| Gipsy a întrebat:

Buna!hee hee

Vreau si eu sa imi fac un tatuaj. Ceva sa semnifice dragostea dintre mine si prietenul meu.
M.am gandit la doi porumbei >:"
Voi ce imi recomandati? Si poze daca se poate >:"

Mersii mult big hug
Funda

4 răspunsuri:
| YoYo a răspuns:

Dai o funda lui Bondgirl discursul ei m-a facut sa plang laughing. Nu acum pe bune deci asta vroiams a spun si eu dar ea nu stiu parca a pus toate gandurile mele intr-o compunere perfecta! Chiar merita.
Bafta

| effect a răspuns:

Doi porumbei deja sunt prea intalniti peste tot
Poti sa faci altceva
-2 buburuze
-2 libelule
-2 stelute
-2 fluturasi :D
-http://www.google.ro/......tp?/images

| Bondgirl_7645 a răspuns:

Eu nu iti recomand sa iti faci un tatuaj permanent, avand in vedere ca unele persoane nu se pot angaja daca au tatuaje(doar unii angajatori au acesta restrictie) si, eu iti urez tot binele din lume alaturi de prietenul tau, dar daca suntem realiste, poate nu vei sta toata viata alaturi de el si atunci vei regreta ca ti-ai facut tatuajul. Deci eu iti recomand unul semipermanent. In primul rand nu mai trebuie sa suporti durerea cauzata de baterea unui tatuaj clasic. Apoi tatuajele semipermanente sunt cea mai buna solutie pentru cei nehotarati, pentru cei care nu au curajul sau nu doresc un tatuaj pentru toata viata. Acesta dureaza intre 4 si 6 ani, nu este dureros, nu provoaca rani, numai avantaje;)
Si mie imi place ideea cu prumbeii sau asta: http://fc05.deviantart.net/......el.png.Mie imi place ff mult si reprezinta cheia inimii persoanei iubite :)
Bafta in alegerile pe care le facei, voi doi, ca doi porumbei;)

| YoYoUtZa a răspuns:

Poi am cateva idei thinking

Poti sa iti faci 2 aripi si intre ele sa iti scrii numele lui, sau al lui si al tau.

Apoi o inima in flacari care sa spunem ca ar reprezenta o relatie fierbine tongue

Sau...Sa amesteci literele dn prenumele tau cu al lui sa iasa un cuvant...

O inima si inauntru numele lui.

Sau jumatate de inima pe mana ta si jumatate pe mana lui si sa scrie la el Lo si la tine Ve...

Sa iti scrii numele lui intr-o anumita limba...

nu stiu...cam atat tongue

Fundoi? big grin