| aniriiiiii a întrebat:

Vreau si eu statusuri frumoase, dar nu de pitzipoance sau "cocalaritze" laughing. Simple, dar sa transmita ceva.

7 răspunsuri:
| aniriiiiii explică:

Dupa mine un status inseamna niste propozitii sau fraze in care iti exprimi sentimentele, starile sufletesti si ceea ce gandesti. Nah ca am facut si rima laughing.

| gigiro a răspuns:

Eu am tot scris pe TPU, am cautat si in dex, si tot nu stiu ce este acela un status? Un id, sau ce? Poate ma lamuresti. Daca inteleg ce inseamna, te pot ajuta.

| cristinaandreea_5154 a răspuns:

Buna! Uite cateva care sper sa-ti fie de folos.
~ Adevărul doare. dar ceea ce ne lasă răni adânci este totuşi minciuna!
~ Toti imi spun: -nu renunta- -nu mai plange- -totul va fi bine- Dar eu las capul in jos si le spun: - Nu-i pasa de mine
~ Prietenul adevarat iti spune nu mai bea, prietenul fals iti da sa bei pana cazi in cap.
~ A fost greu si stiu ca am avut dreptate cand voi m`ati criticat! am tinut capul sus si am mers mai departe, Nu ma intereseaza ce crezi despre mine, Inainte sa spui ceva, UIta'te la tine
~ Am trecut peste ce a fost mai greu.Si nu mi-a pasat ca la bine ati fost cu mine si ca m-ati lasat la greu Am trecut peste asta inca o data. Dar acum sunt o alta fata!
~ Poarta`te Frumos cu Ea, Ca E Prea Mica Si Nu stie Ce Vrea. Spune`i Da Cand Spune Nu.Zambeshte`i Cand Iti Zambeshte.Cand Greseste N`o Certa Ca E Prea MiCa Si Nu stie Ce Vrea!
~ nu sunt rea [-x sunt shmecherita :d si stiu sa ma fac iubithabatting eyelashes hai sa facem o incercaresmug sa vedembatting eyelashes care pe care big grin
~ Multi se prefac ca ma iubesc, iar eu ma prefac ca ii cred.Sunt asa cum nimeni nu ar vrea sa fiu. Sunt eu si atat! Cu nimic mai speciala, cu nimic mai deosebita, doar diferita.
~ 'Buna rau!'. asta era in generala oh go on acum e fata de liceu, sh e dementiala! day dreaming
~ Visam că DRAGOSTEA e simplă şi trece! Şi că nu te lasă rece când ÎL VEZI CĂ UMBLĂ CU 10!
~ Nu privi in spate, lasa-n urma tot ce-a fost. Tu incercai sa te ridici, el te tragea in jos. Dar nu ceda cand stii ca inca mai poti, ca tine sunt putine dar ca el sunt toti!
~ Intr-o zi se intalnesc DRAGOSTEA si PRIETENIA. DRAGOSTEA intreaba PRIETENIA: daca eu exist tu ce rost mai ai? PRIETENIA raspunde: ca sa aduc un zambet acolo unde tu ai lasat o lacrima…
~ Nu’s fitoasa [-x prea putin imi pasatongue uita’te la tine si apoi vorbeste de mine! Ati uitat: AM TUPEU… Ramane. ti in spate CA IN Fata SUNT EU!
~ De ce ai ales sa ma minti cand putea-i sa imi zici totul in fata, de ce ai ales sa imi ranesti sufletu` cand eu tineam la tine? Am avut incredere ca timpul se va scurge printr-e noi dar de fapt se scurge pe obraji mei!
~ E atat de frig... lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc. Traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata.
~ Te uiti la ea, dar ma vezi pe mine o atingi pe ea, dar ma simti pe mine ma vrei pe mine, dar te multumesti cu ea niciuna ca mine, 1000 ca ea!
~ Invidia`ta Ma face superi0ara` exPresiiLe mele te d0b0ara`. Barfele tale ma Lasa rece` La pr0stie NIMENI nu te intrece`!
~ nu mai sunt cum eram.ACUM ZAMBESC, atunci plangeam. Nu mai iert MINCIUNI, nu mai cred in CUVINTE si privesc doar INAINTE!
