| DeEa_4814 a întrebat:

Bunahappy vreau si eu mesaje/statusuri ca acum e al meu si nu vreau sa ne mai certam, funda:X:X

3 răspunsuri:
| FataCuChitaraMun?ilor a răspuns:

Dragostea mea se înzestrează doar prin intermediul sufletului tău/Poate m-am temut/Da, m-am temut mereu să nu te pierd/Pentru acest motiv, am încercat mereu să îţi răspund mereu prin sentimentele ce ţi le port/Pentru ca tu să poţi înţelege toată dragostea nemărginită ce ţi-o port/De ţi-am greşit, nu asta a fost voia mea/Eu am vrut doar să îţi completez sufletul/Poate nu m-am priceput/Poate m-am temut/Dar de-acum vreau ca nimeni şi nimic să nu ne poată despărţi/Iar dragostea ta să-mi urmeze paşii către fericirea supremă... Te iubesc!

| regina a răspuns:

In lumea voastra falsa, noi zambim neconditionat.Mereu impreuna ca o poveste cu un final neterminat.
Suntem diferiti totusi ne potrivim...Shi am stat unul langa altul cand toti vroiau sa ne despartim...
Ador ca sunt atat de mica pe langa tine.Ador ca ma simt in siguranta langa tine.Ador fiecare atingere.Ador diminetile cu tine. Te ador pe tine!

| Yryna14 a răspuns:

Niciodata n-am crezut ca o sa te iubesc, niciodata nu ai crezut ca ma vei iubi, dara cum suntem impreuna si nimic nu ne va desparti:X...