| Lumy_6708 a întrebat:

vreau si eu niste statusuri misto...cine ma ajuta? dau fundita la cele mai misto si multe.:*

1 răspuns:
| andreea_4134 a răspuns:

Multi sp~ TE IUBESC ~ blushing doar pentru ca au nevoie de tine` rolling eyes
Putini sp straight face ~ AM NEVOIE DE TN PT K TE IUBESC :-J ~

Alaturi de Tine ash vrea sa fiu day dreaming Alaturi de Mine ash Vrea sa te stiu day dreaming

Ea e Barbie smug altele vor sa o imite oh go on La cat de scumpa batting eyelashes este Barbie nu prea isi pot permite shame on you ea nu tine cont de moda shame on you o arde cum simte :X ea se imbraca cu stil smug iar stilul ei nu minte! shame on you

Simt ca nu esti fericit Simt ca totul sa sfarsit Mi-a ramas in gand ,un lucru sfant Sa traim sperand
"?Si ma gandesc si sper si am ambitia mea;chiar daca pic,ma ridicsi nu voi ;renunta
Si toti ar vrea s`ajunga maine`n paradis Nu se gandesc ca nu la toti le e permis
Nu stau in ATENTIA TA.Ca are cine sa ma bage in seama.Paharele sus sampania sa curga,RESPECT pentru fetele care au stiut sa fac fraierii sa planga
Ai povestea ta, eu am povestea mea ... daca nu esti curios, atunci nu ma asculta ! Ma simt perfect in pielea mea, nimeni n'o sa ma schimbe sunt un om simplu, deasta folosesc cuvinte simple
Barfeste`ma sh asa nw`ti s0port fatSa.thu itSi striCii guraa eO imi traiesC viatSa !

Deranjeaza`ma tuoh go on
Sa vezi cum` iti canta` dracii live` devil laughing !

el s-a indragostit de ea pe ea o urasc.pe il iubesc[cand ar trebui pe el sa il urask] [patetik da na la Ora asta nu mai gadesk nimica
Me olvidare d`l0 cu un dia vivim0s t`borrare d`t0d0 mii pasad0.hare d`cuenta Q nunka t`Quisee.t`Olvidaree am0rr !

No s`de ca t las das.si a la hora ca io kiera el a ti te va a dejarr ! )
Asta-i fericirea noastra,sarim orice clipa proasta,Traim in urechea voastra,Zambim fiecare,nu-i loc de suparare Azi e numai soare

Si tine minte Oricat ai fi de departe Esti tot la mine in suflet sin minte :
Sh nOua mii de vietzi deash avea leash da pe vremea care am fOst a ta!
Si imi place sa zambesc cum imi place sa traiesc Atata timp cat iubesc !
Oare exista dragoste absoluta? Sau ochii care nu se vad se uita?
Multzi ma stiu Putini ma cunosk.Nu conteaza parerea celor din jurul meu Ei spun ca sunt fitzoasa, asta e, imi pare rau.;x
Sunt m0ftur0asa uneori.Chiar dk nam nici un m0tiv.Sunt mult prea rasfatata une0ri Dar nici0data asta nui va deranja!?"
""NiciOdata nu sti sa pretuiesti ce ai pana nul pierzi sh cand iti dai seama e Prea Tarziu :-

Multi spun kas prea distanta,complicata si am o inima de piatra ! In inima mea e loc pentru fiecare, dar niciodata in parti egale ! Si mereu pe primul loc,va sta respectul reciproc ! :
Stiu ca nu stiu nimic, si nici macar asta nu stiu dar. prefer sa raman acelasi copil rebel si zanatic!"
Am trecut prin multe si am invatat sa cred in mine ! "
Ma crezii 0 figurantaa 0 tipa m0lt pr imp0rtanta dar t`inselii prea taree aparentSele snt inselat0aree ;x
Nu uita lunile trecute ,Impreuna petrecute,Si mai ales nu uita Ca am fost prietena ta:
sunt trista si u stii dc pentru ca o bucurie care o avea sa stins mai am doar sperante ca acel moment il voi avea peste cateva luni cand ma voi intoarce

