Si te inteleg. sau macar incerc sa ma prefac. m`am saturat sa aud mereu "Imi Pare Rau N`am Sa Mai Fac"
Nu uita, ca tu ai ales sa te-ndepartezi, ti-am zis ca daca o faci nu o sa ma mai vezi, si in gand, raman doar cateva amintiri si cand te gandesti la ele uneori uiti sa respiri.
Stelutza ce-am ales-o cand tu erai cu mine[]O mai privesc si acum in nOptile senine...Doar ea poate sa spuna cat de dor imi este de noi... Te rog intoarce-te inapoi!
De`ai putea sa vii o clipa, sa ma vezi atat as vrea...si sa te convingi iubire, ce`a ramas in urma ta!
Si te iubesc m`ai tare ca oricine! Pacat ca tu nu ai ochi si pentru mine...
De n-ar fi fost ceata ai fi vazut ca te iubeam De n-ar fi fost frig ai fi simtit cum tremuram De n-ar fi fost ploaia ai fi stiut ca plangeam De n-ar fi fost noapte m-ai fi vazut cum te priveam.
Va veni o zi in care imi vei spune: acum sunt pentru tine, nu pentru alta, iar eu cu lacrimi in ochi iti voi raspunde: ai fost pentru mine, acum fii pentru alta
Parfumul tau pe bluza mea.Si stilul meu in mintea ta.Vei cauta privirea mea.In fiecare EA!
M-ai avut. M-ai pierdut.Acum ma vrei.Nu se mai poate. Oricare va fi EA. Nu va purta amprenta mea
DuTe TaRe ViNo LeNt pentru mine N`ai TaLeNt, CaRaCtErUL Tau InFeCt Ma FaCe Sa ItZi DaU …Jet…
M’ai Inselath? Asta e, esti baiat, M’ai Mintith? Am Trecuth Cu Vederea…. M-ai Jignith? Se Mai Intampla…M-ai Vanduth? Te-am Dath Draq
Daca eu sunt subiect de barfa pentru tine. Atunci tu esti un nimic pentru mine! Tu impotriva mea. Eu mereu deasupra ta!
De cate ori vei privi cu ura si manie de atatea ori iti voi zambi cu multa simpatie.
Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine, dar un singur lucru insa stiu, caci mi-e tare dor de tine
Ii ignoram pe cei ce ne adora.Si ii adoram pe cei ce ne ignora, Ii ranim pe cei ce ne iubesc.Si ii iubim pe cei ce ne ranesc!
Sa nu urasti un suflet. Ce stii ca te-a iubit. Caci poate pentru tine. A plans si-a suferit!
anonim_4396 întreabă:
anonimanonima întreabă: