| Gabriella_5169 a întrebat:

vreau si eu niste statusuri gen : m-am saturat sa aud mereu aceleasi scuze!

Multumesc:*

1 răspuns:
| miaonici a răspuns:

Se iarta, dar nu se uita lucrurile ce dor happy.
Tine minte ca o lacrima adevarata e rece La fel ca si timpul care nu mai trece Am, doar simple regrete Iar ce\'a fost intre noi False sentimente

In ganduri te ascund,aproape sa te tzin Daca te pierd,daca te uit, eu NU mai am nimic!

Nu poti sa\'ti amintesti, dar n\'o sa uiti niciodata!

Fii atent la piept ce strangi! Ca daca azi esti fericit, Maine s-ar putea sa plangi

Cum sa-l iert cand orgoliul este pe primul loc? Cum sa-l uit cand pentru el as renunta la tot?"

ai fost odata aerul pe care’l respiram, acum ma sufoc nu mai vreau sa am vreodata de’a fake cu tine niciOdata, refuz sa fiu proasta de altadatawinking

Ai plans pe umarul meu mereu Ti-am sters lacrimile A insemnat asta ceva pentru tine? Da Stiu NimiC

Sunt eu.Si sunt aici.Aici, intr\'o lume, Care ma lasa indiferenta,dar pe care o ador

As vrea ca atunci cand te uiti la mine sa spui: Ba,thu chiar ai tzinut la mine

Nu da cu piciorul la ceea ce ai deja langa tine Nu te gandi ca o sa gasesti ceva mai bun Atata vreme cat deja ai ceva magic langa tine

Fi sincer[:X] Ti-e dor,blushingam dreptate?smug:Xbatting eyelashes Pt k atunci cand ai fost cu mine,batting eyelashes:Xam trecut prin toate!big hug

Trãdez. Joc teatru. Manipulez. Înjur. Fumez.Te pot minþi în faþã fãrã sã clipesc. Trag numai spre pericol. Dar mã jur cã îmi place cum sunt ºi nu mã schimb!

Am sa plang,o zii,doua, o mie; Pana nu voi mai avea lacrimi. Dar o data o sa ma ridic cum am facut-o sh ultima data. Doar k de data asta, Nu voi mai accepta impacarea
O fata nu trebuie sa fie judecata dupa defectele ei Ci dupa modul in care stie sa le foloseascawinking

Zambeste mereu, chiar daca ti-e greu_ Chiar daca te doare_ Zambeste si fi Tare!

✿◕‿◕✿✿◕‿◕✿✿◕‿◕✿✿◕‿◕✿✿◕‿◕✿