Acuma' cauti mel0dii´sa-ti aminteasca' de noi´, Iti' pare rau, si mie, da nu te` mai vreau' inapoi.
Chiar dacă el n'o să'ţi mai spună "Noapte Bună" sau pe stradă "Bună". Ai prietene care te sună. Ca să'ţi spuna "Fată, eşti de 1000 de ori mai bună decât aia pe care o sună
ne-am pierdut prea mult pe piese lente, eu am glumit cu tine, tu ai pus sentimente.
Te-ai jucat cu visele mele si orgoliul meu, de acum ai unda verde sa mai gasesti inca o suta ca mine cum ziceai mereu.
sper ca te-am ajutat :*
Daca bagi statusuri de indiferenta numa' indiferenta n'o sa pari Baga si tu niste versuri vesele si intr'o paranteza patrata bagi chestii gen [bă, sinceră să fiu, nu'mi pasa.] [mă laşi rece, se ştie cine]. Ideea e sa pari indiferenta, nu sa ITI EXPRIMI INDIFERENTA VIRTUAL prin statusuri.
Salut iubita, te-ai certat cu iubii? indiferenta ar fi cea mai buna dar uite ca tot am intrat iti las si cateva status :* pupici
-Regreti? Regreta! Pt ca acum e prea tarziu am plecat si n. o sa my vin. tu plangi. mie`mi vne sa rad, stiu, e neplacut.
-sa n-adormi, sa m-astepti, ma intorc in 10 ani
-Ai avut sansa ta.de ajuns cu bla`bla`bla.trimitsi mesaje cu povesti in care nu mai cred
-Acum, ecoul tau iti spune asa: "Chiar daca ai puterea sa ascunzi, ti`e dor de ea
-Din tot ce’a fost intre noi nimic nu regret sh parca nici acum nu’mi vine sa cred ca nu te mai vreau
-Te invit sa vii cand nu sunt, prezenta ta imi face rau.
-Apoi, candva, o sa le vezi la o cafea. Razand dupa ce au impartit averea ta):X
aaaaaaa1 întreabă: