| Miss Maddy a întrebat:

vreau si eu niste statusuri de pus la pozele de la hi5 love struck...mersi[fundita pentru cele mai multe si frumoase]

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baietii au balansul lor fenomenal, dar intordeauna fetele au rolul principal love struck

fiecare lucru isi are vremea potrivita si fiecare clipa isi are nebunia i de-o clipa happy

traim intr-o lume obositoare stapanita de statusuri si avatare. o lume virtuala plina de culoare love struck

daca visul meu e prea scurt, am sa-l fac mai lung, am sa trag de el si am sa-l cresc si m-am sa-l mai opresc.cu lacrimi calde am sa-l lipesc si`n el am sa traiesc happy

nimeni nu ti se pare perfect pana nu te indragostesti tongue

iubirea nu omoara, ci doar lasa rani

Acum imi zboara prin minte.Prea multe cuvinte. Dar decat sa zic ceva gresit.Mai bine nu mai zic nimic tongue

Orice s-ar intampla sa nu iti fie teama.asculta-ti inima si fa ce te indeamna big grin

e prea frumos sa fie adevarat, e un vis ce acum a incetat sigh

daca as prinde cate o stea in palma pentru fiecare data cand m-ai facut sa zambesc.atunci tot cerul instelat ar incapea in pumnul meu happy

Aspectul fizic este doar o masca, pentru ati ascunde defectele inferioare :X -status meu preferat

big hug atatea status stiu.pe astea le am si eu la pozele dupa hi5
hee hee)
fundita smug

8 răspunsuri:
| Irina117 a răspuns:

1.MARETIA IUBIRII sta in a fi alaturi cand celalalt sufera…cand ii arati cat de mult conteaza pentru tine, MAI MULT CA VIATA PROPRIE…nu in trairea propriilor ambitii…

2. Dragostea se naste cu un suras, creste cu un sarut si se termina cu o lacrima. A mea s-a nascut, a crescut si s-a terminat!…

3. DARUIRE DE SINE, SA FII UNA CU CELALALT…SA II VEZI FERICIREA PE CHIP CAND SUNTETI PENTRU EL VOI INSIVA IUBIREA…

4.Cine poate pune frau indragostitilor si sa dea legi? Cand iubesti puternic, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita.

5.Sa poti sa crezi…Cand unii te insala,….Sa te ridici…. Cand altii te doboara,…. Sa poti pastra…. Cand altii vor sa te alunge…. Sa razi chiar daca sufletul iti plange……. Si cald ramai….Chiar daca afara ninge….Aceasta-i arta DE A INVINGE

6.Condoleante. iti spun condoleante ca bun venit. fii pregatit.trage o linie si spune pentru ce ai trait…asta e…viata nu iarta iar tu nu ai de ales…cand iti e scris sa te duci…te duci…si vei ramane doar cel/cea ce a fost…CAPCANELE VIETII SUNT INEVITABILE…CINE STIE POATE DUPA MASSU ASTA. O SA MA CALCE VREO MASINA NEAGRA…

7.Nu iti fie teama, in dragoste se merge la risc. Depinde de noroc! Arata-ti sentimentele cat esti in viata pentru ca dincolo de moarte poate fi prea tarziu…!
8. A iubi un om inseamna sa-ti exprimi spontan iubirea prin gesturi si zambete, mangaieri ferme si delicate, imbratisari pline de viata, saruturi, folosind cuvinte simple si sincere. Inseamna sa-l faci sa stie cat de mult il apreciezi pentru ceea ce este.

9.De multe ori in viata, omul se poate insela.si de fiecare data se intreaba de ce? raspunsul vine dupa ce va realizat ca, dupa suferinta si lupta cu sine, a devenit mai puternic…a invatat sa discearna ce nu a fost bun intr-o prietenie ori relatie.

10. I’ll never stop believing…

11. FREE TO GO

12. It is so time to move on. You’ve been thinking about it forever, so do it.

13. you spin me round……….

14. cu timpul inveti ce trebuie sa apreciezi………….

16. M-am pLicTisiT de hi5

17. just be my friend…

Răspuns utilizator avertizat
| PrettyLittleLiarsBalonDeSapun a răspuns:

Http://www.statusuri.ro/ ...Aici gasesti cate vrei;)

| adelina_7242 a răspuns:

Pai despre ce sunt pozele cu ce, scrie-mi un mass cu ce is pozele si iti supun eu ce sa scrii

Răspuns utilizator avertizat
| BeyondTheMusic a răspuns:

Ne-am invatat una pe cealalta ca viata merge inainte, cu bune, cu rele. asa e sa fie. dam de greu stim sa trecem peste. ♥ :X

Un zambet, o amintire, un suflet, vorbe, momente, tot ce e legat de tine pot numi viata. ♥

Niciodată să nu înlocuieşti un suflet bun cu un chip frumos!winking

• Si poti sa`mi iei ce vreei • Cand am langa mine toti prietenii mei •batting eyelashes; x

[. stii cum e sa ii ceri timpului sa repete.momentele cand respirai doar prin zambete?".]sad

Secretuu` este s` risti, s` te simti binee` sh s` castigi!; x

Barbatul rămâne înţelept, curajos şi fericit cât timp nu dă peste o femeie frumoasă!•love struck

Si-ar fi mai simplu si mult mai usor...sa nu-ti mai peste uneori...oh go on

Avem clipe impreuna ce nu vrem sa se termine love struck:Xlove struck

♥●°°Mã Sίmŧ atât de Bίŋε. încât ŋίmεnί ŋu`mί facε Fatzã.love struckX`°°●♥

Doar stiu ca dureaza putin un moment de bucurie. Iti spun si tie ce mereu imi spun si mie. Nu e tocmai totu' perfect dar o sa fie!;-j :X

Vorbele mele dor? Dar ce`ai vrea? Sa te alinte? oh go on

Nu lupta pentru cineva care nu-ţi dă motive s-o faci.; x

Never forget the people who made you who you are.; x sad

Gata! Spun stop...M-am saturat sa plang! De azi sunt alta...Zambesc si gata!; x

Nu-mi pasa mie ce zice lumea! Lumea e proasta si o sa fie intotdeauna!winkinglove struck

•`Nu Arunca NiciO Vorba In Vant. Traieste Intens Fiecare Cuvant`!• love struck

Si orice s-ar intampla am curajul sa sper, sa zambesc, sa trec peste si sa rad!batting eyelashes

• Fi atent! Sa vezi cum doare, când o sa ma vezi nepasatoare!;;]

• Uitãm de poezie, teatru sau culturã! Ascultãm o muzicã bunã si ne doare-n pulã!tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa plec si sa te las, nu plec sti ca nu sunt genu... o sa stau aici si o sa petrec :X