Durerea ce în suflet o port, nu pot să o mai suport.În lacrimi mă topesc, în lacrimi mă trezesc.De ce oare te iubesc?
De ce te iubesc când tu mă urăști? De ce te vreau când tu mă alungi? De ce peste tot ești tu? De ce mai privit? De ce mi-ai zâmbit? M-ai făcut să cred că totul e adevărat, stiai că o sa te iubesc și totui te-ai jucat cu sentimentele mele.
Când mi-a fost în viața bine ca un șarpe stăteai numai lângă mine când mi-a fost viața amară m-ai lăsat k pe un tren în gară prea multe vorbe n-au rost aș da orice să uit ce a fost…ai plecat, plecat să fi și la mine să nu mai vi…
Mă gândesc la ce a fost și nu înțeleg de ce, privesc la cum sunt și nu înțeles cum, mă uit în viitor și văd cum aș vrea să fiu… doar mă uit…
Colorând zilele mi-am dat seama că am o pasiune pentru nuanțe: negru… mai închis… foarte închis…
Capul sus si privirea dreapta ca niciodata nu stii ce te asteapta.
Trăieşti fiindcă trăieşti! Iubeşti fiindcă trăieşti.Îmi cade o lacrimă din ochi şi nu ştiu ce e cu mine, dar un singur lucru însă ştiu, căci mi-e tare dor de tine.Tu de vei iubi pe altul, eu nu pot să te opresc dar te rog să îţi fie milă de cuvântul TE IUBESC!
Experienta este un lucru minunat:iti permite sa recunosti o greseala atunci
cand o repeti.
Un pix. Un jurnal. Si mii de ganduri. Amintiri ramase. Scrise in acele randuri.
Un gand: Când cel mai bun prieten te părăseşte, nu plânge! Închide-ţi lacrimile în cel mai ascuns colţ al inimii, numit "uitare".
De multe ori un cuvant provoaca mai multa durere decat o palma.
Nu vreau sa mi se mai spuna ca viata merge inainte... M-am saturat sa ma exprim numai in cuvinte.
Mai bine tac, tac acum. Însă când o să vină momentul, am să ţip.
Invat sa las sa plece pe cei care nu mai vor sa mai ramana, invat ca iubirea adevarata se intoarce de una singura, umilita, schioapa, diforma si ranita, dar fericita ca a revenit acasa
Viata noastra este o carte, iar dragostea este cea mai frumoasa pagina din ea.
Învață să scrii durerile pe nisip și bucuriile pe stâncă.
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.
Dacă am pierdut ceva, stau liniștită. nu am pierdut mult. Dacă am pierdut mult, stau relaxată..nu am pierdut totul, iar dacă am pierdut totul.îmi trăiesc viața că nu mai am ce pierde.
Viata este o tragedie pentru cel care simte si o comedie pentru cel care gandeste.
Viata seamana cu o poveste, ceea ce importa nu e lungimea ei, ci valoarea ei.
theGirls întreabă: