| AxxyAlexandra a întrebat:

Bunahappy
Vreau si eu scrisori de dragoste[dar nu`s pentru iubit ca sa nu`mi mai ziceti "scrie ce simti", asa pentru mine]happy
fundita celei mai speciale scrisori dar dau si voturihappy
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| ßömþŌʼnįĶ a răspuns:

Iti scriu aceste randuri datorita sentimenteleor ce ma apasa si dragostei ca iti port.Nu stiu daca realizezi sau iti dai seama cat de mult eu te iubesc si ce insemni tu pentru mine, totusi am sa incerc sa iti spun toate astea.

Pt inceput iti zic ca te iubesc...nu stiu cat.sa zicem ca pe o scara de la 1-10 te iubesc de 11.Acum fara gluma sa stii ca te iubesc mult mult de tot si as face orice sa ramanem impreuna.Stiu ca si tu ma iubesti(sau cel putin asa sustii)dar daca este asa si ma iubesti si tu jumatate din cat te iubesc eu pe tine stiu ca o sa ramanem impreuna pe vecie(sau cel putin pana o sa moara unul dintre noi).Dar pana atunci vreau sa iti zic ca esti cel mai bun lucru care mi s-a intamplat si datorita tie am reusit sa ma schimb in bine.Iti multumesc pentru asta si sper sa ramai asa pentru totdeauna ca sigur o sa mai am nevoie de intelegerea si suportul tau.

5 răspunsuri:
| SuntEuAlex a răspuns:

Eu cred ca esti speciala cand ma uit la tine parca vad cel mai frumos peisaj din lume esti cea mai frumoasa faptura si chiar te iubesc. Cum ti se pare?
funda?

| darrio2007 a răspuns:

Gandeste tu.Sau scrie ce simti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm, pentru tine? Nu ești cam...egoistă?

| AxxyAlexandra explică:

@aLisucu nu sunt egoista, ba din contra vreau scrisorile sa`mi fac o idee pentru a da de asemenea un exemplu cuivawinking
De asta am zis ca e pentru minehappy

| Alexynno01 a răspuns:

Daca ai scrie ce simti tiar lua mult ...stiu asta si cred ca in ziua cand ai postat intrebarea mai bine imi trimiteai o scrisoare