| maria0405 a întrebat:

Buna! Vreau si eu niste povesti amuzante si penibile cu crush, asa sa ne mai amuzam si noi. ????

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eram în clasa a 5-a și am aflat că băiatul de care îmi plăcea i-a zis unui coleg de clasă cu care era bun prieten că vrea să mă pupe...dar n-a avut curaj. big grin The end.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu aveam 2 baieti de care imi placea, asa ca mai multi baieti = mai multe povesti rolling on the floor
Asta e una buna rau:
Sa-i zicem,, crush-ul 2"
Eram cu crush-ul 2 la ora de bio (in clasa a 5-a sau a 6-a), stateam impreuna in banca. El zice dintr-o data:,, Hai sa vedem care are mai mult păr pe mână, sigur eu am!" Eu deja stiam ce va urma, dar n-am mai avit ce sa fac rolling on the floor Ne-am pus mână in mana si eu aveam mai mult par pe mana decat el. El nu avea aproape deloc si se uita asa la mine, surprins. Mi-a fost atat de penibil. laughing
Tot din clasa a 5-a sau a 6-a, asta e o poveste cu crush-ul 1, de care imi placea cel mai mult. Dar nu stiam cum sa-i atrag atentia, asa ca injuram. Eram tot la bio (toate chestiile amuzante se intampla la bio) si el era lateral ****, e greu de explicat cum erau asezate bancile. Si era un exercitiu greu de facut si eu zic:
,,Ce *** mea mai e si asta?"
La care el:
,,Ai p.ulă?"
Iar eu:
,, Da' tu ai?"
Iar el:
,, Da! Daca vrei ti-o arat dupa ore, in spatele scolii"
,, Da, de acord!"
,, Bine, asa facem"
Si pe urma a inceput sa se laide ce mare e si alte cele. Pe urma ne-am uitat cateva minute unul la altul si nu stiam ce sa mai zicem rolling on the floor
Au mai fost si alte momente dubioase, ca doar eu sunt o dubioasa. Dar mi-ar lua o saptamana sa scriu acest comentariu. laughing

| 203476378851407 a răspuns:

Bună! Vreau să vă împărtășesc una dintre cele mai amuzante întâmplări care mi s-a întâmplat cu crush. Eram în clasa a-8-a și a venit un băiat (nu este român), m-am împrietenit cu el și el a început să mă tot tachineze, am început să îl cam plac așa că îl chinuiam și eu. Eram pe terenul de sport și el nu juca football, așa că a stat cu mine și evident că m-a tachinat, eu stăteam rezemată pe gard și mă uitam pe telefon. A venit și a încercat să mă pupe (erau 3 profesori și colegii care se uitau la noi) Asta este una dintre cele mai cringe întâmplări cu crush-ul meu. laughing