni. Asta e adevarata experienta a libertatii: sa ai lucrul cel mai important din lume, fara a-l poseda."

"Min? ile luminate discuta idei; min? ile mediocre discuta evenimente; min? ile mici discuta oamenii."

"Omul întelept nu spune tot ce gândeste, dar ce spune, gândeste."

„Daca-ti petreci prea mult timp judecându-i pe ceilalti nu mai ai timp sa-i iubesti."

"Prefer sa fiu criticat pentru ceea sunt decât iubit pentru ceea ce nu sunt."

„Da sansa fiecarei zile sa fie cea mai frumoasa din viata ta."

"Pot ierta prostia, dar nu? i rautatea."

A fi fericit nu înseamna ca totul este perfect. Ci faptul ca ai decis sa vezi dincolo de imperfectiuni.

"Spune lumii ce gândesti nu ce vor sa auda.

"Frumusetea fara inteligenta este ca o opera de arta pictata pe un servetel."

"Fiecare zi pare prea scurta pentru toate gândurile pe care le gândesc, pentru toate plimbarile pe care vreau sa le fac, pentru toate car? ile pe care vreau sa le citesc? i pentru to? i prietenii pe care vreau sa-i vad."

„Un om nu trebuie judecat dupa calitatile lui ci dupa felul cum stie sa si le foloseasca."

"Tineretea nu este o etapa a vietii, ci este o stare de spirit. Tineretea nu tine de obraji îmbujorati, buze ro? ii? i genunchi supli. Ea este o chestiune de vointa, un atribut al imaginatiei, o vigoare a emotiilor."

„Aceasta viata este a ta. Profita de puterea de a alege ce vrei sa faci, si fa bine acest lucru. Profita de puterea de a iubi ceea ce vrei în viata si iubeste cinstit. Profita de puterea de a te plimba în padure si de a fi parte din natura. Profita de puterea de a- ti controla propria viata. Nimeni altcineva nu poate sa faca asta pentru tine. Profita de puterea de a a- ti face viata fericita."

„Înainte sa va suparati pe cel care va pune la treaba, amintiti-va ca fara presiune nu se formeaza diamantele."

| MadalinnaR98 a răspuns:

Ask.fm...site-ul unde toata lumea are tupeu sub protectia anonimatului! laughing)

| Scooby1997 a răspuns:

Spune lucruri despre tine..cum ar fi : Am x ani, ma numesc x, imi place...

| Cld_Claudia_1997 a răspuns:

♔◕␣◕Dacă şti că pui intrebări mai stupide ca tine, mai bine taci. o-o ◕␣◕ cum e? laughing