M-am,,trezit,,dupa,,numai,, 26 de ani de practica si consultanta in domeniu. Miscarea si anumite exercitii,recomandate de un profesionist, sunt in masura sa dezvolte anumite categorii de muschi si sa permita articulatiilor buna functionare a sistemului osos. Daca insa acesta, datorita unei configuratii proprii, nu permite dezvoltarea in inaltime, te poti lega de 2 trenuri care merg in sensuri diferite, si tot nu reusesti sa te mai lungesti. Poate ai observat si gimnaste, care nu cresc in inaltime, ori practicante ale altor sporturi de performanta.Si asta pentru ca eu am incercat sa-ti raspund.Nu meritai, avand atitudinea pe care o ai, dar sunt obisnuit cu insultele aduse sub,, protectia,, anonimatului.Eu iti doresc sa cresti cat mai mult...
Nu cred ca poti numai acasa.
Ai putea sa joci bascket, sau sa faci cros(alergari)
Draga mea, cresterea in inaltime, care dureaza cam pana la 20-21 de ani, nu poate fi influentata de miscare, ci de configuratia scheletului.
Hai serios) Te`ai trezit tu sa vb. miscarea te inalta daca nu stiai..iti dezvolta oasele si musculatura.
Multumesc,nu ma asteptam.Succes in crestere-e suficient ca prin miscare, sa permiti elasticizarea articulatiilor si o pozitie corecta a coloanei.
CuteGirlSweet întreabă: