Buna.de 6 luni sa nu va vedeti pe motiv ca n.are timp? hai ba ai 14 ani nu 2 tu chiar il crezi ca in 6LUNI nu a putut macar ODATA? Spune. i verde. n fata[pe mess evident/tel] "Ori iti faci timp sa ne vedem, ori pa!". Acordai 1saptamana [MAXIM 2 saptamani] sa-si faca timp sa va vedeti, daca nu lasa-l Ioana. Baieti sunt! :X Tot timpu sa ai in cap cuvintele astea [daca vezi ca tipu e un fraier] "Merit altceva mai bun!" Take care sper ca ti-am fost de folos
Ai toata viata inainte nu te rezuma la un fraier care nu-si face timp de tine acum e alegerea ta daca vrei sa ma asculti!
Spune`i ca daca la vara nu va veni la tine si nu va veti intalni nu are nici`un rost sa continuati relatia asta la distanta. Prima intalnire offline ar trebui sa inceapa de mult timp. Probabil ca el gaseste tot felul de motive pentru ca nu vrea sa fie cu tine si nu iti zice in fata ca vrea sa va despartiti doar ca sa nu te raneasca.
Sau sa nu gandim asa, poate ca nu are timp si e cum spune el dar totusi cateva ore dintr`o zi ar fi trebuit sa gaseasca si el pentru tine. Cel mai bine ar fi sa va gasiti fiecare pe altcineva. :*
Scuze daca voi fi categorica, dar hai sa gindim logic:sunt persoane care traiesc nu in acelasi oras si se vad des, dar el in 6 luni nu a putut veni o data la tine? Am avut si eu o asa zisa "relatie" si mi-am dat seama ca fiind din diferite parti ale tarii el putea sa aiba inca multe alte prietene.Asta nu e relatie, e pierdere de timp.Si poate ca intr-adevar tii la el, pentru ca e incredibil dar chiar de poti atasa astfel de o persoana.Eu zic sa-i oferi citeva zile sa se decida, ori va vedeti, ori se termina.Ai grija de tine, succes!
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: