| uka16 a întrebat:

vreau si eu niste status noi pentru. fete fitoase, independente sau chiar materialiste...skz categoria... ceva de genu:Mereu aranjata, mereu parfumata, oricum e prea cuminte pentru tine aceasta fata.Are tupeu fetita, da se uita cam pervers Ochii ei frumoshi sau pierdut la tine in portofel:Xlaughing

Răspuns Câştigător
| Lilllith a răspuns:

-Sunt frumoasa si isteata si toti ma invidiaza.Le transmit de la distanta ca cine nu ma place e o zdreanta.-Am tupeu Mam nascut In ciuda TA Stiu K nu ma Poty Suporta.
Merg incet inspir TAL3NT.si STRIG TAREE! in gura MAare copia nu are valoare:X:X""
-Sunt fitoasa :X! nu-ti convine? Zi.i la Mata nu.mi zii mie!
Sunt un ingeras nebun.cand zambesc eu iese fum.sunt reteaua tinereti.dar si fiica frumuseti.sunt fitoasa cat se poate. tupeista pan' la moarte.indrgita si stilata.ASTAI FATA ADEVARATA.
Ce-ai patit papusa de te uiti urat? Ai ceva cu mine sau e doar teama de sine ca sunt mai buna ca tine?
.Sunt o diva de pus in rama
Nu ca altele o panarama
.Bine arat, bine ma port
Nu`s pushtoaik de export
Am talent si arat bine
Mor baietii dupa mine.

. Mersul ei de scena… Te baga in dilema… Vorbeste ca O profesoara… cu un cuvant te baga`n Boala… pozeaza pozitii proprii… iar voi TARFELOR da-ti Copy!

-Cine se culca fitoasa, se trezeste si mai fitoasa…
Vrei sa incerci dar nu ai curaj. vrei sa ma atingi dar totu`i un miraj.renunta la vise sunt lucruri interzise
Cele mai inteligente minti, actioneaza inteligent.
Am incredere doar in unul cand mi`e greu, si acela sunt doar eu
Pentru cine m-a acuzat c-as fi uitat de unde am plecat, ma faci sa rad, niciodata n-ai stiut de unde am inceput
Nu-i frumos si nu-i bine sa te crezi egal cu mine s-o mai faci si pe desteptu si sa uiti ce e Respectul
Daca pentru un moment ai crezut ca o vei distruge, uite-o dupa putin timp: zambeste si e dulce!"
Cei care ma critica si ma invidiaza.vor doar sa ma schimbe pentru ca vad in mine ceea ce ei nu vor fi niciodata!"
Exista doua tipuri de oameni in lumea asta:eu si restul
!
•De ce sa plang? Suflete si zambete pot si eu sa frang!•

•O arzi nemotivat de ***. Esti timp pierdut.capitol sters Eu am plecat• »»
Zambeste celor care te urasc…Sa simta ura ta.Zambeste celor care te ubesc…Sa simta dragostea ta…Iar daca cei pe care ii ubesti…Te ignora…Zambeste sa simte indiferenta ta…
Lasa’ma cu textele ca iti pasa sau conteaza.lasa’ma cu lumea care nu ma agreaza…aproape tot ce mi’am dorit am obtinut si daca nu a fost asa.a fost pentru. ca n’am vrut!
uita`te atent nu insistent priveste dar nu aTinge tE pot respinge! viseaza doreste! Dar In realitate Nu Ma Poti AtIngE!"
Minti ieftin si prost, iti stiu replicile pe de rost. Ce urmeaza sa spui iti zic eu dinainte. Mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte. Am fost si voi ramane mereu aceeasi fata cuminte cu ganduri rele in minte…
Dragutza cat sa te faca sa te intorci de 2 ori, dulce suficient de mult, putin nebunatica dar nici salbatica, genul de fata care te face sa zambesti
? draga nu ma privi cu ura spui te iubeste dar eu sunt mai bunaa.j Inca ceva papusa e o diferenta intre mine si tine.Eu nu am sange de tarfa in mine.Asa ca tine[]
Funda pls?

; x

Întrebări similare