Nu le-am zis alor mei ca mi e și Rușine. Tata vrea sa fiu cu un baiat care vrea sa facă ceva cu viitorul lui,sa fie o relație stabilă și la un momendat sa conducem firma lui. Dar prietenul meu deși a terminat facultatea de câțiva ani, nici nu vrea sa încerce măcar sa profeseze in domeniu sau sa caute un loc de munca mai Ok. Se mulțumește prin a fi vânzător. Muncește mult și ia bani. Dar prin asta nu ma refer la bani sau ca e vânzător, ma refer ca e pasiv și nu vrea sa evolueze, Sa își depășească limitele și sa oaza din zona de confort. daca poți mai mult de ce te complaci asa? De ce sa nu evoluezi? iar eu îl iubesc și îl accept asa deși mi-as dori un bărbat mai puternic lângă mine lângă care sa clădesc multe in viața asta pentru ca pe mine ma duce capul la afaceri și am ambiție sa fac multe. Nu pot sa ma despart de el Pentru ca îl iubesc enorm, eu ma atașez mult de persoane și când iubesc iubesc din tot sufletul și ma scufund in iubire. Nici nu știu cum sa explic lumii sa înțeleagă. Nu îmi place sa schimb bărbații pe benzi rulante si incerc sa țin relația pe picioare. Parca dacă ma despart de el regret anii din spate, faptul ca ma iubește și faptul ca trebuie sa ma arunc la un momendat in brațele altcuiva. câteodată simt ca vreau mai mult, un om ambițios cu capul pe umeri.
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: