| Geo_4096 a întrebat:

Vreau si eu niste statusuri.De cateva seri stam afara in gasca si vine si fostul prieten si se uita asa la mine, zambesste parca ar vrea sa zica ceva dar.nimic.Si eu as vrea sa ma impac cu el dar nu stiu cum sa fac. Vreau si eu niste statusuri potrivite pentru astahee hee si daca aveti vreo idee ce as putea sa fac ca sa ne impacam e bine venita:*. Multumesc!

9 răspunsuri:
| blue95 a răspuns:

Gandul ca nu imi vorbesti, ca nu ma privesti, ma infioara de-a dreptul. Spune-mi ca va fi din nou ca inainte.

Cele mai bune ganduri ale mele se indreapta catre tine. Zambesc prosteste cand ma gandesc la tine si ma intristez cand stiu ca esti suparat pe mine. Iarta-ma

Sa lasam in urma tot ce-a fost mai rau, sa uitam de necazuri si neintelegeri si sa privim inainte zambind.

Chiar daca am gresit, imi este greu sa recunosc dar o voi face pentru ca te iubesc si vreau sa ne fie bine. Iarta-ma!

sper sa iti fie de folos :*

| Criss1105 a răspuns:

E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit.

M-am indragostit de tine
Nici nu stiu ce e cu mine
Esti in tot ceea ce fac
Oare pot sa-ti fiu pe plac?
Nu sunt deloc fitoasa.
As putea spune...copilaroasa
Cu felul meu de a fi...
Ca te iubesc nici nu vei sti...

As vrea sa fiu cum o sa fiu
Asa ca lasati-ma sa traiesc asa cum stiu
Lasati-ma sa fac si bune si rele
Ca sa stiu macar ca sunt greselile mele.
crying sad straight face sad crying

Deseori ma intreb 'Oare-ti amintesti de mine?'
Uneori cand ma trezesc as vrea sa fii iar langa mine.
A trecut atata timp
Nu mai stiu sa-ti spun ce simt
Si mi-e dor de tine, mi-e dor de noi
Si-as vrea sa te am langa mine.
crying crying

Briza, un val, o adiere, un nor…. un sarut magnific, o atingere, o mangaiere; toate se numesc iubire! Emotia este prezenta, tu esti departe, iar eu visez la tot ceea ce a fost intre noi! crying Te'am iubit, m'ai ranit... crying Acum e randul tau sa-ti ceri iertare...crying

mi-e dor de tine
de buzele tale senzuale...
vreau sa te am aproape
sa te strang in brate
sa te sarut.
sa ne imbatam cu dragostea
ce ne imbratiseaza toata noaptea
dimineata, sa ne trezim imbratisati
si sa o luam de la capat.

Viata e scurta sad, incalca regulilewinking, iarta repede happy, saruta incet big grin, iubeste cu adevarat :X, razi necontrolat laughing, si nu regreta nimic care te face sa zambesti happy! Love ya baby! :*
"Atat am sa-ti spun: fac baloane din sapun, nu stiu cine draq mi te-a pus in drum, acum te uiti in ochii mei, dar nu ajungi la ei. Date-n mortii matii ca stiu ce vrei!"laughing.:。✿*゚‘゚・✿.。. *.:。✿*゚’゚・✿.。. *.:。✿*゚¨゚✎・ ✿.。. *.:。✿*゚¨゚✎・✿.。.

E o perioada in viata cand ti se vede pe fata
Cam cata viata ti-a ramas de aseara pana dimineata
Cand tacut, pe pilot automat trecut
Neintrerupt, in filmu meu conduc pe langa garda, rupt
Suntem multi impinsi in acelasi anturaj…

Nu stiu daca voi putea, Sa stau fara mangaierea ta, Doar tu m-ai privit, Ca pe-un inger care ti-a zambit….crying (

Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt dulci.

De ce?confused
De ce atunci cand totul e frumos apare cineva sau ceva care strica frumusetea frumosului? De ce acum cand totul era linistit a inceput vantul sa bata? De ce atunci cand soarele stralucea a inceput apusul? De ce nu se poate sa fie bine? De ce frumosul a devenit urat? De ce oamenii buni au devenit rai? De ce totul dispare si neatinsul devine atins? De ce lumina diminetii a devenit intunecata? De ce orasul e negru? De ce?

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Daaaaaaa! Şi un status te va salva, nu-i aşa? Iei şi-i spui copilului ce crezi tu că încă mai simţi pentru el. Un status va trece total neobservat. Sau... în fine, pentru mine sigur ar trece neobservat happy
Succes!

| Roxii a răspuns:

Cand voi incepe din nou sa te iubesc nici nu vei stii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si sigur ma cunosti. mai vazut pe undeva. Da` nu ma recunosti. Chiar daca stau in fata ta. Sunt chiar aici. Dar tu nu ma vezi. Fiindca tu nu poti sa vezi. Ceva`n care nu crezi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca il iubesti si el te iubeste nare rost sa ststi certati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa incerci sa vb cu eel.asa am facut eu sh ne.am impakt.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te rog sa ma ierti; Te rog sa zambesti; Daca ma iubesti; Ma vei ierta.