| monika_9340 a întrebat:

vreau si eu parerile voastre, deci, am o prietena care imi este si colega, am auzit mai multe lucruri, cum, ca m-ar barfii si ar zice unele lucruri despre mine, dar nu numai despre mine ci de toate fetele din clasa, in fata e cea mai buna prietena, stam amandoua in banca, azi mi-a zis pe messenger ca i-a zis cineva ca eu sunt increzuta pentru ca vorbesc mereu la telefon.Am rugat-o sa imi zica cine a zis, nu vrea.Imi da decat initiala, aberatii, nu suport chestiile astea, cum ca a zis x ca y, nu stiu ce.Intr-adevar eu cand vin de la scoala vorbesc la telefon ca ma plictisesc si nu am ce face pana sa ajung acasa. ce sa spun daca si eu sunt increzuta atunci alteleoh go on.si merg pe concluzia ca:mai bine sa ii privesti pe toti de sus, decat sa pleci capul in fata lor.Nu stiu. Voi, ce ziceti? Pwpici:*...Multumesc pentru raspunsuri

Răspuns Câştigător
| Mya a răspuns:

Prietena ta...nu ti-e prietena! E doar o barfitoare mica, ii place sa fie in centrul atentiei si crede ca daca duce vorba, va fi iubita mai mult. Faptul ca vorbesti la telefon nu inseamna ca esti increzuta(posibil sa fie chiar opinia ei si iti spune ca a auzit...), insa motto-ul tau, ma pune pe ganduri.Nu trebuie sa privesti pe cineva de sus, e suficient sa fii indiferent.

9 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Cred ca prietena asta ar cam trebui scuturata putinhee hee. Faza cu "mai bine sa ii privesti pe toti de sus, decat sa pleci capul in fata lor" e foarte ok si se adevereste in aceasta privinta.

| monyk a răspuns:

Buna MOny, daca vb la telefon nu inseamna ca esti increzuta, si eu vb des la telefon si nu mi se pare ceva iesit din comun...in legatura cu prietena ta nu stiu ce sa cred, nu prea mi se pare ca o poti numi prietena din moment ce vb aiurea cu tine, o prietena e sincera cu tine, iti spune adevarul in fata, nu te barfeste si iti spune daca chiar a auzit ceva de la cineva trebuia sa iti spuna cine ti-a zis, sau poate nu a zis nimeni ci e parerea ei si nu a stiut cum sa iti spuna, dar eu zic sa ai grija cu astfel de prietene si sa nu te increzi prea mult, ca sti cum e in ziua de azi nu prea gasesti un prieten adevarat si nu poti sa te increzi in nimeni, ai grija de tine!

| Mya a răspuns:

Oamenii se schimba greu.Mai intai trebuie sa-si dea seama unde gresesc, apoi sa-si doreasca schimbarea. Daca va realiza din ce cauza ti-a pierdut prietenia, poate va fi o lectie pentru ea, desi, genul asta de persoane, asa raman ori se schimba in mai rau!

| multimoak a răspuns:

Daca face astfel de chestii cum zici tu, de ce o mai numesti prietena?

| Simple Girl:X a răspuns:

Sunt de acord cu tinewinking, si eu as face la fel

| Apollon a răspuns:

"merg pe concluzia ca:mai bine sa ii privesti pe toti de sus, decat sa pleci capul in fata lor"

Daca tu ai tras concluzia asta insemna ca: da, lumea te va considera aroganta si increzuta. Gandeste ca mai este si varianta de mijloc: sa-i privesti fata in fata si de la egal la egal. Asta inseamna sa nu privesti oameni de sus si sa devii antipatica, aroganta, snoaba, etc. nici sa privesti lumea de jos si sa devii prea umila, neajutorata. A privi oameni de la egal la egal defineste respectul fata de sine si fata de cei din jur.

Sper ca ti-am fost de ajutot. O zi placuta.

| monika_9340 explică:

Multumesc mult pentru raspunsuri!:*

| monika_9340 explică:

Poate ca am trait cu speranta ca daca a azi a facut asta maine o sa se schimbe. Dar am realizat ca nu este asa.trist eu chiar tineam la ea ca la o prietena adevarata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ti-ar fi fost cea mai buna prietena, ti-ar fi spus, dar asa? De ce ascunde cine a zis? Sau poate ascunde ceva, poate chiar ea a spus si iti spune tie ca a zis x sau yoh go on.Ai grija cu eawinkingam mai vazut fete care pe fata sunt "cele mai bune prietene", iar pe la spate te barfescwinking