Poi uite, nu vreau sa te critic, ai 14 ani el 19 e o diferenta mai ales ca tu esti minora si el major, tu nu poti sti ce are el in gand, in fine, eu zic sa il lasi, daca as fi fost in locul lui te-as fi lasat (nu iti zic in rau ) dar cum ai zis si tu ai gresit de foarte multe ori si cu aceste greseli l-ai schimbat si inca tu vrei sa te desparti de el?
Eu zic sa pui punct relatiei cat mai repede si asa o sa iti fie mai bine si tie si si lui. Daca acei 2 baieti sunt de varsta ta si tu crezi ca merita sa incepi o relatie serioasa cu unul dintre ei, nu te opreste nimieni! dar mai intai desparta-te de actualul! Sa ai parte de iubire!
Bafta si Craciun Fericit!
Salut!
Intradevar problema este foarte complicata. Daca el, nu mai vrea sa stea cu tine, iar tu ai sentimente pentru el si inca 2 baieti care te plac, ei bine eu m-am pus in situatia ta, dar daca tu vei sta tot dupa el, acei 2 baietei, evident nu o sa te mai placa la nesfarsit, iar poate atunci respinsa de ei si de prietenul de 19 ani, vei ramane fara niciun sprijin. Vezi tu baietii sunt un punct cu care nu m-am incurcat, nu vreau sa ma incurc, deoarece sunt niste porci, sincer! Ba te plac, ba nu te plac... dar ar fi bine sa faci ce crezi tu, in functie de sentimentele tale, deoarece poate baiatul respectiv nu te mai place si cauta o portita de razbunare, iar asta este perfecta, tu renunti la cei 2 pretendenti te duci dupa el, iar el iti inchide usa in nas! Sfatul meu este sa te duci sa vorbesti cu el, sa ii supi ce simti, iti ceri iertare, si ii spui ca, chiar cada o sa va desartiti veti ramene prieteni, sincer eu nu prea cred ca mai are rost! Iar in legatura cu cei 2 pretendenti, nu te incurca cu ei, numai daca esti sigura in ce te bagi, daca sti ca sunt seriosi, deoarece pot sa fie niste spargatori de inimi cu diploma! Vei reusi!
Bafta!
Sarbatori fericite!
Pa, pa.