Scumpa mea fonfy, trebuie sa recunoastem ca ai fost un pic prea directa pentruo fata, si probabil l-ai speriat. Trebuia sa mai ai putintica rabdare, sa va cunoasteti mai bine, sa creati o relatie de prietenie mai intai, chestii d-astea. Credeai c-ai sa rezolvi totul, c-ai sa reusesti sa-l faci sa se indrogosteasca de tine si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti daca ii spui direct, pe mess: ''baa, imi place raau de tine!:X''? Ei bine, daca ai gandit in felul acesta, afla ca ai gandit prost, pentru ca baietii, cel mai adesea, se sperie si-o iau la sanatoasa de-a dreptul, cand o fata isi marturiseste sentimentele fata de ei mult prea repede. Baiatul are nevoie de timp ca sa-si faca curaj sa-i spuna fetei de care-i place ceea ce simte si, mai ales, ca o iubeste.
Singurul lucru pe care ai putae sa-l faci ar fi acela de a mai astepta o perioada, sa vezzi cum se comporta, ce spune. Poate rogi o prietena comuna sa-ti faca cunostinta cu el, ca sa incepeti o conversatie. Nu mai fugi cand e prin preajma ta, ca o sa-l faci doar sa creada ca esti inca un copil necopt. Apropo, cati ani aveti?
Sper ca te-am ajutat si-ti urez muuuuult muult succes! Fundita?:*
Nu trebuia sa ii spui a il placi.Trebuia sa o iei usor, sa vorbiti intai, sa va cunoasteti.Voi nici macar nu va salutati.a fost prea direct.Saluta-l pe facebook, intreaba-l ce face, daca iese la o plimbare.
Da, dar acum nu mai intra pe mess. e posibil sa-mi fi dat ignor? iar cand ma intalnesc cu el ce trebuie sa fac?