| jessica_2443 a întrebat:

Buna :* vreau si eu sa slabesc cam 5-10 kg cat mai repede dar nu stiu ce diete sa tin, dati-mi un sfat! am 1, 65 si 60 kg cat credeti ca ar fi nevoie sa mai slabesc? un sfat va rog sau diete :*:*:*: multuumesc!

Răspuns Câştigător
| ailin a răspuns:

Buna gretutatea la fete ar trebuie sa fie cu 10 kg mai putin decat inaltimea dar un kg in plus sau in minus nici nu se face observat nu trebuie sa iei diete de pe internet sau din auzite cu alimente enorm de scumpe sau care nu iti plac eu o sa iti spun cate ceva din c m a ajutat pe mine sa dau jos cateva kg poate te ajuta si pe tine dimineata mainaci la o ora dupa ce te ai trezit seara inainte de ora 18 ultima masa nu mananci mai mult de 2 felii de paine la masa painea sa fie neagra sau de secara 2 litri de apa pe zi 2 cani de ceai verde antiadipos se gaseste la farmacie fara mancare de fast food fara dulciuri sa stii ca este ciocolata sau alte produse dulci dietetice le gasesti la raftul cu produce dietetice dar alte dulciuri evita sa mananci iaurt fara grasime si in general aproape orice mananci sa cauti produsul cu cea mai putina grasime apoi sa nu mai bei sucuri cu acid multe fructe si legume daca poti o data pe saptamana fa o cura de mere adica toata ziua manaci doar mere cu apa te ajuta si la detoxifierea organismului
sa nu mananci banane si incearca exercitii de stretchig oricum sa stii ca rezultatele nu trebuie sa fie miraculoase si 2 kg daca dai jos se vede diferenta si apoi in timp o sa ajungi la gretuatea dorita eu te sfatuiesc sa nu incerci diete drastice sau sa fi disperata sa slabesti conteaza increderea in tine

2 răspunsuri:
| JusTme_2312 a răspuns:

Buna, incearca dieta Balerina, uita-te pe google, chiar da roade tongue bafta

| ailin a răspuns:

Buna la fete greutatea ideala se spune ca ar fi cu 10 kg mai putin decat inaltimea deci 5 kg ar fi idealul dar un kg in plus sau in minus ne se vede eu una am reusit sa slabesc cu o dieta adaptata la ce imi place mie dimineata mananci la o ora dupa c te trezesti seara inainte de ora 18 ultima masa 2 cani de ceai verde antiadipos pe zi gasesti la farmacie la masa maxim 2 felii de paine de preferat paine neagra sau de secara elimini prajelile mancarea de fast food sucurile acidulate dulciurile gasesti cicolata dietetica cauta iaurt fara grasime este foarte buna aproape tot ce manci sa fi atenta sa contina cat mai multa grasime nu e nevoie sa te apuci de cine stie ce diete pe care le au urmat altii nu functioneaza toate la organismul tau incearca si exercitii de streching