| Maria_7350 a întrebat:

Buna!happy vreau si eu niste status ceva de genu ca stai cu un baiat si la alte fete le este ciuda ca stai cu baiatu respectiv Fundahappy:X

Răspuns Câştigător
| Dede_7316 a răspuns:

Ce-ai patit papusa de te uiti urat? Ai ceva cu mine sau e doar teama de sine ca sunt mai buna ca tine?

Tin langa mine doar pe cine iubesc, de restul ma folosesc

Nu vreau sa fiu ca nimeni, Nu fac ce mi se impune.E foarte simplu stii, E doar felul meu de a fi!

Ea e ca aerul dar te lasa fara respiratsie. Blonda,/bruneta ochi albastrii, sursa ta de inspiratsie!

Educata de destin.Simt mult si arat putin!

Poate privirea ta discreta si zambetul dulce, Poate corpul sau alcoolul din sange :X

Draga mea nu ma privi cu ura`! Te iubeste dar eu sunt mai buna`!

Ce crezi tu...Conteaza mai putin pentru Mine! Oricum fac Tot ce Imi vine...Nu urmaresc chiar sa va displac,dar refuz mereu sa va fac p plac`!; x

Si Tine Minte, O Fata Loveste Prin Fapte, Nu Prin Cuvinte

Femeia Cand Isi Propune Ceva... Poate Traversa Fundul Marii Cu Tigara Aprinsa In Gura!

Femeia perfecta e plictisitoare iar barbatul perfect nu exista!

O femeie frumoasa este ca un ziar bun. admiratorii ii fac publicitate!

Trebuie Sa Te Pricepi Sa Fii Zeitza }{ Dar Totdeauna Cu Gratie

Luxul Tine De Bani }{ Elegantza Tine De Educatie

Cand se uita o femeie la tine, sa fii mai fericita decat atunci cand se uita un barbat

Sunt o bucurie pentru cei care ma plac... si o preocupare pentru cei ce ma invidiaza

Sper ca iti ajung

1 răspuns:
| koryna_8349 a răspuns:

Poti sa incerci: " Cui ii este ciuda sa crape, dar sunt cea mai norocoasa fata caci am un iubit perfect,...(si spui numele)!