| LittleKiss a întrebat:

Vreau si eu sa stiu de ce multi pun, dupa intrebari, cuvantul "funda/fundita". Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| MaeRi a răspuns:

Adica daca le dai fundita, dupa raspunsu lor dat, atuncea cand cineva iti raspunde la intrebare tu trebuie sa ii dai fundita celui care crezi ca a raspuns cel mai bine, sau primul. Fundita apare in dreapta celui care tia raspuns langa vot. E o fundita portocalie, dai pe ea si ii dai fundita.

4 răspunsuri:
| adelutza29 a răspuns:

Eu conside ca sa atrtaga imi mult privire si ca majoritatea vor funda si de aceea pun acest cuvant pentru ca sa atraga lumea sa se raspunda la intrebare.

| unknownboy a răspuns:

Funda sau fundita cum vrei tu sa-i spui o dai atunci cand alegi raspunsul castigator. uite acum dupa raspunsul meu poti sa`mi dai funda. acolo la "1" tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca vor ca ei sa fie cei cu raspunsul casigator.Vezi in dreptul raspunsului meu o "medalie" gri...ca sa zic asa sub care scrie"Declara raspuns castigator". Daca vrei ca raspunsul meu vrei sa fie castigator apesi pe ea, apoi dai pe "ok".
Sper ca te-am ajutat >big grin

| SweetyDeny a răspuns:

Desi e putin cam prostesc sa pui asa ceva, majoritatea lumii spun funda, fundita etc. pentru ca atunci cand esti logat la TPU, primesti un fel de puncte sau mai bine zis e un fel de concurs. atunci cand ti se pare ca persoana ti-a dat un raspuns bun il votezi intr-un fel.