| ZUzulikii a întrebat:

vreau si eu niste versuri de dragoste, haioase,...
Nu de pe net daca se poate:p
Cele mai multe primesc fundabatting eyelashes
mersi:*

Răspuns Câştigător
| Barbiie a răspuns:

love struck - Intotdeauna fetele au iubit cu inima, baietii n`au reusit sa treaca dincolo de forme oh go on s`a hotarat ca nici fetele sa nu treaca dincolo de portofel! :X
love struck - Cand crezi ca nimic nu isi mai are rostul, apare cineva si schimba totul!
love struck - si tot asa eraiiiiiiiiiiiiii. paRca tot asa Zambeai. ..siiiiii cred cA tot tU ma fAceai sa uit toate problemeLe cand ma sarutai!
love struck - eSti cel mai Mic castig dar totusi o Comoara!
love struck - Inchide ochii pentru o secunda Asculta in inima mea cum dorul ma inunda Permite gandului meu in suflet sa-ti patrunda Cat de mult te iubesc o sa-ti raspunda.
love struck - Si cand aveam probleme tu mi spuneai: "Sunt aici, nu te teme!"…acum zbor singura printre ele:-….ca felu` tau de`a fi calca mereu pe aripile mele...
love struck - Unde esti? Unde te-ascunzi? De ce estideparte? Unde e persoana care ma strangea mereu in brate? Ca eu stiu clar, ti`o spun in urmatoru` vers…dac`ar fi sa-ti spun cine esti, ti-as spune univers!
love struck - Fiecare zi cu tine e un nou inceputbatting eyelashes
love struck - Zi de [zi] treceai pe strada [ei]. Statea intr-un bloc la etajul [3]
love struck - Pentru [tine] las [sentiment] ca [tu] esti singurul [meu] medicament. Simt in privirea [ta] ca ma [iubesti].As vrea sa fie totul [frumos] ca in [povesti]
love struck - Tu dai culoare vietii mele si n-am nevoie de un impuls
Sa te iubesc la nesfarsit si Inc-o Zi in Plus; x

0 răspunsuri: