| dedeutz17 a întrebat:

Buna!
vreau si eu niste sfaturi daca se poate...incurand va trebui sa particip la o nunta a unei prietene...nu e cine stie ce dar as dori o rochita (neaparat) care sa ma faca sa ies din anonimat cv mai nebunesc mai trasnit dar in nici un caz sa ma arate ca un clovn cv nebunesc dar in limita bunilui simt .precicez ca am soldurile cam maricele ( 90 60 100) cv care sa i se potriveasca unei pustoaice de 16ani mai razvratite mai rebelabig grin...

va multumesc!

4 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Imbraca-te cu ce ai, fii tu insuti, fii degajata si asculta de sfatul lui BRO, pentru ca prin sarm, inteligenta si buna crestere, iesi oricum din anonimat si vei fi mai interesanta decat abordand doar o tinuta oarecum excentrica, pe care sa cheltui multi bani, cand tu esti inca, pe bugetul familiei de baza si nu iti asiguri cumpararea tinutei din banii proprii.
Important este cu ce te imbraci sa-ti stea bine si sa fie o tinuta relativ lejera, pentru a putea sa dansezi si sa te misti in voie. Petrecere buna si nu uita: frumusetea este frumoasa prin ea insasi si nu are nevoie de artificii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din anonimat poti iesi si daca esti inteligenta, sau daca esti haioasa. Nu neaparat printr-o rochita cool. Si prin primele doua variante vei fi mai cistigata sa stiiwinking

| dedeutz17 explică:

Mentionez ca am doar 1. 60 inaltime big grin