| DuLciI a întrebat:

BUnA vreau si eu niste status... Daca se poatetonguetongue dau funnda

Răspuns Câştigător
| Madu2027 a răspuns:

#. Povestea mea continua la nesfarsit in stilu` clasic foarte fericit !
Oricat vor unii Nu ne despartim Orice spun altii Noi doi ne iubim Azi ne certam ca Asa e dragostea Dar maine soarta ne va impaca
Deci ****-o, fumeaz-o, traieste-o cumva, clipa conteaza si raman doar amintiri in urma ta. ;x
Te iubsc si nu ma crezi...Scoate-mi inima sa vezi...K pe inima mea scrie cat de drag imi esti u mie
N`o ard sus pe bar dar nici jos sub masa,tu i`o sugi în baie,eu plec cu el acasa blushing !
[Esti fata cuminte , doar pe verticala….Candt stay pe Orizontala esti O Tarfa Penala smug]…diferenta dintre mine si tine, E ca eu nu am sange de tarfa in mine!
? Potsi sa te pui pentru ea si`n cur si`n cap ca tot de mine ai mare drag ... nu e vina lui ca il folosesti ca sa ma ranesti...dar u faci spume ca nu reujejti !
Asa esti tu...asa iti place sa traiesti!Ea te iarta mereu...si pentru asta O iubesti
Imi suna telefonul,el nu a mai sunat de mult si numarul` ce a aparut mi se pare cunoscut,e o voce care simt cum n-am mai simtit de mult,cu lacrimi el mi-a spus sa-l iert ca s-a distrus:-|
O atitudine pozitiva nu iti va rezolva problemele,dar ii va infuria teribil pe cei care ti le'au creat:X~^^~
Sunt invatata sa fiu rasfatata:X...sunt invatata sa ai grija de mine:X! daaa asa e...sunt invatata cu TINE!:X
•Pe strazi ´ :* aceleasi Tarfe talk to the hand Gta s Traiasca pervers ´ talk to the hand O noapte pentru ultimii ´ smug Tenisi Aparutsi in Converse ´talk to the hand
[pentru ca fetele fac ce vorrlove struck]Mama vorbeste, eu dau din cap si pâna mâine uit
# Nu pot rezista, lovitura devine prea puternica, vrei sa ne jucam cele doua lovituri, asa ca hai! Astept.inca astept=]]]
Plang in hohote de ras day every day. iauzi bre. bre date.n mortii tai=]]. #
* Tu esti vinovat , Pentru tOt ce s-a intamplat !*
- Cu timpul invatam ca exista trei situatii in viata pe care nu le putem remedia: sansa pe care am lasat-o sa ne scape, intalnirea la care nu am asistat si jignirea pe care deja am pronuntat-o-
- Acum ma uit pe geam si zâmbesc . Ca-s totusi amintiri frumoase în care inca ma regasesc –
-Adânc în sufletul meu stiam un lucru, si anume câta putere îti dadea dragostea sa distrugi pe cineva-
- Sa pretuiesti mai mult dragostea ce ti se ofera , decat cea pe care trebuie s-o cuceresti –
- Pot sa uit cuvintele pe care mi le-ai spus, pot sa uit chiar si lucrurile pe care mi le-ai facut, dar nu pot sa vindec sentimentele pe care le-ai ranit –
- Nu rani o fata care te-a iubit,chiar daca pentru ea n`ai simtsit nimic Nu`i intoarce spatele,.Gandeste`te...Macar ea te-a iubit –
- Niciodata sa nu înlocuiesti un suflet bun cu un chip frumos –
- Stinge lumina, mai lasă doar o rază,/trage cortina… şi să ne facem varză –
.#.Lasa timpul sa treaca ca sa faci treaba sa mearga.nu te grabii.vei reusi!
Şi nu e altul ca tine, asta o spun din suflet!
Sh o parte din tine incet se rupe cand vezi ca-n ochi ei se duc prea multe lupte!
Ma intreb mereu de ce m-ai parasit? Oare chiar nu ti-am aratat cat te-am iubit?!
Cad si dau cu capul de trecut şi doare iar , cum a durut demult .
Sunt de 3 ori copil: cand rad,cand dorm si cand il vad