Nu te lua de mine scumpule sunt cam expirate textele nu asa se agata fetele?! stai si mai invata'ti textele
Ma suni si.mi spui ca ma iubesti Cum sa`l iert cand orgoliul este pe primul loc ? Cum sa`l uit cand pentru el as renunta la tot ?
e aL meu.Ma doare'n pL de ce crezi tu!RasPuNsul meu la toate e unul:NU
Ma copiezi si ?! Ce-ai rezolvath O papusa cu o zdreantza e greu de egalat !
Asa cum sunt Sincera sa fiu si eu te.as mai iubi Din cand in cand Ieri ti-am cucerit inima, Astazi iti conduc masina. Maine-ti golesc contul din banca, Iar poimaine te las balta.
Jur ca mi-a trekt, "sh e0 jur" ! P0tsi s`0 iei cum vrei, dar nuu` mai c0nteaza, fata`si vede de drum, iar baiatuu` viseaza ;;]
Azi` sunt alaturi de tine` ! Alaturi` de cine tzine cu adevaRat` la mine` ! Ele stiu` ! K` Niciodata ! N`o sa`mi ocupe` locul in inima` ta ! Oricat` ar inCerca` !
O pLoaie` de varaa intr-o zi te-a adus` ! Inima mea a primit un raspunss !
E O` periOada` in viata cand ti` se vede pe fata` , cam cata viata ti-a ramas de aseaRa` pana dimineata` ! Am merS pana kand am facut ce mi-am prOpuS nimic nu m`a Schimbat . nimic nu m`a dat joS kand m`a Lovit Si din tOate aStea am invatat Sa fiu de necLintit "
Trei cuviinte` incep sa sune cand mi`e greu : A fOst odataa` ! A fOst frumos` n`am ce sa spun ! Ce rOst mai au parerile acum` ! Tu esti pe drumuL` tau eu pe aL` meuu` ! Si asa va fi meReu`!
Nu ma mai Obosesk` sa te privesk ! Sa iti sOptesc` vOrbe duLci cum ar fi te iubesc ! Orikum nu inteLegi` ! IncredibiL daR` adevaraT` . Cum reusesTe ?! Nu stiu ! . Dar te-a fermeCat`!
p0ate` totuL e o siimpla p0veste` ce insiista sa fie reaLa`
viiata` merge inainte . timpuL trece` ca un fum far` cuviinte, nu te` stresa, Lasa`te asa cum estii, ca` incepi sa` m0rii daca uiiti sa` traiiesti "
Degeaba` te crezi frumOasa` daca esti prOasta` . !
O prietenie se castiga in ani ! Sh inca rezista dup.13 ani!
Ea´ e fata care´Te-a Ranit cand a plecat! ~ Dar´ e Fata care Te-a´ iubit cum ´ nu ai visat !
Uite! cum t0ti raman blocati cand apare ea`! - Uite! ca t0ata lumea o vrea dar nimeni n-0 ia`
Si parca acum imi aduc aminte` Fiecare alint a trecut atata timp` Da` inca simt `
"Nu ma`ntrec la glume,in schimb mi se pare straniu Vad ca la noi prostia iradiaza ca uraniu Nu mai cred in povesti, oricum povestea e clara.Daca nu sunt interese drumurile se separa!]"
BanuiEsk ca m.ai uitat. Ai fkt bine.;] Tzine minte d la mne.N.o sa ma int0rk niki0odata la tne!
Sa iti pierzi atata timp cu mine.Cand tu nu iti doresti.Chiar e pacat Sa te plangi sa.mi amintesti cat de mult ma iubesti.Pe bune m.am saturat! Si in sfarsit te.ai decis S.a terminat !

Hotaraste-te odata x( , ce tot stai sa te gandesti waiting ? Crezi ca ai sa faci o crima raised eyebrows daca-mi spui ca ma iubesti ? :X

iMI IuBesk Pr :X dAR devil Pe dUsMaNi puR Si sIMplU iI AdOOr :X loser laughing PtR K InViDiA LoR oh go on Ma faCe Sa FiU mErEu Cu O TReApTa in fAtA LOr laughing tongue big grin

Mi te`ai lipit de suflet blushing K timbrul de scrisoarebatting eyelashes:X
Si ne te pot desprindestraight face.Caci inima ma doare big hug

Îþi vor spune multe ca te iubesc oh go on ºi cum thinking ºi cat oh go on Vor spune mai frumos ca mine sigh Însã nu te vor iubi atat :X !

Poate K Te`alintam Poate K Te Iubeam Poate K M`am Schimbat Poate M`am Saturat Poate K`mi Ceri Prea Mult oate Nu Vreau S`aud Poate K`mi E De`ajunsPoate Ce`a Fost S`a Dus "
Prietenii sunt acele persoane care te iubesc,cu toate ca te cunosc bine
Sa` shTy` ca` atuNci` cand` ay` aVut` nevoiE` dE` minE` e0` Am` f0st` merEu` aiCi` , nuMai` ca` thU` Nu` My`ay` cErut` ajut0ruL` "
thE`ai intRebath vreOdatha catHe ai pOtea sa` piErzi daca m`ai da la O paRte sHi nu ai vRea sSa ma mai vEzi ""
Ai gaSit la mine tOtul Nebunie si amOr Ai apRins in mine fOcul Stii ca te adOr
Inca.l mai iubesti dupa tot ce ti-a facut chiar daca te.a ranit si prea tare te.a durut.Inca il mai iubesti si esti pregatita sa.l ierti si probabil o sa`l ierti chiar daca ai sa regreti.
Vreau sa`ntorc clepsid

Vreau sa`ntorc clepsidra sa dau timpul inapoi sa uit clipele frumoase ce le-am petrecut noi doi

Ji cum sa nu lupt? cum sa nu indur ? am pentru c lumea sa stie,iti jur si nu ascund,snt mandra sa spun :TU ejti tot c am mai bun !
Stiu ca am puterea sa merg mai departe.vorbele o sa le las in spate...orice ar fi , eu cad tot in pikioare iar treaba asta va irita foarte tare
Am o fire nebuna,asa am fost mereu...nimeni nu m.a inteles...asa am fost si.o sa raman nu ma schimb pentru nimic "
Nimeni Nu`mI va lua zambetul de pe buZe.Poti fi baiatul bun in SenSul NeGativ.Pot Fi faTa rea in sensul p0ziTiv"
De dragul meu a'i sa the` pot0lesti...ca sunt mika si ma iubesthi ;x

Duare iDiotule ...dOaree (
Nu fa ca dRagOst`ea ...c`faCe un cOpil ca juCarii a luii...s`joaca .o`pierde sh p`urma plangee !;x
Drag0stea e ca un razb0i :inCepee repede sh s`termina grew
Cum s`fac s`inteleaga sh inima.ca thu nw mai esti .ca ai fOst un vis dOar atat !
C0mo hacerle entender a este tOnt0 cOraz0n Q thu ya nO estas Q fuiste un sueñO nadamas
AmndOii sntem fOarte indragOstitiii ...eO d`el sh el d`altaa!
Odata mi s-a intamplat ceva minunath…a fost un vis devenith realitathe...a fost o poveste,a fost ziua in kre te-am intalnit p tine...:

Ai povestea ta, eu am povestea mea ... daca nu esti curios, atunci nu ma asculta ! Ma simt perfect in pielea mea, nimeni n'o sa ma schimbe.sunt un om simplu, deasta folosesc cuvinte simple
Barfeste`ma ...sh asa nw`ti s0port fatSa.thu itSi striCii guraa.eO imi traiesC viatSa !
Yo credeam ca lumea`i gri si intunecata...Tu Iubire ai facut`o colorata
Y ahora dicen que sOy fria que no Se aMaR,pero esque ame en Su DIA y SoLo aprendi a llorar ! "
Principala problema a baietilor de bani gata este sexualitatea, astfel singura diferenta dintre o fata si un Porsche este ca atunci cand distrugi o fata...tati nu te cearta !"

fundi?:d