anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau si eu sa ies in oras, cu prietenii, etc dar nu am cu cine deoarece a venit vacanta si toata lumea a plecat din orasstraight face.

Cu cine sa ies si eu?

Ms.

Dau funda.

12 răspunsuri:
| ThePoet a răspuns:

Iesi cu mine daca vrei! happy

sau Ia-ti un catel si iesi cu el laughing

| alinaWalina a răspuns (pentru ThePoet):

Of doamne...
Crezi ca daca aveam catel mai puneam intrebarea asta?!
Sincer, nu ma ajuti.

| ThePoet a răspuns (pentru alinaWalina):

Of doamne...
Crezi ca daca exista vreun raspuns la intrebarea asta nu ti-l dadea cineva?
Sincer, n-ai cum sa fi ajutata.

Cu cine ai vrea sa "iesi" din casa? Cu laptarul? Cu parintii? Este cat se poate de logic ca ai nevoie de prieteni noi sau sa iti iei tu singura o vacanta. E foarte greu sa realizezi chestia asta?

Bai deci termina cu figurile astea, deci nu te-a bagat nimeni in seama pe aici in afara de mine, o data, dar vad ca cauti atentie.

Nu prea sti ce vorbesti. NIMENI nu ti-a raspuns la intrebare in afara de mine si, sincer, initial incercam sa te ajut. Eu caut atentie? Atentia cui ca numa noi doi ne uitam aici. Atentia ta? laughing Chiar nu ma intereseaza. Dimpotriva, eu ti-am acordat prea multa atentie la ce fumuri scoti din tine. Asa ca fi linistita ca nu caut atentie. Daca exista pe aici vreo audienta mai vorbeam, dar oricum si acea audienta si-ar fi dat seama ca aberezi. Apropo, tare sexy esti cum stai pe banca aia.

O vorbit desteptu' din tine. In fine. Cine ii mai destept cedeaza.

rolling on the floor A vorbit desteptul din mine, corect. Din tine se presupune ca vorbit proasta? Sau pitipoanca infumurata?

Cand am zis ca, cauti atentie ma refeream ca nu te baga nimeni in seama si te-ai gandit sa ma disperi un pic asa.
Vezi cum vorbesti ca eu nu te-am jignit si daca ma apuc si eu stiu sa te fac cu ou si cu otet, dar deoarece sunt o doamna ceea ce tu nu stii ce inseamna probabil pentru ca poate nici maicata nu ii, pentru ca te-a invatat sa vorbesti asa cu o fata.
hai pa si mai usor cu limbaju' asta de mahala, probabil unde ai crescut.

| 340kll a răspuns:

Ba numai fi dur cu ea ma! Suntem inconjurati de miliarde de spirite si ea nu are cu cine iesi? Intotdeauna e cineva alaturi de tine care te priveste si iti este alaturi! In pecial noaptea daca ti-e frica de intuneric sa stii ca e un motiv bun pentru ca nu se stie niciodata cand va iesi de sub pat cineva. si crying

| 340kll a răspuns:

Alina imi pare rau pentru tine sincer. dar asta nu-i intrebare macar spune in intrebarea aia de unde esti poate este cineva din oras cu tine si gasesti

| alinaWalina a răspuns (pentru 340kll):

Pi era doar asa, ma gandeam ca cineva poate are vreo idee. In fine.
Asa o sa fac de acum inainte.
Ms oricumhappy

| 340kll a răspuns (pentru alinaWalina):

:* Npc imi pare rau ca nu te putem ajuta