"She`s got a smile on her face, and a *** you atitude, because from this day on, she`s living life for herself."
Am spus ca te iubesc?:-o Da?! OoOps, Am mintit!
vorbele MeLe DoR? Da Ce Ai VrEa? Sa Te alinte? tine’Te BiNe Ca De Acum incolo Nu Te Mai lovesc Cu cuvinte
Da, pe asta mica nu o mai intereseaza ca tu te gandesti la ea, ea se pisa pe grija ta!"
Imi dai mesaje, esti nebun, de cate ori pe seara vrei sa-ti spunnici nu-mi lipsesti nici nu mi-e dor sa te-aud In seara asta vrei, nu vrei n-o sa-ti raspund!:X
Si-mi spui "gandesti bine", ai fi socat daca-i sti ce cred eu despre tine
N-o sa mai vezi una ca mine, si dac-o sa vezi, nu-i pentru tine
Multumesc de participare. Iti zic PA! Felicitari! Ai iesit din viata mea.
Ti se rupe inima, iti plange sufletul, fiindca acum doar in poze imi mai vezi zambetul!
la anii pe care ii ai esti prea prost sa-ti dai seama ce pierzi!
Parfumul tau pe bluza mea.Si stilul meu in mintea ta.Vei cauta privirea mea.In fiecare EA!
Poti sa faci ce vrei cu viata ta.Mie chiar nu-mi pasa.Mi-am dat seama ca fara tine.Viata e mult mai frumoasa!
"She`s got a smile on her face,...
-"Cine ma cunoaste stie care'i adevarul, 100 de intrebari tu esti urmatorul. "
-si ce daca e lumea rea ma ajuta sora mea si la rau da` si la bine nu se desparte de mine
SenZatsSia`e uniCaa`, do0za de risSc e miCca`. ViCiul meu impliCaa`doar placeRe si DependEntsSa psihiCaa`
-" ♫♦ Te iubesc ♥♫ "
-Si o sa fie bine` chiar daca mai avem probleme`. iti`spun stai linistita`. ` ca multe vin si trec chiar`daca raman`semne` orice`semn se vindeca`dupa o vreme`! []
-Si ce usor e sa zambesti` • cand ai incredere`n ceea ce esti` •
• Si maine e o zi • Si maine voi zambi • Chiar daca mi`e greu • Voi
zambi mereu •
• Nu incerca sa fii a lor • Sunt multi care nu stiu ce vor • J` tine mereu deschisa o ureche • Sunt niste secrete • Doar intre fete
-• mi-ai dat Doamne tot ce`i mai frumos nu se putea • mi-ai dat speranta s`o traiesc si`o traiesc prin ea
-• Pentru ca Ea nu m`a lasat niciodata la greu :* •"
-» Ce spun acum bagati la cap: Eu va iubesc cu adevarat Pe tine surioara mea Si pe tine dragostea mea
-Am nevoie de cineva da\' n\'am nevoie de Oricine eO am nevoie doar de cei care au nevoie de mine! :X"
-Durerea te-a maturizat, te-a pus pe gânduri.Te-a învățat să citești printre zâmbete și rânduri. Ștergi o lacrimă dar nu poți să ștergi amintiri"
-mi`e foarte bine fara tine! Ofticatee
-Am Absolut tot ce vreau, iti spun pa-pa, salut-o pe tarfa ta.
-"♥●°°Mã Sίmŧ atât de Bίŋε. încât ŋίmεnί ŋu`mί facε Fatzã.X`°°●♥"
SPER CA TE-AM AJUTAT :* fundita?
Poate crezi ca te ignor, dar in interiorul meu as da orice sa vorbim...
Daca vrei sa fiu a ta, tine-ma langa tine si nu ma da nimanui!
Unul dintre cele mai frumoase lucruri ale vietii este... sa gasesti pe cineva care sa te inteleaga, fara sa dai prea multe explicatii
Tot ce am mai bun... esti TU!
Din sutele de persoane pe care le cunosc imi ajunge una singura sa ma iubeasca asa cum sunt... Sa stiu ca ar merge cu mine pana la capatul pamantului...
Nimeni nu-mi poate fura zambetul care imi apare atunci cand ma gandesc la tine!
Poate ca pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anumita persoana, esti intreaga lume
Dragostea este ca o clepsidra... cand ti se umple inima ti se goleste capul
Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Priveste viata cu ochi de invingator si ai sa vezi cat e de frumoasa!
Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata, ci pe CINE ai... Iubeste-ma cand o merit cel mai putin.....Atunci am nevoie cel mai mult!
O fetiță de 5 anișori și-a întrebat fratele mai mare: "ce e iubirea?" El i-a răspuns: "Iubirea e atunci când tu îmi furi ciocolata din ghiozdan în fiecare zi și totuși... o țin în același loc mereu..."
mai multe aici: http://www.bree.ro/statusuri/prietenie.php
ksm1485 întreabă: