| RoxRoxx a întrebat:

Vreau si eu sfat, o parere happy Mie imi place foarte mult de un coleg de clasa si i.am spus asta(asta s. a intamplat acum cateva luni) si mi. a zis ca nu poate sa o uite pe fosta lui prietena... m.am simtit prost, dar mi. a trecut si de atunci am tot iesit cu el afara si de fiecare data cand ieseam afara ne sarutam si am tinut. o asa ceva timp. Pana cand m.am hotarat sa il intreb ce are de gand cu mine ca deja ma saturasem de "joaca" asta si credeam ca o sa imi dea un rasp care sa ma faca cat de cat fericita, dar nu a fost asa cum credeam eu mi. a zis ca nu stie ce sa faca dar o sa se mai gandeasca si cateva zile nu am mai vb cu el, pana acum cand ma bagat in seama si mi. a zis ca ii e dor de mine, eu chiar numai inteleg nmc straight face nu stiu ce are in cap. Vreau si eu un sfat o parere, merita sa astept dupa el sau nu?

2 răspunsuri:
| gabitza_4576 a răspuns:

Pai. stai linistita lasa`te cucerita adica incearca sa nu`ti mai placa asa de tare dar sa vorbesti cu el ca de la prieten la prieten doar daca te baga el in seama. exact asa mi s`a int si mie doar ca nu am asteptat sa ne cunoastem mai bine m`am grabit sa-i spun nu am mai vorbit si nici el nu m`a mai bagat in seama pana intr-o zi cand s`a bagat in seama am asteptat ceva dar a meritat big grin acum sunt cu el blushing ai sa vezi ca lucrurile cladite mai mult timp dureaza mai mult b-)

| RoxRoxx explică:

Mc Gabitza... parca mai m.am linistit putin :*