| RenesmeeLuv a întrebat:

Vreau si eu niste statusuri mai originale >asa: Ceva noi de dragoste dar nu prea siropoase. Sa sugereze doar niste idei, de dragoste, ca tin la el sau ceva.winking Nu prea siropoase.Si alte genuri :* Ce aveti interesante. Din piese orice aveti care nu se gasesc pe orice alte site'uri love struck. FUNDA! love struck:X Mxs:d

Răspuns Câştigător
| Sυммєя a răspuns:

вυηa;-x

Nu poți tu să îți dai seama. Eu pentru tine mi-aș învinge teama!

De cand te-am cunoscut, am luptat cat am putut. Sa te fac fericit, dar sa te supar nu am vrut. :]

Langa tine orice clipa e un vis perfect. Si esti perfect, dar ma macina orgoliul meu infect.

Ce rost are timpu, daca nu suntem noi. Pentru iubire-i nevoie de doi.

Ești obsesia mea, ești lumina mea. Te rog, te implor, nu-mi îndepărta spre tine calea!

Dau` play. :] Si prezint` 2 copii ce se iubesc; x!

Și orice s-ar întâmpla eu nu mai cu tine aș sta; x.

Și m-am gândit că ar fi bine să-ți ofer puțin timp din timpul meu; x.

Vorbim la telefon si îti spun ca îmi este bine. Te mint, bine îmi e doar lânga tine!

Dintr`o mie de băieţi. N`au niciunu ochii tăi day dreaming!

Si nu ai renuntsa la el pentru`nimic in schimb`.La fel cum a fost odata doar o joaca.Acum o iei in serios si nu vrei sa il mai pierzi; x

Nu sunt perfectă. Dar dc m.aş schimba. Dacă el mă iubeşte aşaaaaa :-x...

Nu-mi spune cum sa-mi aleg pretenii. Ma pricep la asta. Ca dovada, te-am ales pe tine...; x

ti-ai vazut lacrima care curgea pe fata ta...insa el a venit si ti-a sters`o pe ultima; x

Te rog, ai grijă, cheia inimii mele-i la tine, cheia minţii, cheia sufletului, tot îţi aparţine.

Sper sa iti placa.;-x

0 răspunsuri: