Chiar vrei sa-ti zic?
Lasa nu mai zic nimic >_<
Aqum fii tu fericit!
Ahhh baby
Baieti ca tine gasesc peste tot
Poti sa pleci, ma doare`n cot!
Hay bye`bye ramai cu bine
Vezi ca intreaba looser`itza de tine
Oriunde ai merge
Orice ai face
Voi fi chiar aici asteptandu-te pe tine
Oricat ar costa
Sau cum s-ar rupe inima mea
Voi fi chiar aici asteptandu-te pe tine
Sunt terminata
Emotiile mele sunt inghetate
Mergand inainte,mergand gresit
Merg sperand...
•Tu iubesti sau te prefaci? Iti zic eu: iti bati joc!
•Dar chiar dacă m`as indragosti din nou, cu cineva nou, niciodată nu ar putea fi in modul în care te-am iubit.; - <
•Ăsta e drumul pe care l-am ales în viată şi n-o să las pe nimeni sã îmi stea în fată! N-am nevoie de sfaturi sau de părerea ta, trăiesc cum vreau, fac ce-mi place. E viata mea!
Prietenii adevarati tin la tine Si sunt langa tine si la rau si la bine Nu te barfesc pe la spate Ci te ajuta chiar in toate
Am prieteni ft multi,care-mi sunt dusmani tacuti! Cine e destept sa-nvete,prietenii au multe fete! ------> Pt cine se simte
Prieteni sunt ca umbra, apar doar cand e soare!
Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! dar,nu te-ai gandit. pentru.` mine mai existi oare?
Nu o sa fac
Aceleasi greseli pe care le-am facut si tu
Nu o sa ma las
Sa-i fac inimii atata rau
Nu o sa sfasii
Ca si tine,ai cazut atat de mult
Am invatat calea cea dura
Sa nu o las sa mearga asa departe
Imi pierd calea.
Nu pot sa plang
Sunt fortata sa simulez
Un zambet, un suras, in fiecare zi a vietii mele
Ea isi ascunde durerea ca si cand nimic nu s`a intamplat.
Isi sterge lacrimile ca si cum ar fi in ordine.
Dar fara nici un folos.
Toata lumea crede ca este fericia
Dar ceea ce ei nu stiu este.
Ce simte ea.
Nu` te` ingrijora` din cauza` oamenilor` din trecutul` tau`. Exista` un motiv` pTr` care` nu au reusit` in viitorul` taw`!
Instantaneu' prin portofel poza mea ai cautat'o. Dar ai uitat ca din lipsa de spatiu candva ai aruncat'o.
Spune`i -STOP- cand te streseaza. Explica`i ca exagereaza. nu`ntzelege? abereaza? Spune`i -PA- si se calmeaza
nu voi mai privi in trecut indiferent de cat ma doare.de acum in colo ii calc pe toti in picioare, in fata mea nu vor mai avea valoare, decat cateva persoane.
Daca nu esti tu.ti-am spus mereu, va fi ALTU`! Inainte sa fi tu. ghici ce? A fost ALTU`!
Si decat sa ma gandesc la ce a fost si la cat am de regretat mai bine ma gandesc la viitor si la ce am de castigat.
Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic, si daca totusi am pierdut ceva, inseamna ca nu-mi trebuia
Nu mai iert minciuni, nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte.
Am ales sa traiesc discret in fata ta.Nu ai nevoie sa stii ce se intampla cu viata mea.
Poate ca m`am schimbat.Poate m`am saturat.Poate nu vreau sa aud.Poate ca imi e de ajuns. Poate ce a fost s`a dus.
Degeaba te holbezi la mine ca nu-mi pasa de tine.
nu mă cunoşti. spui că sunt fiţoasă.te privesc atent şi.ţi spun: chiar crezi că.mi pasă?"
Nu sunt perfecta, dar de ce m'as schimba cand prietenii ma iubesc si asa?• `•
Sper sa iti foloseasca :*
Andrei67y5 întreabă: