A smile doesn't cost anything.
Voi radeti toate de mine ca sunt diferita, iar eu rad de voi ca sunteti toate la fel!
* Du-te tare, vino lent
Pentru mine, n-ai talent
Te dobor dintr-o miscare,
Ca sunt fata cea mai tare!
Nu fac nimic remarcabil. Dar ceea ce fac, este esential!
Nu va deranjati sa ma deranjati pentru ca dorm. Dar te invit la masa!
Cu coasa printre vecini
Dus cu pluta… revin pe conducta
Tanar, chipes, cu bani multi, masina scumpa, caut status!
Cica ala care imi citeste statusul e un animal prost. Te simti?
Stau si ma incalzesc la gura frigiderului
I’ll never stop believing…
FREE TO GO
It is so time to move on. You’ve been thinking about it forever, so do it.
you spin me round……….
cu timpul inveti ce trebuie sa apreciezi………….
M-am pLicTisiT de hi5
just be my friend…
Buna :*
Uite aici cateva
Totusi ma admira pentru ca sunt copil si am o lume de vis si singura mea atingere il duce'n paradis.
Tu ma asteptai sa vin. Caci asa am promis, dar acum eu sunt ce`a cu telefonul` inchis.
Invidia`ta Ma face superi0ara` exPresiiLe mele te d0b0ara`. Barfele tale ma Lasa rece` La pr0stie NIMENI nu te intrece`!
Si daca dragoste nu e...parca e bine, dormi linistit chiar daca o iei prin 5 masini straine, tine de tine pe unde umbli si cu cine...
Si ce usor e sa zambesti, cand ai incredere`n ceea ce esti.
Am invatat sa respect, ea respecta doar banii. Eu am invatat sa lupt singura, ea e zero fara tati si mami.
Fiecare poveste are un sfarsit. Dar. In viata. Fiecare sfarsit are un nou inceput.
Nu am nevoie sa mi se`arate vreun drum sau sa fiu invatata cum sa gandesc acum!
Urmeaza`ti calea, mergi mereu pe drumul tau... Iar daca nu poti sa faci bine abtine`te sa faci rau!
Cate s'au spus, cate s'au dus, nu ne mai doare... Orice zi in plus suntem mai sus, restul doar vorbe goale...
Stiu ca ii datorez atat de multe, Ca uneori imi schimba viata`n cateva secunde...:
Gandeste-te acum daca nu te-ai gandit ...Pentru ce ai trait? ...Si inca ceva: Esti fericit?
Tot ce se naste, moare ink d la inceput
Nuu plange dupa un baiat. Lasa`l pe el sa planga dupa tine. K fetele ofera si iarta. Da` baietii primesc si uita
Zi-mi de câţi ani ai nevoie să ştii Exact ce vrei în viaţă să fi? După 10 ani o să fi la fel? Mai jos sau în al 9-lea cer?"
Nu ma-ntrerupe ca mi se rupe jointu` de tine Cu berea-n bot si baietii la bloc fac scandal si mie bine
Nu stii, te-nvatam. Nu vrei, te obligam.:X
Ea mai crede si acum in iubiri ce nu dor. dar stie ca-n zori toate visele mor
Zece poze am cu tine, si la toate le dau foc
Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul, fie devin din ce in ce mai buni, fie se transforma in otet
Nimeni n-o sa iti explice ce e Dragostea...Asta singur intr-o zi de vara-o vei afla.
Priveste bine pe langa tine Ca ai putea sa intelegi ceva Ai grija ce faci, cu cine te bagi Si vezi cum poti sa fii peste toti."
and toti ai mei iti arata ****, sa stii ca gestu` conteaza.
Invat sa las sa plece pe cei care nu mai vor sa mai ramana, invat ca iubirea adevarata se intoarce de una singura, umilita, schioapa, diforma si ranita, dar fericita!"
Vine o zi cand iti dai seama ca tot ce conteaza e ca EL s`a trezit langa tine... Nu conteaza ca v-ati certat toata noaptea! :X"
Sentimentele nu pot fi puse pe balanta
Nu ne poate desparti nicio distanta
Suntem suflete pereche mereu in zbor
Am nevoie de tine ingerul meu pazitor
Am stiut ca tu vei tine cheia sufletului meu. Indiferent ca mi`e bine sau ca mi`e greu... Sa fim impreuna mereu. Doar noi doi. tu si eu
Fericirea nu se cumpara in rate
Fa-mi din stele flori, Scoate-ma din minti Da-mi nopti de vara fierbinti; x Si jura-mi orice, Vreau sa ma alinti Da-mi nopti de vara fierbinti
Degeaba numeri zilele, ca n-o sa. ti speli paktele, ai grija unde calci sa nu. ti calci visele
As prefera sa stau deasupra ta sa arunc cu pamant
Daca tot te schimbi, schimba. te cum erai la inceput
Zilele bune se cunosc de dimineata, adorm zambind si ma trezesc cu zambetul pe fata
„TACI" e un cuvant potrivit pentru tine.Pai de cand vb u cu MINE? Inchideti gura.Stapaneste.ti ura.Sh folosesteti gura doar atunci cand sugi ****
Tu nu ai nici'o vina, eu sunt cea care nu stie ce vrea...
10 poze am cu tine si la toate le dau foc, poate o sa ma simt mai bine si am sa te uit de tot.
"O femeie poate sa ierte orice, in afara de faptul sa nu-ti pese de ea
Vreau sa te incrunti cand nu te bag in seama! Vreau sa spun prostii si sa ma saruti zambind..."
Ma uit in urma ta Si inca vad privirea ta In ochii tai vad '' te iubesc'' si chiar imi dai de inteles :X ca ma iubesti cum te iubesc si eu
Aş vrea să fiu cum o să fiu aşa că lăsaţi-mă să trăiesc aşa cum ştiu Lăsaţi-mă să fac şi bune şi rele ca să ştiu măcar că sunt greşelile mele
Prietenii vechi sa nu-i dai niciodata pe prieteni noi!
Stii bine ca nu tine la tine dar iti place asa
Hotul neprins e negustor cinstit
Dac-as putea i-as da parte din mine, Vreau s-o vad zambind, urland de fericire!]"
Iubesc oamenii incepand cu mine
niciodata nu cauta pe cineva perfect pentru ca risti sa mori fara sa iubesti, iubeste pe cineva care nu e ideal, fa-l ideal cu iubirea ta
te prefeci cand treci pe langa mine ca ma inghiti. Tarfo sti ca minti? esti sexi? nu te teme.esti cea mai misto foca intre balene!
Ea a fost mereu langa mine cand restul m-au lasat.sh m. a rprijinit cand altii pe la spate m-au mancat. Ea ma ajutat sa devin ceea ce acum sunt, Pentru mine-i un inger pe pamant
uneori stau si ma gandesc.Doamne cum sa fac sa'i multumesc? sa'i multumesc pentru tot ce pentru mine a facut mi-a dar curaj sa devin ce acum sunt!"
"Sa poti sa crezi daca altii te inseala, sa poti sa te ridici cand altii te doboara, sa poti pastra ce altii vor sa alunge, sa razi chiar daca sufletul plange, si cald tu sa ramai chiar daca afara ninge
"A perfect sister I am not, but thankful for the one I've got."
These smiling eyes are just a mirror for the sun
"Poti sa te pui in genunchi chiar acum, chiar daca vrei sa te scoti, nu ai cum!
mi-ai dat Doamne tot ce`i mai frumos, nu se putea. mi-ai dat speranta s`o traiesc si`o traiesc prin ea."
Chiar de plec, o sa las un pic din mine Langa tine, si la rau poate iti va fi mai bine
Ce Crezi Tu, Conteaza Mai Putin Pentru Mine, Oricum Fac Tot Ce Imi Vine, Nu Urmaresc Chiar Sa Va Displac, Dar REFUZ Mereu Sa Va Fac Pe PLAC
Razbunarea nu-mi aduce satisfactii, Insa indiferenta mea ti-o daruiesc cu multa dragoste
O sa am mereu acel ceva. Pe care tu ti`l doresti, da` nu-l poti avea!
Nu prea ai de ce sa te temi cand nu. ti pasa daca traiesti sau mori
Iubirea, las-o libera, daca e a ta, sta langa tine; daca a plecat, inseamna ca nu a fost niciodata a ta.
De obicei nu crezi pana nu vezi cu ochii tai daca se poate.Ca visele devin realitate Cand visele devin realitate O sa vezi cu ochii tai daca se poate.
Imi bag ****`n lume si v`o fac cadou! [ Credeam in oameni, mortii lor de lighioane! Nu simt nimic, ca am fost tras in piept de prea multe persoane!
Intr`o zi usa ce m`a lovit va cersi sa-i mai calc pragul
Nu incerca sa ma intelegi. IUBESTE-MA doar!
Daca nu te iau cu mine inseamna ca n-am nevoie de tine. Daca nu te sun, insemna ca am ceva ce nu vreau sa-ti spun si daca nu te caut.Insemna ca m-ai pierdut de mult
Sh'cum se schimba unii in curve, nc nu'ti vn sa crezi
cand te uiti la mine, ce vezi? Sansa pe care ai avut-o sau pesoana pe care ai pierdut-o?"
Singura cale de a descoperi limitele posibilului este de a le depasi pana la imposibil
E timpul` sa facem lucruri`cum le fac ` baietii`. ~ " amageste`i sh paraseste`i
Normal ca lumea nu te suporta cand spui lucrurilor pe nume. Ei nu vor sa stie adevarul, ei vor sa minti.Adevarul e prea scump, insa tu mereu o sa ti-l permiti, ca asta nu se cumpara cu bani, se ia pe baza de caracter, de aceasta ei nu si'l pot permite.
1. Nu vreau să uit nimic, indiferent de circumstanţă, căci fiecare amintire îşi pune amprenta pe viaţă.
2. Nu privi în altă parte când ai lângă tine tot!
3. ♥ Când eşti îndrăgostit nu ai ochi pentru altcineva.
4. O fată, are nevoie doar de o prietenă, o ciocolată şi un pachet de şerveţele!
5. Să pot găsi in ce să cred, să pot păstra, nu tot să pierd...
6. Tot respectul pentru băiatul care are curajul să spună : Nu pot, am prietenă şi o iubesc!
7. La palma unei fete se răspunde cu o sărutare zdravănă.
8. Dacă vrei să plângi, plângi! Dacă vrei să ţipi, ţipă! Dacă vrei să cazi, REZISTĂ!
9. Mereu e cineva ce trebuie să-mi distrugă ziua!
10. Glasul tău? Vindecă orice durere! ♥
11. Am să îți repet și ție ce mereu îmi repet mie!
12. Capul sus că toate trec! şterge-ţi lacrimile fiindcă îţi ascund acel zâmbet minunat!
13. Ţin la tine blegule, ai încredere în mine. Şi sincer, viaţa mea ar fi nasoală fără tine.
14. Dacă este important pentru tine, vei găsi o cale. Dacă nu, vei găsi o scuză.
15. Mulţi oameni te judecă fără a te cunoaşte, dar după un timp, îşi dau seama că au greşit!
16. #. Nu da voie nimănui să-ţi spună că nu poţi să faci ceva, dacă ai un vis, trebuie să-l protejezi, dacă vrei ceva, încearcă să-l obţii.
17. Bărbatul este puternic prin raţiune, femeia invincibilă prin lacrimi, raţiunea convinge, lacrimile înmoaie!
18. Dacă cineva te întreabă cum ești, nu înseamnă că le și pasă. Sunt doar curioşi!
19. Nu poti sa le ai pe toate. Trebuie sa alegi, iar, eu nu sunt o alegere.
20. Dacă eu pot schimba atât de usor zâmbetul oamenilor, de ce nu îl schimba nimeni şi pe al meu?