Nu esti cam tanara pentru el? in plus parerea mea cred ca te vrea pentru o aventura, doua
Si eu am patit la fel, cu 2, 3 barbati de pe microbuz.
Si culmea:toti aveau sotie. Unul dintre ei era foarte atent cu mine.Si culmea, doar cu mine.Ma baga neincetat in seama,oprea microbuzul exact unde trebuia sa cobor fara sa ii spun,vorbea cu mine des,se uita atat de dragut, dar...din pacate, avea sotie
Daca ar vrea ceva serios cu tine, nu ar incepe cu ''vai ce buna e''.
Cel putin, dupa parerea mea.Si in plus, dupa soferii astia nu te poti lua.
Nu cocheteaza cu alte fete cat esti tu prin preajma ca sa iti dea impresia asta, dar imagineaza-ti cate ''fete bune''vede pe zi in microbuz.
Succes
Nu are sotie nici prietena, in general daca ma vede s uita atent nu doar in microbuz, il vad cam des s se uita atent, nu am auzit eu cand a zis "ce buna este" mi s spus de catre o persoana...nici eu nu am incredere in el dar poate totui...
Nu are sotie nici prietena, nu am auzit eu cand a zis "ce buna e" mi-a spus o fata nu situ cat d emult sa o cred dar.nici eu nu pot zice ca el vrea ceva serios sau.nul cunosc, dar totusi e prea insistent.il vad mai dez s nu in microbuz in general si se uita atent dupa mine. totusi prea atent inteleg k s uita l toata lumea dar e prea atent eu ii dau biletul s el sta s uita in ochii mei cv timp apoi mil ia, nu stiu ca sa cred totusi e ft simpatik
ale0409 întreabă: