| BetterThanDrugs a întrebat:

Buna:* Vreau si eu status' dee iubiree. dar sa fie noi, nu aceleasi dupa netbig grin Mersii Dau Funda:*

Răspuns Câştigător
| Adela50 a răspuns:

Totu` a inceput cand ochii mei au pus mana pe tine nu era ca-n filme era mult mai bineeee smug :X :Xbatting eyelashes

Fiecare poveste are un sfarsit. Dar. In viata. Fiecare sfarsit are un nou inceputlove struck

Pot sa fac asta non-stop, Pot sa cutreier peste tot cand stau pe locbatting eyelashes

Imi place sa te fac sa disperi...sa te iei de cap.sa dai din cap.sa spui frate asta mi-a pus capacwinking [love struck]

Ce bine te prinde acest decolteu. Dar mai bine te prinde acest derbedeu love struck

Taci...mai bine vino si asculta.ca tin la tine. Si. oricum vrajeala-i multa...[tongue]

Imi doream mai mult tupeu, putin mai mult curaj ...Nu ti-am spus adio in fata, ti-am zis pa intr-un mesaj happy

Nu stiu ce data e, doar ca trec anii Si inca visez la un cocktail pe plaja in Miami laughing

Trag o linie, si-mi zic ca ar fi de **** sa renuntz la stilu meu de viata necontrolat laughing

Nu mi-e dor de amintiri, nici de vechi iubiri, ci d evremea cand eram mic copil:X

Spui ca ma cunosti, uita-te la tine, nici nu stii cine e ea, si spui la toti ca e fata cea rea laughing)

Cea mai mare plăcere în viaţă e să faci lucrurile despre care oamenii spun că nu ai voie să le faci.

Mesajul e clar şi nu se îndreaptă către Marte.De dragul diversităţii citeşte o carte. Dacă vrei să faci lumină când e pentru tine noapte, educa-te singur frate. Citeşte o carte.

Imbratisasi, apropiati. o vesnicie sa fim. sa fim legati, sa fie cald. sa fie frig, daca esti cu mine. nu mai vreau NIMIC sickx!

Nu exista lucruri imposibile. Doar oameni ce renunta prea usor!winking

Sunt incapatanata pentru ca cineva mi-a demonstrat ca pot avea orice daca'mi doresc cu adevarat!winking

Nu cred in povesti caci inca nu mi-am gasit printul.

Ca sa impresionezi una ca ea dai tot ce poti smug Pedala la podea suta`n 3 secunde pe patru roti :*!

Cuvintele tale sEci nu mă ating nici câtuşi de puţin oh go on. ee`.Ca şi cum ai încerca să otrăveşti un şaRpe cu veniN. devil.

Când eşti mic eşti inocent.Totul are haz.Te bucuri când o fată te sărută pe obraz.

Merge frte atent, rade dar nu prea insistent love struck. Te vrea fara nici un medicament;>!

Cand zIc sa mØara maTa, nu tE injuR imi pun O dØrinta

RisCa si viSeaza!

Am inchis ochii`, si` brusc i-am deschis. Erai acolo oh go on. o voce`n kp imi spune a fost doar un vis oh go on!

Ptr prima oara te doresc asa de mult; x Nai thu` idee cate lucruri ascund smug!

Sii te face s`o vrei smug fara sa-ti treaca prin kp alte ideei smug. Sii degeaba te ascunzi, nu`i proasta oriqm degeaba t scuzi`.

Draga mea;> am un sfat pentru tine : In searaa asta fii` fata rea; x!

Ştii cum e Lumea, vOrbeşTe! 'Dar ai sh` Tu grijă să nu mai faCi!"batting eyelashes

Asculta-ti inima ca ea niciodata nu te minte!

Ce simt pentru tine niciodata nu poate sa moara...Privesc cum timpul zboara si continua sa ma doara!

Si pune-ti intrebarea de 1000 de ori''Stiu sa o tin langa mine''?

Tot ce vreau din totdeauna e ca tu sa stii...love struck! In tot ceea ce fac imi pun inima si sufletul...love struck!"

E usor sa treci peste tot ce se vorbeste, chiar de lumea se intreaba. De ce oare ea zambeste?

Lupta pentru visul tau, chiar daca te ranesti pe drum! Dragostea e ca zambetul; daca n-o daruiesti, nu valoreaza nimic!

Cele mai adanci rani ale vietii nu provin din lovituri, ci din cuvinte!

Ca si copii fiind am tot avut probleme de`oameni mari...love struck!"

Şi ştiu că mă-nvârt într-o lume de nebuni... Fără cotiere, cască şi fără instrucţiuni...happy!

Sii` cu toate ca mi`e dor de tine, am un orgoliu` si orgoliu` tine de mine. Da' te vreau inapoi, noi sa o luam d la 0 sa fim din nou impreuna aman2?!

Sunt gata intotdeauna sa o iau de la incepu. Stiu ca EL ma protejeaza ca un scut; x!

Suna telefonul`, si` iar te umplii` de draci`. E prostu` ala care nu-l mai placii`! Te vrea inapoi, a aflat ca esti cu altu`. isi baga unghia`n gat si` nu vrea sa-ti faca placu`.

Şi mă gândesc la ce nu e permis. La ce e interzis. La ce eu numesc : vis love struck!

• Pєntru prιєtєna ta şι toOt grupUuL de Înєcatє`; x • Am oO voOrbã sã vã spun• :Arãtaţι pєRfєct dιn sSpatє`! :]

Nu vreau să te uit, vreau să mă faci să delirez!

Între o palmă şi un sfat, luciditate si demenţăă, între agonie si extaz, răzbunare şi clemenţă, se ascund doar sentimente.

Am o groază de motive să îţi spun încă o dată.

Tu esti acolo, eu sunt aici si punct.

Nuu te ţin dee mânăă, dar te am în faţăă.

1 răspuns:
| Anoniiiiim a răspuns:

Dai add la jamillamaria
si iti dau ff multe