~ Reuseam sa zambesc in momentele grele.credeam ca priveam aman2 aceleasi stele. Dar sunt si ele departe si aveau dreptate.Cand imi sopteau din spate "renunta la toate!"
~ Si poate voi iubii din nou, eu nu fur inimi, le primesc kdou!
~ Ai sa-ntelegi candva cat ai gresit si nu vei afla cum te-a iubit si atunci vei regreta.
~ Si`mi spuneai ca sunt prea copilaroasa, Scuza`ma dar copilul asta n`are timp de o relatie serioasa
~ Nu incerca sa ma judeci dupa aparente, Sau dupa vorbe scoase de niste zdrente.
~ Chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme, tot as glumi!, pentru ca stii, viata e grea si lumea e rea, cum as putea sa rezist, daca nu m`as purta asa?
~ Majoritatea cred ca am numai impresii in cap, mi s`au intamplat prea multe in viata asta de rahat, si nimeni nu a fost langa mine atunci cand am avut nevoie...
~ Uneori ai nevoie d un prieten sa iti spuna acele cuvinte magice " Nu plange! Capul sus sunt alaturi de tine!" Dar nu exista acel prieten. Te ridici singur si pleci!
~ cand plangi nimeni nu`ti vede lacrima, de multe ori cand esti trist nimeni nu-ti simte durerea, de multe ori cand razi nimeni nu se uita la zambetul tau.In schimb cand gresesti toata lumea te vede...
~ Hai invata sa treci peste, viata nu e o poveste.Cand destinu`ti joaca feste, nu trebuie sa plangi, zambeste!
~ Femeile ca noi au puterea sa obtina totul, fericirea sa curga, fraierii sa planga
~ Imi Spuneai K Sunt Un Inger Pentru Tine. St cuv cu care u inima mi-ai frant, acum stiu ca-n serile senine, uneori sh ingerii mai plang...
~ Fa ca zambetul tau sa schimbe lumea! Nu lasa ca lumea sa schimbe zambetul tau.
~ Lacrimi fierbinti iti cad pe obraji, lacrimi pline de durere. Nu mai vrei sa stii nimic de lume si esti singura.cu lacrimi pe obraji. Mii de intrebari iti fug prin minte. Dc mie? Cu ce am gresit pe asta lume? Si te simti tot mai singura. ca niciodata.atat de singura. Lacrimile curg pe obraji de durere, De cruda amaraciune. Ti-e teama ca nu o sa mai ai scapare, De trista si dureroasa despartire. Esti singura in noapte si nu poti uita, A fost ea... dragostea ta. Prima iubire ce credeai in ea. Sperai ca nu te va lasa. Te simti atat de neajutorat si de lume uitat. Nu fi trista, zambeste! Fii sigura ca el inca te mai iubeste si nu te va uita niciodata Nici de ar vrea, nu o sa poata...

Sper ca te-am ajutat si ca iti sunt de foloshappy. Daca ti-au placut cateva dai fundita?big grin :*

| cristinaandreea_5154 a răspuns:

Heeeeeeeeeiiiiiiiii cate statusuri ti-am dat :-s si nici nu mi-ai dat fundita sau puncte phbbbbt. Tinand cont ca eu nu prea dau din statusurile mele... oh go on oriqm bafta :*

| daiannna_9951 a răspuns:

Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga, dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul!

din fum apar tu n`o sa ma vezi niciodata clar

Fiecare poveste are un sfarsit. Dar. In viata. Fiecare sfarsit are un nou inceputlove struck.

Doar viata pe care o traim pentru altii este o viata ce merita sa fie traita.

Lumea vorbeste prostii ca sa te schimbe si te minte.numai tu poti vedea si dincolo de cuvinte.

Daca eu sunt subiect de barfa fah cretino` esti o tarfa...happy

| SssSSSssS a răspuns:

Ca zi fato ce fel de sfaturi pune o intrebare!laughing