Romana
engleza
franceza
sport
religie
desen
biologie(o ora pe saptamana)
chimie(o ora pe saptamana)
fizica(2 ore pe saptamana)
matematica(2 ore pe saptamana)
desen
geografie
istorie
logica
TIC
km astea sunt
Tot ce faceai in clasa a8a in afara de Cultura Civica, Tehnologie si Informatica.
In plus faci Logica si TIC(Tehnologia Informatiei si a Comunicarii, un fel de informatica dar nu faceti probleme sau din astea).
Teza dai la Lb. Romana, Limba 1(la care esti avansat), Limba Latina, Si Istorie/geografie.
P. S. Din clasa a11a numai faci Matematica, Biologie, Fizica si Chimie, dar in schimb vei face Economie(11a), Ed. antreprenorial(a10a), Psihologie(a10a), Filosofie(a12a)...etc.
Succes la scoala!
Deci. Romana, 2 limbi straine, latina, matematica, fizica, chimie, biologie, istorie, geografie, educatie pentru societate, religie, educatie muzicala, educatie vizuala, educatie fizica, tehnologia informatiei si a comunicatiilor. se dau teze la: romana, prima limba straina, latina, istorie/geografie Logica nu se mai face. decat la stiinte sociale. Insa acum difera in functie de liceu. E posibil sa ai si un optional. eu de ex fac 3 limbi straine
Ba da se pot face 3 limbi straine. (latina nu e limba straina, e limba moarta ) eu sunt la filo si fac franceza, engleza si spaniola
Multumesc pentru raspunsuri tuturor. Mai am o intrebare: nu se fac 3 limbi staine la filo? eu as ma inteles...
@ alice . nu se fac 3 limbi straine. se face engleza si franceza, poate cine ti-a spus asta a inclus in alea 3 limbi straine si limba latina. sigur asa este :*
Elenastoica9 întreabă: